FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33916
20.1.12 22:35
Renatt píše:
Mělo by se až tři měsíce před.
Nejsi z okolí Zlína?
Já chodila cca měsíc, dozvěděla jsem se o tom pozdě,ale chodit budu asi znovu, před dalším IVF.
Já jsem ze severu čech ale car mám v ČB
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
20.1.12 23:05
denisa 76 píše:
Renatt píše:
Nejsi z okolí Zlína?
Já chodila cca měsíc, dozvěděla jsem se o tom pozdě,ale chodit budu asi znovu, před dalším IVF.

Aha:-) Že jsi tady v Olomouci:-)))
Chtěla jsem ti poradit aku ve Zlíně,ale to by nebylo moc vhodné:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
20.1.12 23:18
Renatt píše:
denisa 76 píše:
Renatt píše:
Nejsi z okolí Zlína?
Aha:-) Že jsi tady v Olomouci:-)))
Chtěla jsem ti poradit aku ve Zlíně,ale to by nebylo moc vhodné:-)
Jsem psala,že jenom jsem se vtírla..a Tvůj popísek mě zaujal,že je podobný mému :mrgreen: :mrgreen: Ale děkuji za radu..zkusím obvolat doktory co by mě mohli poradit a uvidíme co z toho bude :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
20.1.12 23:24

Tak někteří dr ti na alternativní medicínu řeknou, že je to zbytečnost.
Já bych nikoho neobvolávala a někam se objednala.
Myslím na tu aku.
A pak bych taky asi dodržovala něco jako léčbu na imuno, prostě sperma mimo mě:-) aby si to tělo neudělalo ještě nějaké protilátky, když tam je moc často:-)
Jdu si pustit nějaký film.At se zadaří a ozvi se, jak jsi pochodila. :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
20.1.12 23:29
Renatt píše:
Tak někteří dr ti na alternativní medicínu řeknou, že je to zbytečnost.
Já bych nikoho neobvolávala a někam se objednala.
Myslím na tu aku.
A pak bych taky asi dodržovala něco jako léčbu na imuno, prostě sperma mimo mě:-) aby si to tělo neudělalo ještě nějaké protilátky, když tam je moc často:-)
Jdu si pustit nějaký film.At se zadaří a ozvi se, jak jsi pochodila. :mavam: :mavam: :mavam:
né můj doky je v pohodě..to je moje jedna velká opora.Jestli myslíš gumy sex tak ten taky holka praktikuju cca 3 měsíce před umělkem a stejnak prdlačky.Holky co už tady znám tak dost píšou,že až všechno přestali dělat tak se povedlo..tedy myslím,že co měli nařízené.Znám jednu,která měla alergii na sperma a brala prednison..gumy sex atd a nic..až když pak se naštvala a vše vysadila tak se zadařilo i bez prednisonu..takže když člověk čte tady různé příběhy tak pochopí,že někdy je opravdu něco mezi nebem a zemí a člověk to asi neovlivní :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
21.1.12 09:01

No jo, tak se na všechno u toho čtvrtého IVF vykašlem a zadaří se:-)
Půjdeš do plného pokusu?
Já jen do nativu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
21.1.12 12:26
Renatt píše:
Půjdeš do plného pokusu?
Já jen do nativu.
Ahojky Renat :mavam: :mavam: :mavam: 4.ivf udělám ještě celé,protože mě pojištovna hradí Gonal a jelokož mám vždy dost vajec tak doky říkal,že by to byla škoda nevyužít..ztratit úhradu pojištovny nativem.Mám vždy i dost na mražení tak si chci udělat nějakou zásobičku.Nativ není špatný,ale pokud mám dosta vajuch tak je to škoda.Jinak kdyby to nevyšlo tak ho zkusím s tím,že jenom použiju ICSI a na vše osatní se vyserdím.Ted si nechám PCSI i když to nepotřebuji a stojí u mě v car 12000…pak si nechám udělat i monitoring embryí cca 15000 a musím platit ivf cyklus cože je 26000 a mražení 5000..Gonal budu doplácet asi 3600..potřebuju 2 pera a zbytek doplatí pojištovna..jinak by mě gonal vyšel asi na 20000…1 pero 900 stojí kolem 12000 takže hnus.Jinak mě to tedy vyjde kolem 60000..ten monitorink je jakoby navíc,ale chci udělat ted to nejlepší co jde a nechám si vložit 4 kousky :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
21.1.12 18:57
denisa 76 píše:
Renatt píše:
Půjdeš do plného pokusu?
Já jen do nativu.
Ahojky Renat :mavam: :mavam: :mavam: 4.ivf udělám ještě celé,protože mě pojištovna hradí Gonal a jelokož mám vždy dost vajec tak doky říkal,že by to byla škoda nevyužít..ztratit úhradu pojištovny nativem.Mám vždy i dost na mražení tak si chci udělat nějakou zásobičku.Nativ není špatný,ale pokud mám dosta vajuch tak je to škoda.Jinak kdyby to nevyšlo tak ho zkusím s tím,že jenom použiju ICSI a na vše osatní se vyserdím.Ted si nechám PCSI i když to nepotřebuji a stojí u mě v car 12000…pak si nechám udělat i monitoring embryí cca 15000 a musím platit ivf cyklus cože je 26000 a mražení 5000..Gonal budu doplácet asi 3600..potřebuju 2 pera a zbytek doplatí pojištovna..jinak by mě gonal vyšel asi na 20000…1 pero 900 stojí kolem 12000 takže hnus.Jinak mě to tedy vyjde kolem 60000..ten monitorink je jakoby navíc,ale chci udělat ted to nejlepší co jde a nechám si vložit 4 kousky :roll:

Tak to je síííla:-(
Já do toho nejdu hlavně kvůli financím:-(
Já bych za to tolik prostě nedala:-(
I když to na účtu mám,tak FAKT nedala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Protože já mám u klasického IVF jen tak cca 4-5 vajíček, takže takovou výhodu v tom nevidím. U tebe je to něco jiného.
Kdy jdeš do akce? Teď nevím, jestli jsme si o tom už nepsaly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
21.1.12 18:57
Renatt píše:
denisa 76 píše:
Renatt píše:
Půjdeš do plného pokusu?
Já jen do nativu.
Ahojky Renat :mavam: :mavam: :mavam: 4.ivf udělám ještě celé,protože mě pojištovna hradí Gonal a jelokož mám vždy dost vajec tak doky říkal,že by to byla škoda nevyužít..ztratit úhradu pojištovny nativem.Mám vždy i dost na mražení tak si chci udělat nějakou zásobičku.Nativ není špatný,ale pokud mám dosta vajuch tak je to škoda.Jinak kdyby to nevyšlo tak ho zkusím s tím,že jenom použiju ICSI a na vše osatní se vyserdím.Ted si nechám PCSI i když to nepotřebuji a stojí u mě v car 12000…pak si nechám udělat i monitoring embryí cca 15000 a musím platit ivf cyklus cože je 26000 a mražení 5000..Gonal budu doplácet asi 3600..potřebuju 2 pera a zbytek doplatí pojištovna..jinak by mě gonal vyšel asi na 20000…1 pero 900 stojí kolem 12000 takže hnus.Jinak mě to tedy vyjde kolem 60000..ten monitorink je jakoby navíc,ale chci udělat ted to nejlepší co jde a nechám si vložit 4 kousky :roll:
Tak to je síííla:-(
Já do toho nejdu hlavně kvůli financím:-(
Já bych za to tolik prostě nedala:-(
I když to na účtu mám,tak FAKT nedala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Protože já mám u klasického IVF jen tak cca 4-5 vajíček, takže takovou výhodu v tom nevidím. U tebe je to něco jiného.
Kdy jdeš do akce? Teď nevím, jestli jsme si o tom už nepsaly :lol:

JO VIDÍM, V LÉTĚ:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
21.1.12 18:58

holky to jsou palby… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
21.1.12 19:16

Renatt no právě..Tobě se ivf nevyplatí když tedy máš méně vajíček.bylo by to asi vyhazovaní penízek.Mě právě jo a musím to ještě zkusit..jak jsem psala vajec mám kolem 20 tak si ještě chci udělat nějakou rezervičku.Kdyby třeba je neměla kvalitní tak na to házím bobek,ale takhle určo ještě musím něco tomu obětovat.to víš,že mě to sere..mám nový domek co by ještě potřeboval dovybavit a takhle to musím zastavit..tedy částečně.Máme tedy docela velké rezervy,ale na ty nechci sahat co kdyby..znáš to..takže to dáváme ted z výplat a nic nekupujeme.Jsem se viděla v létě..chodníčky..kytičky..stromečky..atd a takle si koupím něco co možná zase nevyjde..to mě štve nejvíc..dala bych třeba megáč,kdyby mě doktor řekl..vyjde to a člověk věděl,že to má smysl :pocitac: :pocitac: S umělkem už bojuju 12 let a nějak už toho mám plné zuby :poblion: :poblion: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
5.2.12 18:39

Ahoj Renattmůžu se zeptat na tu akupunkturu, doporučila bys mi někoho? Už jsem slyšela, že to pomáhá i při přirozeném otěhotnění, ale nikoho jsem zatím nenašla v okolí Olomouce. Nevíte holky o někom? I ten Zlín není tak daleko :) děkuji za pomoc :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
5.2.12 18:43

Holky co teď chodíte do FNOL, jaké to tam teď je? Už je Dr.Michnová pryč? A jaká je ta nová? Všem přeju pevné nervy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
5.2.12 19:04

Ahoj Mafi, myslím, že dr Michnová už tam opravdu není :think: Dr Latovou jsem viděla jedenkrát při sepisování žádosti takže nemožu posoudit. Pak je tam ještě dr Hejtmánek a ten se zdá dobrý, je milý a citlivý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
6.2.12 08:49
Sisi137 píše:
Ahoj Mafi, myslím, že dr Michnová už tam opravdu není :think: Dr Latovou jsem viděla jedenkrát při sepisování žádosti takže nemožu posoudit. Pak je tam ještě dr Hejtmánek a ten se zdá dobrý, je milý a citlivý.

ahojte holky,já jsem měla na ET 29.1.ještě Michnovou,byla zlatá,na opu Lattovou,také byla fajn.jinak chodím k Dostálovije příjemný,krev mám 13.2.tak mi držte pěstičky,je to mé druhé IVF.doufám,že poslední!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.