FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janiecka
6.1.12 11:33

Ahoj Kleuško tak já ji tam vidím a to i na tom druhém a i sousedka to tam vidí :kytka: ! No ještě se třeba ukáže silnější a to je dnešní test?? Uvidíš co z toho bude, ale vážně ho tam vidím

• Citovat
  • Upravit
Twitter
6.1.12 11:40

Holky, ten test jsem dělala 28DC z moče odpoledne. Na popud toho, že jsme na papíru našla ten hlen, který mívám jen při těhu. Ale už mě dost bolelo břicho na MS.
No a včera sem dělala pro kontrolu ještě jeden z ranní moči a už tam črka vidět nešla, jen na ní bylo trošku rozpité barvy a začala sem trochu krvácet.
Takže těhotenství to nebude. Buď nějaký divný test anebo biochemiko :nevim:
Každopádně sem byla v šoku a pak zas nešťastná, že včera už to tam ani nebylo. Ani vyfotit by to už nešlo :?
Jsem si říkala, že pokud MS tak slabá furt, tak udělám kontrolní test třeba ještě za 4 dny. Ale spíš si myslím, že z toho nic nevyleze už.
Každopádně ale, nějaké Hcg v krvi asi být muselo, když to tam trošku naskočilo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Twitter
6.1.12 11:42

Já když jsme ukázala ten test mojému, tak první tam nic neviděl, páč to byla fakt duchařina :mrgreen: Ale jak si to naklonil na určitý úhel, tak ji fakt viděl. No moje tělo je nějak podivné :think:

• Citovat
  • Upravit
Twitter
6.1.12 11:42

A dala jsem to sem, aby jste si třeba nemysleli, že si třeba vymýšlím :oops: :roll: :D

• Citovat
  • Upravit
Janiecka
6.1.12 12:13

Tak to by jsme si určitě nemysleli :! . No asi jsi byla těhotná a samo to odešlo no škoda :hug:

• Citovat
  • Upravit
14662
6.1.12 12:56

Kleofášku, takový test jsem měla a měla jsem v krvi 5IU.
Teď po posledním IVF.
Takže buď se to fakt brzo chytlo a pustilo a nebo nějaké vadné Mamatesty?:-)
Tak MS se rozběhla a třeba už to bude poslední:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
6.1.12 13:00

Renčo, viděla jsem tvůj test, hned jsme si na tebe vzpomněla. Ale podle mě se to asi chytlo - ten hlen totiž. A zas pustilo. Ale MS mám fakt příšernou, spíš větší špinění. ALe to bude možná tím, že mi vzali při revizi víc sliznice a ještě to třeba uplně nedorostlo, tudíš se mimčo nemělo ani k čemu pořádně přichytit. Anebo to byl fakt vadný kus testu :think:

• Citovat
  • Upravit
14662
6.1.12 13:04

Kleofášku, tak pokud se ti ms nerozjede a budeš jen špinit, tak ještě zítra testni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
6.1.12 13:05

teda holky teď jste mě přivedly na myšlenku…
jedu 2.2. do Nassfeldu lyžovat a je to zrovna cca 5 týden od revize. S mým štěstím chytnu mrchu zrovna první den lyžování (který bývá nejlepší)… Navíc budu mít sebou 8letou neteřinku - bude to silnější než obvykle??? Jak to bylo u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
6.1.12 13:11

Simi, neměla jsem po revizi silnější ms. Možná bych spíš řekla slabší. Jak to tam fest seškrábli. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
6.1.12 13:13

Ahoj Simi,já to dostala přesně za čtyři týdny…Nebylo to o moc horší než obvykle.Dalo by se říct že i stéjné.Jen mne trošičku více první dva dny bolelo bříško. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
6.1.12 13:14

Renatt jsi Renča nebo neee???
A tys to dostala za jak dlouho???

KDyby to byly ty 4 týdny tak je to fakt v pohodě :jazyk: bych to nejhorší stihla ještě před odjezdem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
6.1.12 14:05

Ahoj kočky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
6.1.12 14:06

Katko :mavam: :mavam:

Simi, jsem Renata, vždyť jsem ti to včera psala:-)
Já jsem to dostala tuším za 5týdnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
6.1.12 14:13

Jj Renča to včera psala jen že na jiné diskusi má jiný nick,že si to pamatuji :D ?
Simí :mavam:
Renčí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.