Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak uvidíme pokud budou chtít spermiogram tak si hold ten muj odskočí a pak výsledky zjistíme třeba telefonem,no však tam určitě ještě pojedeme
. Pomalu mám pocit,že si musím všechno psát abych nezapoměla na co vše se chci zeptat.A Kleo tak říkáš že doktor je v pohodě???
Myško,výsledky ti po telefonu neřeknou
.
A kdy jste teda objednaní?
Myško, já jsem z něho první byla nervózní. Bála jsem se, že když se zaučuje, že tomu nebude rozumnět. Ale dneska mě uplně potěšil a překvapil. Myslím, že jsem mu zbytečně křivdila ![]()
Aha tak se to pak jedině dozvíme na další návštěvě nebo uvidíme,ted to asi nevyřeším.Bydlíme na Fifejdách.A kde ty bydlíš??
A na který den(datum)?
To je kousek od nemocnice nebo k Futuru nebo někde jnde? ![]()
Já jsem z Orlové.
Jsme na tehńhle čtvrtek 9.2. Jinak je to kousek od futura,proti benzínce Omv.´Promin ale Orlová nevím ještě kde je,bydlím tu pul roku
ještě se orientuju.
Aha tak OMV vím kde je tak to máš vše po ruce.Nemocnici,Futurum,Baumax ![]()
Orlová je kousek od Ostravy směr Karviná.K tobě to mám asi 12km ![]()
Ted jsem koukala aspon na mapu at se trochu vyznám,přece jen jsem bydlela odtud 250km.Jo mám to kousek všude a na Omv pracuju…A co děláš ty?? Á pokoušíte se o první mimi??
Myško a kde jsi předtím bydlela?
Na OMV jsem pracovala kdysi ale na Rudné ul.hlavní tah Ostrava-Havířov.Ale dlouho jsem to tam nevydržela. ![]()
Jinak my už doma máme skoro 17 letou dceru a 12 letého syna
Miminko by bylo naše třetí
.Oba byli přirozeně ![]()
Jo a jinak jsem pracovala v OV v Tescu za Makrem ve zlatnictví. ![]()
Já jsem z pardubic a jinak už mám taky kluky jak vidíš v podpisu,no a ted chceme s přítelem mimi,no a ta práce je to celkem makačka…denní,noční a 12hod..A co že jsi bez vejcovodů???
Jak se nedařilo,tak jsem šla na laparo a zjistili mi neprůchodnost obou vejcovodů a v pravém zánět.Tak musel jít minimálně ten jeden pryč ale na doporučení mi odstranili oba.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď