Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Simi- jo darovala jsem vajíčka,měla jsem tři spolužačky co o tom povídali že by potřebovali a je málo dárkyn,tak jsem do toho šla.Bylo jich vždy dost.Takže stimulaci Gonalem atd znám…
Kači -jo našli jsme to brzy,měli jsme štěstí vjeli jsme asi tou branou co je blíže porodnice.
No a ted jen budeme čekat a dělat vyšetření a pak se uvidí,jen se nesmím těšit na to schválení pojištovnou,pořád nevěřím že to vyjde…
Myško tak to jste trefili tu správnou bránu
jinak z té druhé strany je to složitější.A musí se jít přes celý areál.
No a co vám řekl dr.Hejtmánek na kdy to asi vidí?Chápu,že těch vyšetření bude teď hodně
.
Kati-zatím neřekl, ted máme před sebou genetiku, já hp a pak spermio a konzultaci a pak se pošle žádost na pojištovnu a pak se uvidí.Já bych to brala tak v květnu to by mohlo vyjít myslím.Tenhle cyklus udělám 21 den HP pak další cyklus 3den Hp mezitím zajedem na genetiku to je tak na měsíc neli více než budou výsledky a pak se objednáme a to už budu mít asi další cyklus to bude v dubnu a pak se uvidí,No už to počítám jak blázen… ![]()
Val já myslím, že je to dobrá věc
páč když embryjka zvládnou PK tak je velká šance, že to zvládnou i u tebe, navíc pak můžou embryol. vybrat to nejhezčí
Pročpak? Ty váháš, že by sis ju nedala?
Janiecka píše:
A kdy jdeš na krev??Máš v popisku, že 3.2,
Neboj určitě to bude OK, prostě musí
Jé já se spletla,už jsem to opravila..na krev jdu v pondělí 13.2.tak na mě myslete…
Sisi137 píše:
Val já myslím, že je to dobrá věcpáč když embryjka zvládnou PK tak je velká šance, že to zvládnou i u tebe, navíc pak můžou embryol. vybrat to nejhezčí
Nooo napadlo mě to.ale máš pravdu,takhle je větší šance.Četla jsem na jiné diskuzi,některé si ji nedávají a výsledek byl ok.Nebudu nic měnit,poprvé to vyšlo,a určitě to pomohlo.
No ono každý má na to jiný názor a v některých centrech, když máš málo embryjek tak ti je tam radši šoupnou hned. Mně dělali PK i když jsem měla od začátku jen jedno embryjko a přišlo mě to správné páč když už nic aspoň bych ušetřila pokus. ![]()
Val78 píše:Sisi137 píše:Nooo napadlo mě to.ale máš pravdu,takhle je větší šance.Četla jsem na jiné diskuzi,některé si ji nedávají a výsledek byl ok.Nebudu nic měnit,poprvé to vyšlo,a určitě to pomohlo.
Val já myslím, že je to dobrá věcpáč když embryjka zvládnou PK tak je velká šance, že to zvládnou i u tebe, navíc pak můžou embryol. vybrat to nejhezčí
Ahoj Val,já jsem také pro PK,měla jsem z osmi dobrých 5 vajíček,z toho 2 pomalejší,2 dobrá a to jedno úplně nejlepší a to je u mě..kdyby nebylo PK ten pomalejší vývoj by nezjistili a tím je menší šance na //
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď