Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jj Zlín tu pověst má, škoda jen, že se to tak neví. Mám dvě kamarádky, které asist. reprodukce čeká taky tak je odkazuju sem na Emimino ať si první zjistí a udělají sondu a pak taky se dělím o své (a vlastně i vaše) zkušenosti. Já když si vybírala CAR tak jsem byla jak Alenka v říši divů a nevěděla jsem podle čeho vybírat. Do Zlína jsem nešla v první řadě z osobních důvodů a teď jsem za to přešťastná ![]()
Sisi137 píše:
Reny uplně tak s tebou nesouhlasím s tím, že jim to je jedno a hlavně, že sypeme. Záleží na tom kam chodíš.
Budu se opakovat(Týnka promine). Mě dr po tomto nevydařeném pokusu, že vyšetření máme všechna kromě imuna. Nabídla mě, že mi klidně napíše žádanku a uděláme to, ale že si myslí, že v tom u mě problém nebude a dohodli jsme se(i vzhledem k tomu, že mám pořád 3 hrazené pokusy), že zkusíme ještě jeden pokus a pokud by ani ten nevyšel tak mě tam pošle automaticky.
A je teda fakt, že jsem to ještě od nikoho neslyšela, že pokud si o to sám neřekl, že by ho v kterém koliv CAR poslali sami na imuno.
Olomouc bude
![]()
No mě právě taky přijde že FN dělá vše pro to, aby to vyšlo na poprvé, kromě imuna mě udělali veškeré vyšetření včetně podrobné genetiky a vzhledem k samovolnému potratu mě dr vzala i krev na trombofílie(říkala, že kdyby náhodou tak ať se podle toho zařídíme), vyšly ne uplně dobře takže mám ke stimulce ještě i fraxiparine.
Sisi a partnerovi při první konzultaci brali taky krev?
Nebo jen tobě?
Nevím,jestli tam se mnou bude moct jet.
Nebrali ani mu ani mě, protože já nebyla 3. ani 21. DC. A mojému nebrali krev vůbec(nebo si to nějak nepamatuju,zeptám se ho a info dodám). Až před punkcí brali krev nám oboum na infekce.
Holky, jdu si dát spršku ![]()
Tak nějak jsem se smířila s čekací dobou a těším se na zítřek, za odměnu dostanu dobrou pizzu
![]()
Z Lastrády? Mňáám ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s5196.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s5196.gif
Kleo to mě mrzí
ale pak budeš O.K.a bude mimi
.
Jinak nás taky sami od sebe poslala dr.z FN na imuno ale my to odmítli.
Prednison doma mám taky holt bude gumsex ![]()
Renči no ona nam to nabídla a pak řekla že my už máme spolu dítě že by neměl být problém a my jsme stejně řekli že do Plzně na 2 dny nepojedeme.Ale snaží se ve FN ![]()
Katko, to že spolu máte dítě ale nemusí znamenat, že se ta imunita nemohla změnit, ne?
My už teda taky spolu dítě máme, tak že bych do sebe ten Prednison nervala?
![]()
Renatt píše:
Sisi a partnerovi při první konzultaci brali taky krev?
Nebo jen tobě?
Nevím,jestli tam se mnou bude moct jet.
Reni mi když jsem byli na prvním pohovoru tak dostal žádanku a šel se objednat na spermiogram, ten dělají v pondělí a čtvrtek, tak mu vzali i krev. Jinak nás poslali ještě na dodělání genetiky a mě brali krev 3 a21 DC a pak před IUI!
Já jsem pochopila, podle toho co psala Týnka, že se ta imunita može vypěstovat např. i častým sexem
tak bych řekla, že je jedno jestli spolu dítě máte nebo ne, navíc Katy vy už máte přece jen děti odrostlejší ![]()
Kleofášku je mi to líto, ale neboj to e vyléčí a budeš těhulka i bez IVF ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď