Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Katka1311 píše:
Soner ty čekáš na //?
Holky co nemáte podpisky nechcete si tam něco napsat ať víme v jaké fázy jste!?
Soner kolik jsi měla vajíček a jak staré embryjko ti vkládali?
Myško stimulovala jsem Fostimon jedna injekce a Merional taky jedna.K tomu Prednison a kyselinu list.,pak Pregnyl.
K ET nedošlo že se nám neoplodnilo žádné vajíčko a to i přes ICSI ale u nás špatné spermio.
Kači čekám na //,zatím nemám ještě ani koupený testík,mám strach,takhle jsem pořád v naději..prosím tě,kde najdu ten popisek,ráda tam vše napíši,ale jsem nováček a nic nevíííím..
Jaket píše:
Ahoj děvčata,jsem neskutečně ráda,že jsem narazila na tuto diskuzi ani nevíte,jak jste mi pomohly.Potřebovala jsem slyšet,že FN olomouc a doktorka Michnová má u jiné příznivce než jsem já s manželem!!! Máme za sebou spermiogram,genetiku a čekáme na MS aby mi mohli z krve udělat horm.profil.Včera jsem totiž byla na vyšetření u své gynekl. podezření na cystu a ty její ušklebky a ironické přání hodně štěstí v olomouci mě rozhodilo. Tlačila nás do caru zlín,ale já jsem nechtěla tu jejich zlodějnu podporovat!!! Děkuji moc všem co do diskuze přispívají!!! Hezkýýý den všem!!!
Ahoj Jaket,určitě jsi udělala s Olomoucí dobře,mě také tlačil gynekolog do Zlína,ale měla jsem svou hlavu zde jsem četla příspěvky holek,udělala jsem dobře.Oni snad za to mají provizi nebo co..Držím pěsti.
soner píše:Jaket píše:Ahoj Jaket,určitě jsi udělala s Olomoucí dobře,mě také tlačil gynekolog do Zlína,ale měla jsem svou hlavu zde jsem četla příspěvky holek,udělala jsem dobře.Oni snad za to mají provizi nebo co..Držím pěsti.
Ahoj děvčata,jsem neskutečně ráda,že jsem narazila na tuto diskuzi ani nevíte,jak jste mi pomohly.Potřebovala jsem slyšet,že FN olomouc a doktorka Michnová má u jiné příznivce než jsem já s manželem!!! Máme za sebou spermiogram,genetiku a čekáme na MS aby mi mohli z krve udělat horm.profil.Včera jsem totiž byla na vyšetření u své gynekl. podezření na cystu a ty její ušklebky a ironické přání hodně štěstí v olomouci mě rozhodilo. Tlačila nás do caru zlín,ale já jsem nechtěla tu jejich zlodějnu podporovat!!! Děkuji moc všem co do diskuze přispívají!!! Hezkýýý den všem!!!
Ahoj Soner,upřímně ze včerejší deprese,kdy jsem od gynekoložky čekala podporu jste mě díky této diskuzi z toho dostaly!!!Takže jsem Vám vděčná. Děvčata vím,že jste již zde tuto otázku všem začátečnicím zodpovídaly asi mnohokrát,ale nemám žádnou zkušenost ani já ani mé okolí s car. Mohly by jste mi zkusit ve zkratce popsat co nás s manželem čeká po výsledcích z genetiky,spermiogramu a hormonálního profilu. Ani jeden ještě potomka nemáme a žádné gyn. problémy jsem v minulosti neměla. Mám jen podezření,že nemám ovulaci dle testu z lekárny.
soner píše:Katka1311 píše:Kači čekám na //,zatím nemám ještě ani koupený testík,mám strach,takhle jsem pořád v naději..prosím tě,kde najdu ten popisek,ráda tam vše napíši,ale jsem nováček a nic nevíííím..
Soner ty čekáš na //?
Holky co nemáte podpisky nechcete si tam něco napsat ať víme v jaké fázy jste!?
Soner kolik jsi měla vajíček a jak staré embryjko ti vkládali?
Myško stimulovala jsem Fostimon jedna injekce a Merional taky jedna.K tomu Prednison a kyselinu list.,pak Pregnyl.
K ET nedošlo že se nám neoplodnilo žádné vajíčko a to i přes ICSI ale u nás špatné spermio.
Další utekvší ze Zlína????
teda pár dnů tu člověk není a vy toho nakecáte…
Ahoj holky, tak jsem z Olomouce doma. Konečně.
Jsme tam byli na ráno na sperm. a čekali až do jedenácti na konzultaci ![]()
Přecpaní už chlebíčkama a přelití kafem ![]()
No a spermio cajk, HP taky cajk, cysta zmizela. Ale mám moc zvedlý prolaktin, musím si oběhat EKG, zkontrolvat periferní vidění a RTG mozku ![]()
To všecko kvůli prolaktinu. Ve Zlínském CAR mi prostě a jednoduše nasadili jen DOSTINEX, nic nezjišťovali ![]()
Až pak mi nasadí DOSTINEX. Ale zajímavé je, že ještě v prosinci byl v pořádku
Jenomže já jsme měla v lednu na testu ducha, tak jestli mi to zas nerozhodilo nějaké biochemické těhotenství
![]()
Mám s tím problémy už od března od mimoděložního.
Jinak Hejtmánek byl super, uplně jsem spokojená, jsem zářila jak sluníčko, když jsem odcházela ![]()
Kleo ahoj,tak to je super, že jsi tak spokojená po konzultaci,my jedeme ve čtvrtek tak jsem zvědavá co čeká nás…
Vy jedete teprv na první pohovor, že?
tak to vám teprv napíše žádanky na krev a spermio. A potom budete řešit co dál ![]()
A ke komu budete chodit, už víš?
Kleo no ano my jdeme poprvé,ale spermoigram máme jen ne u nich tak uvidíme.
Katka1311 píše:Jj, my jsme měli taky z Prahy, čerství. Ale chtěli ještě u nich. Můj se zas vznášel blahem, když ho chválil, že ho má velice dobrý
Myško oni vám tam udělají kontrolní SPG stejně
Jé holky tak to děkuju za info a musim toho mého na to teda připravit,snad nebude proti
,jen my jsme na 11 hod. tak jestli se to stihne,nevím jak dlouho trvají výsledky??
Můj šel na spermio na osm a výsledky do jedenácti už byly hotové. My jsem si konzultaci načasovali zároveň s odběrem spermií ![]()
A hormonální profil jsem stihla pořešit už před tím ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď