Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Renatt píše:nevím reni,poprvé ve sprše,moták jak pra…,to jsem musel a vyletět ven na vzduch jinak bych se vyvrátila a podruhé potom u PCAvel píše:Avel, jak ti „ostalo blbě“?Strsim píše:Mohli jsme pokecat,škoda.Rozhodli jsme se až v pátek večer že nepůjdeme.Kdybych v tu dobu věděla ,že jdeš možná by jsme šli.Ale jsem rada,že jsme byli doma.2× my včera ostalo dost blbě,tak bych tam asi byla platná jak kozačky v létě.
Evčo tak my tím že jsme měli stůl přímo na sále tak jsem nemusela moc pařit a měla jsem všechno „pod dozorem“… Ale je fakt že to bývá super akce.Jako nemám křeče, jen mě pobolívá bříško jakoby nalevo směrem k vaječníkům - tak nevím. Ale nejpozději ve středu jdu k dr. a uvidíme co řekne.
Hapruje tlak?
Avel píše:Renatt píše:nevím reni,poprvé ve sprše,moták jak pra…,to jsem musel a vyletět ven na vzduch jinak bych se vyvrátila a podruhé potom u PCAvel píše:Avel, jak ti „ostalo blbě“?Strsim píše:Mohli jsme pokecat,škoda.Rozhodli jsme se až v pátek večer že nepůjdeme.Kdybych v tu dobu věděla ,že jdeš možná by jsme šli.Ale jsem rada,že jsme byli doma.2× my včera ostalo dost blbě,tak bych tam asi byla platná jak kozačky v létě.
Evčo tak my tím že jsme měli stůl přímo na sále tak jsem nemusela moc pařit a měla jsem všechno „pod dozorem“… Ale je fakt že to bývá super akce.Jako nemám křeče, jen mě pobolívá bříško jakoby nalevo směrem k vaječníkům - tak nevím. Ale nejpozději ve středu jdu k dr. a uvidíme co řekne.
Hapruje tlak?
A měřila sis tlak?
Ty s ním míváš problém,ne?
Strsim píše:Renatt píše:Renčo já slivovici nepiju a vínečko mám ráda dobré, pokud možno sladké a takové se na těchdle akcích hůř shání - takže mi to zase ani tak nechybí.
Simi, takže jsi to přežila bez alkoholu,jo?:-)
To jsi dobrá:-)
Tak to já piju asi vše:-) Ale teda sladké víno ne, spíš suché, z toho nebolí hlava:-)
Doufám, že do zítra to bolení přejde.
Loučím se, jdu pokračovat v pracovním maratonu, skoro nevidím, ale musím ![]()
Renatt píše:neměřila,nějak mne to ani nenapadlo.jj v poslední době sem tam padlAvel píše:A měřila sis tlak?Renatt píše:nevím reni,poprvé ve sprše,moták jak pra…,to jsem musel a vyletět ven na vzduch jinak bych se vyvrátila a podruhé potom u PCAvel píše:Avel, jak ti „ostalo blbě“?Strsim píše:Mohli jsme pokecat,škoda.Rozhodli jsme se až v pátek večer že nepůjdeme.Kdybych v tu dobu věděla ,že jdeš možná by jsme šli.Ale jsem rada,že jsme byli doma.2× my včera ostalo dost blbě,tak bych tam asi byla platná jak kozačky v létě.
Hapruje tlak?
Avel píše:Renatt píše:neměřila,nějak mne to ani nenapadlo.jj v poslední době sem tam padlAvel píše:A měřila sis tlak?Renatt píše:nevím reni,poprvé ve sprše,moták jak pra…,to jsem musel a vyletět ven na vzduch jinak bych se vyvrátila a podruhé potom u PCAvel píše:Avel, jak ti „ostalo blbě“?Strsim píše:Mohli jsme pokecat,škoda.Rozhodli jsme se až v pátek večer že nepůjdeme.Kdybych v tu dobu věděla ,že jdeš možná by jsme šli.Ale jsem rada,že jsme byli doma.2× my včera ostalo dost blbě,tak bych tam asi byla platná jak kozačky v létě.
Hapruje tlak?
A z čeho teda myslíš, že by ti tak bylo blbě?Že už by těhu nevolnosti?
Pokud hapruje tlak, tak jsou to stavy, jak popisuješ.
Znám to ![]()
Renatt píše:Reni nemyslím si že už by tělo ukazovalo na těhu,tlak mi normálně neblbne,ale ted ve velkém stresu blbnul.Ale včera jsem byla v pohodě.Avel píše:A z čeho teda myslíš, že by ti tak bylo blbě?Že už by těhu nevolnosti?Renatt píše:neměřila,nějak mne to ani nenapadlo.jj v poslední době sem tam padlAvel píše:A měřila sis tlak?Renatt píše:nevím reni,poprvé ve sprše,moták jak pra…,to jsem musel a vyletět ven na vzduch jinak bych se vyvrátila a podruhé potom u PCAvel píše:Avel, jak ti „ostalo blbě“?Strsim píše:Mohli jsme pokecat,škoda.Rozhodli jsme se až v pátek večer že nepůjdeme.Kdybych v tu dobu věděla ,že jdeš možná by jsme šli.Ale jsem rada,že jsme byli doma.2× my včera ostalo dost blbě,tak bych tam asi byla platná jak kozačky v létě.
Hapruje tlak?
Ty s ním míváš problém,ne?Pokud hapruje tlak, tak jsou to stavy, jak popisuješ.
Znám to
Avel píše:Renatt píše:Reni nemyslím si že už by tělo ukazovalo na těhu,tlak mi normálně neblbne,ale ted ve velkém stresu blbnul.Ale včera jsem byla v pohodě.Avel píše:A z čeho teda myslíš, že by ti tak bylo blbě?Že už by těhu nevolnosti?Renatt píše:neměřila,nějak mne to ani nenapadlo.jj v poslední době sem tam padlAvel píše:A měřila sis tlak?Renatt píše:nevím reni,poprvé ve sprše,moták jak pra…,to jsem musel a vyletět ven na vzduch jinak bych se vyvrátila a podruhé potom u PCAvel píše:Avel, jak ti „ostalo blbě“?Strsim píše:Mohli jsme pokecat,škoda.Rozhodli jsme se až v pátek večer že nepůjdeme.Kdybych v tu dobu věděla ,že jdeš možná by jsme šli.Ale jsem rada,že jsme byli doma.2× my včera ostalo dost blbě,tak bych tam asi byla platná jak kozačky v létě.
Hapruje tlak?
Znám to
Ale je pravda,že jsem se tento týden trochu těžce smiřovala z možnými následky našeho selhání,tak to mohlo zahaprovat z toho.
Ty bys už asi potřebovala do práce, abys neměla pořád tak černé myšlenky, co?:-)
Do kdy máš PN?
Renatt píše:já už pracuji od 18.12.to jsem sice dělala jen dva dny a potom dovča.Avel píše:Ty bys už asi potřebovala do práce, abys neměla pořád tak černé myšlenky, co?:-)Renatt píše:Reni nemyslím si že už by tělo ukazovalo na těhu,tlak mi normálně neblbne,ale ted ve velkém stresu blbnul.Ale včera jsem byla v pohodě.Avel píše:A z čeho teda myslíš, že by ti tak bylo blbě?Že už by těhu nevolnosti?Renatt píše:neměřila,nějak mne to ani nenapadlo.jj v poslední době sem tam padlAvel píše:A měřila sis tlak?Renatt píše:nevím reni,poprvé ve sprše,moták jak pra…,to jsem musel a vyletět ven na vzduch jinak bych se vyvrátila a podruhé potom u PCAvel píše:Avel, jak ti „ostalo blbě“?Strsim píše:Mohli jsme pokecat,škoda.Rozhodli jsme se až v pátek večer že nepůjdeme.Kdybych v tu dobu věděla ,že jdeš možná by jsme šli.Ale jsem rada,že jsme byli doma.2× my včera ostalo dost blbě,tak bych tam asi byla platná jak kozačky v létě.
Hapruje tlak?
Znám to
Ale je pravda,že jsem se tento týden trochu těžce smiřovala z možnými následky našeho selhání,tak to mohlo zahaprovat z toho.
Do kdy máš PN?
teda normálně pracuji od 5.20 do 13.50,ale ted to doktoři takto nepovolili,na ceou směnu je brzo.Šéf byl rád,že už jsem nastoupila,zástupkyně byla des bes.Proto nebyl problém se domluvit.
Ahojky,
tak jsem volala do Prahy a jsme objednaní už na 23.3.
Říkám už, protože jsem počítala spíš s dubnem ![]()
Takže super. Nějak to musím přestát. Dneska už chroupu prednison ![]()
Tak já byla dnes už v Templářských sklepích - služebně a dostala jsem dva vzorečky - bohužel červeného co moc nemusím, ale zkusím
Tak přijeď - já teda červené moc nemusím…
Holky co s tím kafíííčkem??? teda ve čtvrtek fičím na Ovčárnu - ale co s tím uděláme?????
Simi, přijet asi nepřijedu, vlastně ani nevím kam ![]()
Ale dneska mám úklid, akorát se s tím babrám, se mě vůbec nechce - jako vždy ![]()
S kafíčkem nevím. Jestli to má být ve Zlíně, tak já se klidně přidám ![]()
Ale nevím, co ostatní kočky ![]()
No však myslím ve Zlíně ![]()
jooo a přestala jsem krvácet a jen lehce špiním, takže snad už to bude dobré. a Bříško mě taky nebolí.
Tak vidíš. Hlavně by ses neměla přepínat, ale o tom tě určitě ponaučili v nemocnici.
A na kdy plánujete další IVF? Za 3 měsíce?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď