Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, ten test jsem dělala 28DC z moče odpoledne. Na popud toho, že jsme na papíru našla ten hlen, který mívám jen při těhu. Ale už mě dost bolelo břicho na MS.
No a včera sem dělala pro kontrolu ještě jeden z ranní moči a už tam črka vidět nešla, jen na ní bylo trošku rozpité barvy a začala sem trochu krvácet.
Takže těhotenství to nebude. Buď nějaký divný test anebo biochemiko ![]()
Každopádně sem byla v šoku a pak zas nešťastná, že včera už to tam ani nebylo. Ani vyfotit by to už nešlo ![]()
Jsem si říkala, že pokud MS tak slabá furt, tak udělám kontrolní test třeba ještě za 4 dny. Ale spíš si myslím, že z toho nic nevyleze už.
Každopádně ale, nějaké Hcg v krvi asi být muselo, když to tam trošku naskočilo ![]()
Já když jsme ukázala ten test mojému, tak první tam nic neviděl, páč to byla fakt duchařina
Ale jak si to naklonil na určitý úhel, tak ji fakt viděl. No moje tělo je nějak podivné ![]()
A dala jsem to sem, aby jste si třeba nemysleli, že si třeba vymýšlím
![]()
Tak to by jsme si určitě nemysleli
. No asi jsi byla těhotná a samo to odešlo no škoda ![]()
Kleofášku, takový test jsem měla a měla jsem v krvi 5IU.
Teď po posledním IVF.
Takže buď se to fakt brzo chytlo a pustilo a nebo nějaké vadné Mamatesty?:-)
Tak MS se rozběhla a třeba už to bude poslední:-)
Renčo, viděla jsem tvůj test, hned jsme si na tebe vzpomněla. Ale podle mě se to asi chytlo - ten hlen totiž. A zas pustilo. Ale MS mám fakt příšernou, spíš větší špinění. ALe to bude možná tím, že mi vzali při revizi víc sliznice a ještě to třeba uplně nedorostlo, tudíš se mimčo nemělo ani k čemu pořádně přichytit. Anebo to byl fakt vadný kus testu ![]()
Kleofášku, tak pokud se ti ms nerozjede a budeš jen špinit, tak ještě zítra testni.
teda holky teď jste mě přivedly na myšlenku…
jedu 2.2. do Nassfeldu lyžovat a je to zrovna cca 5 týden od revize. S mým štěstím chytnu mrchu zrovna první den lyžování (který bývá nejlepší)… Navíc budu mít sebou 8letou neteřinku - bude to silnější než obvykle??? Jak to bylo u vás?
Simi, neměla jsem po revizi silnější ms. Možná bych spíš řekla slabší. Jak to tam fest seškrábli. ![]()
Ahoj Simi,já to dostala přesně za čtyři týdny…Nebylo to o moc horší než obvykle.Dalo by se říct že i stéjné.Jen mne trošičku více první dva dny bolelo bříško. ![]()
Renatt jsi Renča nebo neee???
A tys to dostala za jak dlouho???
KDyby to byly ty 4 týdny tak je to fakt v pohodě
bych to nejhorší stihla ještě před odjezdem ![]()
Katko
![]()
Simi, jsem Renata, vždyť jsem ti to včera psala:-)
Já jsem to dostala tuším za 5týdnů.
Jj Renča to včera psala jen že na jiné diskusi má jiný nick,že si to pamatuji
?
Simí ![]()
Renčí ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Ahoj Kleuško tak já ji tam vidím a to i na tom druhém a i sousedka to tam vidí
! No ještě se třeba ukáže silnější a to je dnešní test?? Uvidíš co z toho bude, ale vážně ho tam vidím