FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
387
6.2.12 09:18

Holky díky moc za aktuální info :-)
Soner držím pěsti, ať to vyjde ;) :andel: jsi doma nebo chodíš do práce?
Sisi takže dnes ET? Držím pěsti, ať to vyjde :andel: Napiš jak jsi dopadla a kdo byl u toho :lol: Jinak mně taky zjistili snížebnou ovariální rezervu s AMH O,79. Tobě taky dělali AMH? A čím jsi stimulovala? Já už mám všechno od září v lednici a pořád nějak odolávám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2142
6.2.12 09:25

Dobrý den Mafi,chtěla jsem se optat ma tvou minimální stimulaci??Tu jsi měla v Olomouci??Také se tam chystám tak se chci trochu informovat.Selduji trochu tuto diskusi a všem držím palce.Děkuji Kačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
6.2.12 09:28

Ahoj Kačko, ano ve FNOL minimálku :) co tě zajímá? platila jsem kolem 10tisíc za vše (před rokem) a stimulovala jsem Menopurem a Fostimonem. Ještě mám HTMFR heterozygot nebo homozygot, teď nevím, tak jsem píchala fraxiparine

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2142
6.2.12 09:33

No asi mě zajímá pruběh a peostě všechno ahlavně asi cena,od čeho se vyvýjí,jestli podle tipu léků nebo tak a co vše v ceně je?? Kolik jsi měla vajíček a jak jste je oplodňovali???Promin jsem začátečník a tak se moc ptám, :oops: ale ted ve čtvrtek jedeme na pohovor,máme za sebou zatím spermiogram…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2142
6.2.12 09:35

Jeje omlouvám se za překlepy,to jak spěchám.....Jinak odkud jsi?? Já z Ostravy,ale teprve od léta tady bydlím,tak se tu ještě moc nevyznám, ale rozhodli jsme se pro Olomouc na Ivf..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
6.2.12 10:33
Mafinna píše:
Holky díky moc za aktuální info :-)
Soner držím pěsti, ať to vyjde ;) :andel: jsi doma nebo chodíš do práce?
Sisi takže dnes ET? Držím pěsti, ať to vyjde :andel: Napiš jak jsi dopadla a kdo byl u toho :lol: Jinak mně taky zjistili snížebnou ovariální rezervu s AMH O,79. Tobě taky dělali AMH? A čím jsi stimulovala? Já už mám všechno od září v lednici a pořád nějak odolávám :-)
jo jo jsem na neschopence,děti ve škole,jen já a pes,prostě klídek tabáček..Mafi, vyndej vše z lednice a šupky dupky do toho!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
6.2.12 10:37

Kačko-miško,držím ti pěstičky!!!Již jsem ti psala na 1-IVF2012,máme stejný problémek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
6.2.12 10:42

Jinak holky tuto diskuzi sleduji a prožívám s vámi již od své 1 nevydařené IVF a to od září 2011,ale neměla jsem tu odvahu psát..držím nám všem moc pěstičky ať nám to letos všem vyjde!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2142
6.2.12 10:43

Soner,moc děkuji za podporu,ve čtvrtek se snad dozvím více,už ted jsem nervozní, jen se stále uklidnuju, že to musí vyjít když před tím nebyl problém otěhotnět,no uvidíme jestli do toho vubec budou chtít doktoři jít :( to může taky být problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
6.2.12 10:53
kačka myška píše:
Soner,moc děkuji za podporu,ve čtvrtek se snad dozvím více,už ted jsem nervozní, jen se stále uklidnuju, že to musí vyjít když před tím nebyl problém otěhotnět,no uvidíme jestli do toho vubec budou chtít doktoři jít :( to může taky být problém.

Určitě do toho budou chtět jít,po sterilizaci bývá velká úspěšnost,udělají ti horm.profil a uvídí se, já jsem vzhledem k věku 39 let a nižší AMH 0,98 to je ovar.reserva měla dl.protokol..neboj jsou tam všicni včetně sestřiček příjemní a umí..a také nejlevnější!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2142
6.2.12 10:57

Tak ted jsi mě uklidnila ikdyž spíš se bojím toho že mám tři císaře,to by se možná mohli bát jít do toho,ale myslím si že jsem v pohodě,nemám problémy s jizvou ani nic jiného.A kdy se dělá ten hormonální profil?? To je z krve??Jinak přítel má spermiogram s výsledkem Normospermie,snad to píši správně? Tak doufám že to je v pohodě.A jinak moc moc moc držím palce…však víš na co ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
6.2.12 11:14
kačka myška píše:
Tak ted jsi mě uklidnila ikdyž spíš se bojím toho že mám tři císaře,to by se možná mohli bát jít do toho,ale myslím si že jsem v pohodě,nemám problémy s jizvou ani nic jiného.A kdy se dělá ten hormonální profil?? To je z krve??Jinak přítel má spermiogram s výsledkem Normospermie,snad to píši správně? Tak doufám že to je v pohodě.A jinak moc moc moc držím palce…však víš na co ;)

bere se krev 1 nebo 2 den cyklu a 21 den cyklu,mám 1 císař a prohlíželi mi při prvním pohovoru ult.jizvu,zda je v pořádku,více ti poví lékař a ke komu jdete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2142
6.2.12 11:33

No to právě neví kdo tam bude,ptala jsemse sestry co mě objednávala a říkala že neví zda tam bude doktor nebo nějaká dr,Lattová.Tak uvidíme.Měla jsem jít minulý týden a to bych byla první den cyklu ale poradnu zrišili a ted budu 9tý den,tk krev asi nebude,třeby bych mohla ne krev ke své doktorce at nejezdíme sem tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
6.2.12 14:43

Ahoj Kačko, na krev můžeš jít u vás. Já jsem taky šla. A poslala jsem to tam poštou v bublinkové obálce. Jinak zítra máme konzultaci HP a spermio. Chodím k dr. Hejtmánkovi.

• Citovat
  • Upravit
10572
6.2.12 14:49

Ahoj holky tady se nám to rozjelo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.