FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17327
10.1.12 12:46

Jani co ti řekli v poradně???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
10.1.12 13:32

Simi hlavně se prosimtě nepolam. Kolegyně teď jede na víkend také kamsik na hory, její tam děla zdravoťáka a ona si jde užívat :lol: a v březnu se chystají na lyžovačku do Francie. To mosí byt taky pohádka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
10.1.12 13:34

Francie je prý úžasná.
My jedeme do Nassfeldu 2.2.- všichni říkají jak je to úžasně slunečné středisko - jen my tam chytli mlhu, sníh a hnusné počasí (to bylo před 4 roky) Tak doufám že letos to bude lepší.
Alda byl dnes u dr. s kolenem - musíme naplánovat kdy půjde na plastiku - skloubit to s IVF a s domečkem… Jsem mu vyhrožovala že letos nebude žádné lyžování Já s Míšou a on s bratrem, ale že Michala i on budou jezdit pod mým dohledem - pěkně pomaličku a s rozumem… Ale bojím se že jak budou dokupy tak jeneuhlídám :jazyk:
Aleš neumí jezdit pomalu a Míša nechce jezdit pomaleji než strejda - má hroznou tendenci s ním závodit a to je pak mazec. :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
10.1.12 13:51

Tak to si nedovedu ani představit, já teda nelyžuju páč není s kým a když jsem byla ve škole na lyžáku(2× v životě) tak jsem spíš plužila páč jsu posera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
10.1.12 19:04

je to úúúžasný zážitek - sjet si krááásnou sjezdovečku - zrovna dnes jsem mluvila s kamarádkou o olympijské v Alpe Cermis - úúúžasná sj :jazyk: ezdovečka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
10.1.12 19:20
Strsim píše:
je to úúúžasný zážitek - sjet si krááásnou sjezdovečku - zrovna dnes jsem mluvila s kamarádkou o olympijské v Alpe Cermis - úúúžasná sj :jazyk: ezdovečka
taky bych si šla zalyžovat.

ale to dnešní sáňkování z autem ,bych klidně přenechala těm ,co maj rádi takovou kopu adrenalinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
10.1.12 19:26

Evčo u vás zase chumelilo??? tady ani vločka, ale já si je užiju od čtvrtka :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
10.1.12 19:32
Strsim píše:
Evčo u vás zase chumelilo??? tady ani vločka, ale já si je užiju od čtvrtka :jazyk:

jj,ale na cestě břečka,že to jezdilo jak saně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
10.1.12 20:15

Takže pro Evču - aby viděla oč přišla
a pro ostatní aby věděli proč se mi tak moc líbí na tom plese :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?…
nahrávka je trochu tmavší, ale bohužel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
10.1.12 20:26
Strsim píše:
a pro ostatní aby věděli proč se mi tak moc líbí na tom plese :mrgreen:http://www.youtube.com/watch?…

to je tam zvykem a je to paráda a kdyby jsi vyděla co vymýšlí kloboucký velebný pán na farní plesy,tak potřebudeš nový prádlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
10.1.12 20:28

já mám strašně ráda takovýhle lidi - kteří se dokážou od srdce pobavit a udělat si srandu i sami ze sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
10.1.12 20:31
Strsim píše:
já mám strašně ráda takovýhle lidi - kteří se dokážou od srdce pobavit a udělat si srandu i sami ze sebe
právě ,tady lidi popíjí tu valašskou samohonku(slivku) a umějí se bavit
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
10.1.12 20:55
Strsim píše:
a pro ostatní aby věděli proč se mi tak moc líbí na tom plese :mrgreen:http://www.youtube.com/watch?…
simi já jim řeknu at mi to zatancují,tři z nich znám,ten co mluvil je rodina jedné mé podřízené,dnes jsme to v práci pomlouvali(v dobrém)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
10.1.12 21:55

Simi, užij si lyžování:-)
U nás ve Zlíně taky nechumelilo, Evča bydlí asi někde v horách, kde je jiné klíííma:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
10.1.12 22:39
Renatt píše:
Simi, užij si lyžování:-)
U nás ve Zlíně taky nechumelilo, Evča bydlí asi někde v horách, kde je jiné klíííma:-)

jasně renat v tatrách :mrgreen: :mrgreen:

tady chumelilo až do 9 hodin postupně do toho pršelo,ale bylo to moc mokré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.