Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Mafi děkuju za info.Ve čtvrtek budu asi moudřejší,ale to víš zvědavost je silnější…
Mafinna píše:zrovna tak,1D.C.Dipherelin,to bylo31,12,2011 na Silvestra,mám dl.protokol,píchala jsem si pak od 11,1, gonal a menopur…
Kačkoto je otázekjá už si to ani tak nepamatuji. Myslím, že jsem měla 3 folikuly, z toho v jednom nebylo vajíčko a z těch 2 se vyvíjelo jen to 1, které mi pak zavedli, ale skončilo mimo dělohu. Čím to oplodňovali to nevím, nechala jsem to na nich
Cena byla kolem 10% tisíc, ale myslím, že léky byly zdarma. ceník je určitě na netu a když ne, tak ho hned ve čtvrtek dostaneš.Soner tak rychle to ještě nebude, zatím není ta správná doba
jinak mám začít 1DC Dipherelinem, to jsi měla taky tak? Je to dlouhý nebo krátký protokol?
kačka myška píše:
Katkomy budeme jako samoplátci protože já mám udělanou strilizaci po porodu,mám to v podpisu..No ale chci s přítelem miminko ještě tak se pokoušíme touto cestou a povíš mi kolik tě stála minimálka a jak to probíhalo??
myško,já mám také sterilizaci ze zdrav.důvodů,sli jsme do FN s tím,že si to budeme muset hradit sami,stal se zázrak reviz.lékařka mi to schválila jsem za to strašně šťastná,je to o člověku,..a která si pojišťovna?
Mafinna píše:Mafi, jak skončilo mimo dělohu?
Kačkoto je otázekjá už si to ani tak nepamatuji. Myslím, že jsem měla 3 folikuly, z toho v jednom nebylo vajíčko a z těch 2 se vyvíjelo jen to 1, které mi pak zavedli, ale skončilo mimo dělohu. Čím to oplodňovali to nevím, nechala jsem to na nich
Cena byla kolem 10% tisíc, ale myslím, že léky byly zdarma. ceník je určitě na netu a když ne, tak ho hned ve čtvrtek dostaneš.Soner tak rychle to ještě nebude, zatím není ta správná doba
jinak mám začít 1DC Dipherelinem, to jsi měla taky tak? Je to dlouhý nebo krátký protokol?
Kleofasku přesně tak, prý se to stává, dokonce častěji než u přirozenýho těhu. Taky to nechápu, každopádně nechci nikoho strašit, to vůbec ne kočky, ale těch věcí, co se může stát je stejně tolik, že to nemá význam se tím trápit ![]()
Soner tak to mám nachystaný mylsím úplně stejně
a Ty teda teď čekáš na //
?
kačka myška píše:myško,já mám také sterilizaci ze zdrav.důvodů,sli jsme do FN s tím,že si to budeme muset hradit sami,stal se zázrak reviz.lékařka mi to schválila jsem za to strašně šťastná,je to o člověku,..a která si pojišťovna?
Katkomy budeme jako samoplátci protože já mám udělanou strilizaci po porodu,mám to v podpisu..No ale chci s přítelem miminko ještě tak se pokoušíme touto cestou a povíš mi kolik tě stála minimálka a jak to probíhalo??
No to jsi mě překvapila,že to šlo na pojištovnu,já mám jen VZP a ty máš jakou pojištovnu??A když ti to schválili tak jsi doplácela na léky něco??
Jéééjda vy jste zas toho nakecaly ![]()
Já platila za minimálku 5tis.ale to proto že jsme neměli ET.
Jinak to stojí 7 tis.
Mě taky doporučují dl.protokol ale já kvůli penězům raději minimnálku a nebo když už tak krátky protokol.
Soner no vidíš ani vlastně nevím a jakou pojiš´tovnou Olomouc spolupracuje? Ale možná by nebylo špatné to zkusit na pojištovnu pokud bych platila za léky stejně jako při minimálce jako samoplátce.
Katko a čím jsi stimulovala a pročpak nedošlo k ET?? Bylo málo vajíček??
Soner a Katko budu se moc moc těšit na vaše odpovědi,ted už se musim chystat jdeme s přítelem na Nohavicu.Tak se tu mějte pěkně a moc děkuju že jste mě tak přijali
Hned jak přijedem tam budu dočítat.Pěkný večer.
kačka myška píše:No to jsi mě překvapila,že to šlo na pojištovnu,já mám jen VZP a ty máš jakou pojištovnu??A když ti to schválili tak jsi doplácela na léky něco??
soner píše:kačka myška píše:myško,já mám také sterilizaci ze zdrav.důvodů,sli jsme do FN s tím,že si to budeme muset hradit sami,stal se zázrak reviz.lékařka mi to schválila jsem za to strašně šťastná,je to o člověku,..a která si pojišťovna?
mám ZPMA,ale jak říkám,je to o člověku…Šla jsemsi tam vždy osobně..Máš tři císaře,to musí každý revizní pochopit…my dopláceli za ICSI,AH a PROUDLOUŽENOU KULTIVACI,celkem asi 13.000 kč
Mafinna píše:
Kleofasku přesně tak, prý se to stává, dokonce častěji než u přirozenýho těhu. Taky to nechápu, každopádně nechci nikoho strašit, to vůbec ne kočky, ale těch věcí, co se může stát je stejně tolik, že to nemá význam se tím trápitSoner tak to mám nachystaný mylsím úplně stejně
a Ty teda teď čekáš na //
?
jj čekám na //
Soner ty čekáš na //
?
Holky co nemáte podpisky nechcete si tam něco napsat ať víme v jaké fázy jste!?
Soner kolik jsi měla vajíček a jak staré embryjko ti vkládali?
Myško stimulovala jsem Fostimon jedna injekce a Merional taky jedna.K tomu Prednison a kyselinu list.,pak Pregnyl.
K ET nedošlo že se nám neoplodnilo žádné vajíčko a to i přes ICSI ale u nás špatné spermio.
Ahoj děvčata,jsem neskutečně ráda,že jsem narazila na tuto diskuzi ani nevíte,jak jste mi pomohly.Potřebovala jsem slyšet,že FN olomouc a doktorka Michnová má u jiné příznivce než jsem já s manželem!!! Máme za sebou spermiogram,genetiku a čekáme na MS aby mi mohli z krve udělat horm.profil.Včera jsem totiž byla na vyšetření u své gynekl. podezření na cystu a ty její ušklebky a ironické přání hodně štěstí v olomouci mě rozhodilo. Tlačila nás do caru zlín,ale já jsem nechtěla tu jejich zlodějnu podporovat!!! Děkuji moc všem co do diskuze přispívají!!! Hezkýýý den všem!!!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď