Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
JJ moc děkuji jsi hodná,třeba se poštěstí a potkáme se tam někdy ![]()
Myško, třeba jo, já tam určitě zas brzo pojedu s výsledkama z těch vyšetření ![]()
Už sem se tam potkala s Kačkou
![]()
To by bylo super!!
Do té zkumavky co ti vezme doktor na hp se nedává nic proti srážení??Myslím jestli tam něco dává ten doktor??Je mi to divný že to vydrží poštou ![]()
Holky prosím Vás kdo máte za sebou Ivf v Olomouci,mám dotaz.Kdyby nám to schválila pojištovna-kolik jste dopláceli ještě k tomu?? Děkuji
Kačko, nic se do té zkumavky nedává
Jen ta krev ![]()
A IVF bez nadstandartů vyjde téměř zadarmo. S nadstandarty asi 13 tisíc.
Nadstandart = ICSI - 6000,– PK - 3500,– AH - 3000,–
Děkuji Kleo,promin že se tak ptám,jen jsem po dnešku tak plná dojmů a už vymýšlím co bude dál.....ale to přejde…
no snad
musím se uklidnit,uvidím co bude třeba navíc, to nám poví pan doktor..
jojo - já jsem si ještě doplácela za hormony - dokupovala jsem 150 jednotek gonalu, takže se mi to vyšplhalo na 15 tis., ale jinak mě to vyšlo jak píše Kleuš
jj,nám teda jedno vajíčko hatchovalo samo, ale nechali jsme u toho druhého vajucha AH…
Kačko já měla všechno co se dalo připlatit
AH jsem konzultovala s embryoložkou a ta to doporučila s tím, že u mladších embryjek je to lepší, že se to moc nedělá u blastocyst páč ty většinou hatchují samy.
Sisi a jak se to vykrystalizovalo s těma embryoložkama? je tam už někdo nastálo nebo pořád jen spolupracují???
Simi já vůbec nevím, furt tam potkávám akorát tu Lakomou a Svobodovou.
Myško tak je super že se vám tam líbilo
a našli jste to bez problémů?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď