FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10572
7.2.12 18:57

myško,manža musí ještě na urolog.vyšetření poslali ho tam z CAR a ať tam nejdeme na 2× tak bych nás chtěla objednat na konzultaci ve stejný den pokud nás vezmou.Je to 29.2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2142
7.2.12 19:02

Jo to chápu,není to taky moc pohodlné jezdit sem a tam a taky ne zadarmo :? Ted taky šetříme co to jde aby až budu doma byli nějaké korunky,vždyt nemocenská je strašná :,( a bez ní to nepujde bohužel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2142
8.2.12 18:50

Holky prosím Vás kde je v nemocnici přímo ta poradna na ivf?? :nevim: Kam máme zítra vlastně jít?? Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
8.2.12 18:55

Myško ahoj no to je těžce popsatelné :think: .
My to poprvé dlouho hledali a ptali se.Jsou do nemocnice totiž 2 vstupy(brány)a záleží z které strany přijedete?
Ale ptejte se na gynekologicko-porodnické a je to v té budově v přízemí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2142
8.2.12 18:59

:| JJ děkuju moc,jsem nervozní ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
8.2.12 19:19

Ať vám to dobře dopadne :palec: A kdy by si asi měla začít se stimulací?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2142
8.2.12 19:24

No já vubec nevím,záleží co řeknou doktoři ale asi budeme ještě muset počkat tak dva měsíce,bohužel kuli financím,je to složité,vubec se mi nechce čekat,ale asi to jinak nepujde :,( :,( . Možná to zní divně, že chceme mimi a přitom chci čekat,ale nechci aby miminko pak strádalo,snad se to dá pochopit :) .Jediné čeho se vážně bojím,že mi řeknou , že to bude riziko a oni to nebudou chtít udělat :,( :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
8.2.12 19:25

kačko a o minimálně jste neuvažovali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2142
8.2.12 19:29

No nejen uvažovali, ale chceme do ní jít vzhledem k tomu, že asi budu samoplátce,minimálka je řešení pro nás a věřím že to vyjde,ale co se týká financí myslím trochu jinak a sice tak že nemohu ted jít na nemocenskou,ale až za dva tří měsíce a to je ten veeelký problém.Kéž by to šlo dřív :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
8.2.12 19:30

Kačko a co děláš?
Já na neschopence taky nebyla - jsem kancelářská krysa - nikdo na mě nepouští bacily, relativně klid bez stresu (jen občas nárazově) tak jsem zůstala v práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2142
8.2.12 19:35

Tak to já bohužel nejsem v klidu ,pracuji na benzince a to 12-tky a i noční a je to celkem náročné,pořád na nohách,a vzhledem k předchozím čísařským řezum budu automaticky na rizikovém,takže te ještě musim vydržet..... :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
8.2.12 19:36

tak to jo - to chápu. to bych taky šla hned na PN

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2142
8.2.12 19:41

Jj jenže to si ted nemužeme dovolit,ale pak se mi ještě bude rýsovat další příjem a to už bude ok,jenže to čekání kuli penězum je strašné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
8.2.12 19:42

a ještě otázka - proč myslíš že bys šla jako samoplátce? To jsi mluvila o minimálce? Nebo do klasického IVF nechcete jít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2142
8.2.12 19:47

No já mám udělanou sterilizaci a to dobrovolně po třetím porodu,tak to asi nepujde na pojištovnu a klasické ivf.Ale už mi tu i psali že to vyšlo i na pojištovnu.Tak jsem zvědavá co zítra.Muj přítel mi povídal, že to klidně pujde dát na svou pojistku,prý proč by nemohl když on chce dítě, tak proč by mu to znemožnovali…prý to je nespravedlivé :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.