FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16732
6.1.12 17:17

Jj Zlín tu pověst má, škoda jen, že se to tak neví. Mám dvě kamarádky, které asist. reprodukce čeká taky tak je odkazuju sem na Emimino ať si první zjistí a udělají sondu a pak taky se dělím o své (a vlastně i vaše) zkušenosti. Já když si vybírala CAR tak jsem byla jak Alenka v říši divů a nevěděla jsem podle čeho vybírat. Do Zlína jsem nešla v první řadě z osobních důvodů a teď jsem za to přešťastná :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
6.1.12 17:17

Sisi a byli jste na tom imunu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
6.1.12 17:19
Sisi137 píše:
Reny uplně tak s tebou nesouhlasím s tím, že jim to je jedno a hlavně, že sypeme. Záleží na tom kam chodíš.
Budu se opakovat(Týnka promine :lol: ). Mě dr po tomto nevydařeném pokusu, že vyšetření máme všechna kromě imuna. Nabídla mě, že mi klidně napíše žádanku a uděláme to, ale že si myslí, že v tom u mě problém nebude a dohodli jsme se(i vzhledem k tomu, že mám pořád 3 hrazené pokusy), že zkusíme ještě jeden pokus a pokud by ani ten nevyšel tak mě tam pošle automaticky.

A je teda fakt, že jsem to ještě od nikoho neslyšela, že pokud si o to sám neřekl, že by ho v kterém koliv CAR poslali sami na imuno.
Olomouc bude :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
6.1.12 17:22

No mě právě taky přijde že FN dělá vše pro to, aby to vyšlo na poprvé, kromě imuna mě udělali veškeré vyšetření včetně podrobné genetiky a vzhledem k samovolnému potratu mě dr vzala i krev na trombofílie(říkala, že kdyby náhodou tak ať se podle toho zařídíme), vyšly ne uplně dobře takže mám ke stimulce ještě i fraxiparine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
6.1.12 17:24

Sisi a partnerovi při první konzultaci brali taky krev?
Nebo jen tobě?
Nevím,jestli tam se mnou bude moct jet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
6.1.12 17:27

Nebrali ani mu ani mě, protože já nebyla 3. ani 21. DC. A mojému nebrali krev vůbec(nebo si to nějak nepamatuju,zeptám se ho a info dodám). Až před punkcí brali krev nám oboum na infekce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
6.1.12 17:36

Holky, jdu si dát spršku :pankac:
Tak nějak jsem se smířila s čekací dobou a těším se na zítřek, za odměnu dostanu dobrou pizzu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16732
6.1.12 17:45

Z Lastrády? Mňáám ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s5196.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s5196.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
6.1.12 17:47

Kleo to mě mrzí :( ale pak budeš O.K.a bude mimi :hug: .
Jinak nás taky sami od sebe poslala dr.z FN na imuno ale my to odmítli.
Prednison doma mám taky holt bude gumsex :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
6.1.12 17:52

Katko, proč jsi odmítla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
6.1.12 17:54

Renči no ona nam to nabídla a pak řekla že my už máme spolu dítě že by neměl být problém a my jsme stejně řekli že do Plzně na 2 dny nepojedeme.Ale snaží se ve FN :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
6.1.12 18:00

Katko, to že spolu máte dítě ale nemusí znamenat, že se ta imunita nemohla změnit, ne?
My už teda taky spolu dítě máme, tak že bych do sebe ten Prednison nervala?
:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janiecka
6.1.12 18:04
Renatt píše:
Sisi a partnerovi při první konzultaci brali taky krev?
Nebo jen tobě?
Nevím,jestli tam se mnou bude moct jet.

Reni mi když jsem byli na prvním pohovoru tak dostal žádanku a šel se objednat na spermiogram, ten dělají v pondělí a čtvrtek, tak mu vzali i krev. Jinak nás poslali ještě na dodělání genetiky a mě brali krev 3 a21 DC a pak před IUI!

• Citovat
  • Upravit
16732
6.1.12 18:05

Já jsem pochopila, podle toho co psala Týnka, že se ta imunita može vypěstovat např. i častým sexem :think: tak bych řekla, že je jedno jestli spolu dítě máte nebo ne, navíc Katy vy už máte přece jen děti odrostlejší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janiecka
6.1.12 18:07

Kleofášku je mi to líto, ale neboj to e vyléčí a budeš těhulka i bez IVF :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.