FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2142
9.2.12 20:01

Simi- jo darovala jsem vajíčka,měla jsem tři spolužačky co o tom povídali že by potřebovali a je málo dárkyn,tak jsem do toho šla.Bylo jich vždy dost.Takže stimulaci Gonalem atd znám…

Kači -jo našli jsme to brzy,měli jsme štěstí vjeli jsme asi tou branou co je blíže porodnice.

No a ted jen budeme čekat a dělat vyšetření a pak se uvidí,jen se nesmím těšit na to schválení pojištovnou,pořád nevěřím že to vyjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
9.2.12 20:04

Simi taková drobná tmavovláska s culíkem, nenápadná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2142
9.2.12 20:05

Sisi asi jsem se trochu ztratila,ty máš už po ET???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
9.2.12 20:05

Jo jo, od pondělí :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2142
9.2.12 20:07

JJ a kolik bobišků máš u sebe???Držím palečky samozřejmě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
9.2.12 20:17

Myško tak to jste trefili tu správnou bránu :palec: jinak z té druhé strany je to složitější.A musí se jít přes celý areál.
No a co vám řekl dr.Hejtmánek na kdy to asi vidí?Chápu,že těch vyšetření bude teď hodně :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2142
9.2.12 20:24

Kati-zatím neřekl, ted máme před sebou genetiku, já hp a pak spermio a konzultaci a pak se pošle žádost na pojištovnu a pak se uvidí.Já bych to brala tak v květnu to by mohlo vyjít myslím.Tenhle cyklus udělám 21 den HP pak další cyklus 3den Hp mezitím zajedem na genetiku to je tak na měsíc neli více než budou výsledky a pak se objednáme a to už budu mít asi další cyklus to bude v dubnu a pak se uvidí,No už to počítám jak blázen… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
10.2.12 08:30

Kačko Myško mám 2 bobky u sebe, tak snad z nich něco bude :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
10.2.12 08:32

Holčinky,jaký máte názor na prodlouženou kultivaci? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
10.2.12 08:36

Val já myslím, že je to dobrá věc :pankac: páč když embryjka zvládnou PK tak je velká šance, že to zvládnou i u tebe, navíc pak můžou embryol. vybrat to nejhezčí :pankac: Pročpak? Ty váháš, že by sis ju nedala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
10.2.12 08:40
Janiecka píše:
A kdy jdeš na krev??Máš v popisku, že 3.2, :think:
Neboj určitě to bude OK, prostě musí :kytka:

Jé já se spletla,už jsem to opravila..na krev jdu v pondělí 13.2.tak na mě myslete…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
10.2.12 08:44
Sisi137 píše:
Val já myslím, že je to dobrá věc :pankac: páč když embryjka zvládnou PK tak je velká šance, že to zvládnou i u tebe, navíc pak můžou embryol. vybrat to nejhezčí :pankac: Pročpak? Ty váháš, že by sis ju nedala?

Nooo napadlo mě to.ale máš pravdu,takhle je větší šance.Četla jsem na jiné diskuzi,některé si ji nedávají a výsledek byl ok.Nebudu nic měnit,poprvé to vyšlo,a určitě to pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2142
10.2.12 08:50

Sisi určitě to zvládnou to neboj,bude to OK :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
10.2.12 08:52

No ono každý má na to jiný názor a v některých centrech, když máš málo embryjek tak ti je tam radši šoupnou hned. Mně dělali PK i když jsem měla od začátku jen jedno embryjko a přišlo mě to správné páč když už nic aspoň bych ušetřila pokus. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
10.2.12 08:57
Val78 píše:
Sisi137 píše:
Nooo napadlo mě to.ale máš pravdu,takhle je větší šance.Četla jsem na jiné diskuzi,některé si ji nedávají a výsledek byl ok.Nebudu nic měnit,poprvé to vyšlo,a určitě to pomohlo.

Ahoj Val,já jsem také pro PK,měla jsem z osmi dobrých 5 vajíček,z toho 2 pomalejší,2 dobrá a to jedno úplně nejlepší a to je u mě..kdyby nebylo PK ten pomalejší vývoj by nezjistili a tím je menší šance na //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.