Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Simi hlavně se prosimtě nepolam. Kolegyně teď jede na víkend také kamsik na hory, její tam děla zdravoťáka a ona si jde užívat
a v březnu se chystají na lyžovačku do Francie. To mosí byt taky pohádka.
Francie je prý úžasná.
My jedeme do Nassfeldu 2.2.- všichni říkají jak je to úžasně slunečné středisko - jen my tam chytli mlhu, sníh a hnusné počasí (to bylo před 4 roky) Tak doufám že letos to bude lepší.
Alda byl dnes u dr. s kolenem - musíme naplánovat kdy půjde na plastiku - skloubit to s IVF a s domečkem… Jsem mu vyhrožovala že letos nebude žádné lyžování Já s Míšou a on s bratrem, ale že Michala i on budou jezdit pod mým dohledem - pěkně pomaličku a s rozumem… Ale bojím se že jak budou dokupy tak jeneuhlídám ![]()
Aleš neumí jezdit pomalu a Míša nechce jezdit pomaleji než strejda - má hroznou tendenci s ním závodit a to je pak mazec.
![]()
Tak to si nedovedu ani představit, já teda nelyžuju páč není s kým a když jsem byla ve škole na lyžáku(2× v životě) tak jsem spíš plužila páč jsu posera.
je to úúúžasný zážitek - sjet si krááásnou sjezdovečku - zrovna dnes jsem mluvila s kamarádkou o olympijské v Alpe Cermis - úúúžasná sj
ezdovečka
Strsim píše:taky bych si šla zalyžovat.
je to úúúžasný zážitek - sjet si krááásnou sjezdovečku - zrovna dnes jsem mluvila s kamarádkou o olympijské v Alpe Cermis - úúúžasná sjezdovečka
ale to dnešní sáňkování z autem ,bych klidně přenechala těm ,co maj rádi takovou kopu adrenalinu.
Evčo u vás zase chumelilo??? tady ani vločka, ale já si je užiju od čtvrtka ![]()
Strsim píše:
Evčo u vás zase chumelilo??? tady ani vločka, ale já si je užiju od čtvrtka
jj,ale na cestě břečka,že to jezdilo jak saně
Takže pro Evču - aby viděla oč přišla
a pro ostatní aby věděli proč se mi tak moc líbí na tom plese ![]()
http://www.youtube.com/watch?…
nahrávka je trochu tmavší, ale bohužel…
Strsim píše:
a pro ostatní aby věděli proč se mi tak moc líbí na tom plesehttp://www.youtube.com/watch?…
to je tam zvykem a je to paráda a kdyby jsi vyděla co vymýšlí kloboucký velebný pán na farní plesy,tak potřebudeš nový prádlo
já mám strašně ráda takovýhle lidi - kteří se dokážou od srdce pobavit a udělat si srandu i sami ze sebe
Strsim píše:právě ,tady lidi popíjí tu valašskou samohonku(slivku) a umějí se bavit
já mám strašně ráda takovýhle lidi - kteří se dokážou od srdce pobavit a udělat si srandu i sami ze sebe
Strsim píše:simi já jim řeknu at mi to zatancují,tři z nich znám,ten co mluvil je rodina jedné mé podřízené,dnes jsme to v práci pomlouvali(v dobrém)
a pro ostatní aby věděli proč se mi tak moc líbí na tom plesehttp://www.youtube.com/watch?…
Simi, užij si lyžování:-)
U nás ve Zlíně taky nechumelilo, Evča bydlí asi někde v horách, kde je jiné klíííma:-)
Renatt píše:
Simi, užij si lyžování:-)
U nás ve Zlíně taky nechumelilo, Evča bydlí asi někde v horách, kde je jiné klíííma:-)
jasně renat v tatrách
![]()
tady chumelilo až do 9 hodin postupně do toho pršelo,ale bylo to moc mokré.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď