FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2142
6.2.12 17:40

Mafi děkuju za info.Ve čtvrtek budu asi moudřejší,ale to víš zvědavost je silnější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
6.2.12 18:01
Mafinna píše:
Kačkoto je otázek :lol: já už si to ani tak nepamatuji. Myslím, že jsem měla 3 folikuly, z toho v jednom nebylo vajíčko a z těch 2 se vyvíjelo jen to 1, které mi pak zavedli, ale skončilo mimo dělohu. Čím to oplodňovali to nevím, nechala jsem to na nich :think: Cena byla kolem 10% tisíc, ale myslím, že léky byly zdarma. ceník je určitě na netu a když ne, tak ho hned ve čtvrtek dostaneš.Soner tak rychle to ještě nebude, zatím není ta správná doba :) jinak mám začít 1DC Dipherelinem, to jsi měla taky tak? Je to dlouhý nebo krátký protokol?
zrovna tak,1D.C.Dipherelin,to bylo31,12,2011 na Silvestra,mám dl.protokol,píchala jsem si pak od 11,1, gonal a menopur…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
6.2.12 18:09
kačka myška píše:
Katkomy budeme jako samoplátci protože já mám udělanou strilizaci po porodu,mám to v podpisu..No ale chci s přítelem miminko ještě tak se pokoušíme touto cestou a povíš mi kolik tě stála minimálka a jak to probíhalo??

myško,já mám také sterilizaci ze zdrav.důvodů,sli jsme do FN s tím,že si to budeme muset hradit sami,stal se zázrak reviz.lékařka mi to schválila jsem za to strašně šťastná,je to o člověku,..a která si pojišťovna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
6.2.12 18:13
Mafinna píše:
Kačkoto je otázek :lol: já už si to ani tak nepamatuji. Myslím, že jsem měla 3 folikuly, z toho v jednom nebylo vajíčko a z těch 2 se vyvíjelo jen to 1, které mi pak zavedli, ale skončilo mimo dělohu. Čím to oplodňovali to nevím, nechala jsem to na nich :think: Cena byla kolem 10% tisíc, ale myslím, že léky byly zdarma. ceník je určitě na netu a když ne, tak ho hned ve čtvrtek dostaneš.Soner tak rychle to ještě nebude, zatím není ta správná doba :) jinak mám začít 1DC Dipherelinem, to jsi měla taky tak? Je to dlouhý nebo krátký protokol?
Mafi, jak skončilo mimo dělohu? :nevim: Tak to nechápu, to snad ani nejde, né? :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
Twitter
6.2.12 18:13

jakože odputovalo do vejcovodu? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
387
6.2.12 18:18

Kleofasku přesně tak, prý se to stává, dokonce častěji než u přirozenýho těhu. Taky to nechápu, každopádně nechci nikoho strašit, to vůbec ne kočky, ale těch věcí, co se může stát je stejně tolik, že to nemá význam se tím trápit :)

Soner tak to mám nachystaný mylsím úplně stejně :) a Ty teda teď čekáš na // :andel: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2142
6.2.12 18:21
soner píše:
kačka myška píše:
Katkomy budeme jako samoplátci protože já mám udělanou strilizaci po porodu,mám to v podpisu..No ale chci s přítelem miminko ještě tak se pokoušíme touto cestou a povíš mi kolik tě stála minimálka a jak to probíhalo??
myško,já mám také sterilizaci ze zdrav.důvodů,sli jsme do FN s tím,že si to budeme muset hradit sami,stal se zázrak reviz.lékařka mi to schválila jsem za to strašně šťastná,je to o člověku,..a která si pojišťovna?

No to jsi mě překvapila,že to šlo na pojištovnu,já mám jen VZP a ty máš jakou pojištovnu??A když ti to schválili tak jsi doplácela na léky něco??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
6.2.12 18:25

Jéééjda vy jste zas toho nakecaly :mrgreen:
Já platila za minimálku 5tis.ale to proto že jsme neměli ET.
Jinak to stojí 7 tis.
Mě taky doporučují dl.protokol ale já kvůli penězům raději minimnálku a nebo když už tak krátky protokol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2142
6.2.12 18:26

Soner no vidíš ani vlastně nevím a jakou pojiš´tovnou Olomouc spolupracuje? Ale možná by nebylo špatné to zkusit na pojištovnu pokud bych platila za léky stejně jako při minimálce jako samoplátce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2142
6.2.12 18:28

Katko a čím jsi stimulovala a pročpak nedošlo k ET?? Bylo málo vajíček??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2142
6.2.12 18:30

Soner a Katko budu se moc moc těšit na vaše odpovědi,ted už se musim chystat jdeme s přítelem na Nohavicu.Tak se tu mějte pěkně a moc děkuju že jste mě tak přijali :palec: :kytka: Hned jak přijedem tam budu dočítat.Pěkný večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
6.2.12 18:41
kačka myška píše:
soner píše:
kačka myška píše:
No to jsi mě překvapila,že to šlo na pojištovnu,já mám jen VZP a ty máš jakou pojištovnu??A když ti to schválili tak jsi doplácela na léky něco??

mám ZPMA,ale jak říkám,je to o člověku…Šla jsemsi tam vždy osobně..Máš tři císaře,to musí každý revizní pochopit…my dopláceli za ICSI,AH a PROUDLOUŽENOU KULTIVACI,celkem asi 13.000 kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
6.2.12 18:42
Mafinna píše:
Kleofasku přesně tak, prý se to stává, dokonce častěji než u přirozenýho těhu. Taky to nechápu, každopádně nechci nikoho strašit, to vůbec ne kočky, ale těch věcí, co se může stát je stejně tolik, že to nemá význam se tím trápit :)Soner tak to mám nachystaný mylsím úplně stejně :) a Ty teda teď čekáš na // :andel: ?

jj čekám na //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
6.2.12 18:52

Soner ty čekáš na // :palec: ?
Holky co nemáte podpisky nechcete si tam něco napsat ať víme v jaké fázy jste!?
Soner kolik jsi měla vajíček a jak staré embryjko ti vkládali?
Myško stimulovala jsem Fostimon jedna injekce a Merional taky jedna.K tomu Prednison a kyselinu list.,pak Pregnyl.
K ET nedošlo že se nám neoplodnilo žádné vajíčko a to i přes ICSI ale u nás špatné spermio.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jaket
7.2.12 07:40

Ahoj děvčata,jsem neskutečně ráda,že jsem narazila na tuto diskuzi ani nevíte,jak jste mi pomohly.Potřebovala jsem slyšet,že FN olomouc a doktorka Michnová má u jiné příznivce než jsem já s manželem!!! Máme za sebou spermiogram,genetiku a čekáme na MS aby mi mohli z krve udělat horm.profil.Včera jsem totiž byla na vyšetření u své gynekl. podezření na cystu a ty její ušklebky a ironické přání hodně štěstí v olomouci mě rozhodilo. Tlačila nás do caru zlín,ale já jsem nechtěla tu jejich zlodějnu podporovat!!! Děkuji moc všem co do diskuze přispívají!!! Hezkýýý den všem!!!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.