FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jaket
10.2.12 12:11

Ty brďo to je seznam :-)

• Citovat
  • Upravit
2142
10.2.12 12:15

Tak čaj je dobrý asi od mS do ovulky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6599
10.2.12 12:26

jj, já ho pila taky od ms zhruba prvních 14 dní, protože sem nikdy nevěděla kdy bude ovu… a sliznice byla vždycky pěkná, aspoň dr vždy chválila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2142
10.2.12 12:40

Tak děkuju to by mohlo být dobré kdyby mě ta sliznice zlobila :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
10.2.12 14:15

téda holky - já jsem strašná - mám listovku předepsanou z Olmiku a nejsem schopná ji zobat… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
10.2.12 17:40

Market já byla 30.9 taky v Olmíku píchnout první injekci :palec:
Soner pak se nam pochlub HCG :dance: To bude u vás šťastný Valentýn :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
10.2.12 19:44

Katy a to ti píchali asi v ordinaci, že? Já na pokojíku byla sama tak bych věděla kdyby tam někdo přišel. Navíc v tu dobu už jsem o tobě věděla :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
10.2.12 21:13

No já byla na UTZ a dr.Micnová mi říká ať si zajdu vedle že mi tam sestřička píchne injekci ale já řekla že je u sebe nemám a že vím jak se to píchá.Tak mi dr.řekla že v ledničce jim je dobře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
10.2.12 21:14

Market,chybička se ti vloudila do slovíčka embryjka v podpisu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
11.2.12 08:52

Katy děkuju :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
12.2.12 22:34

rada

Dobrý večer,tak jsem si tu letmo přečetla tuto diskusi.Jsme tak nějak na začátku umělého oplodnění.Snažíme se už 2 roky,před rokem jsme zjistili ,že manžel má azoospermie(přesněji z genetiky Klinefelterův syndrom)…já jsem zatím podle vyšetření v pořádku.Byli jsme v Reprofitu na konzultaci,tak nám poradili,že by bylo možné po operaci manžela (mesa/tese?) darovavat jeho spermie,pokud by se nějaké našli..Je sice velice malé procento,ale manžel to chce zkusit.V tom Reprofitu nám poradili,že Faktultní nemocnice má tento zákrok hrazen pojišťovnou,tak jsme minulý týden byli ve FN Ol v ordinaci doktora Dostála.Ale ten tu nebyl a přijal nás p. MUDr. Hejtmánek.Manžela poslal na spermogram,mě dali zkumavky na obdběr krve ve 3. a 21. dnu menstruace.A opět nás oba na genetiku.Tak nyní čekám na ten 21. den…jak říkám,jsme na začátku…Akorád prosím o radu: Myslela jsem si,že umělé oplodnění uděláme v Reprofitu a ve FN jenom tu manželovu operaci,ale zase si říkám,když už nám tu udělají všechna vyšetření,tak jestli nezůstat ve FN.Poradíte?Děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
13.2.12 08:41

Ahoj mimco, za sebe radím zůstat ve FN, ale volba je na tobě a manželovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2142
13.2.12 10:15

Ahoj Mimi,já jsem sice zatím na začátku a máme za sebou pohovor a zkumavky na krev jako vy,ale zustala bych v Olomouci…my byli moc spokojení s přístupem a prostě se vším.Ale je to na tobě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
13.2.12 10:49

Ahoj holky :mavam:
Ahoj mimčo,na Reprofit slyším samou chválu a dost velkou ale když jsem se rozhodovala mezi Reprofitem a FN Olomouc tak jsme s manžou zvolili FN v té době jen kvůli financím ale teď je to jiné,určitě bych se rozhodla zas pro FN.Ten přístup tam je super.
Snad se správně rozhodnete :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
13.2.12 17:26

díky holky.V Reprofitu na nás byli taky moc příjemní.Tech financí ale taky moc nemáme a pokud aspon něco hradí pojišťovna,tak asi zůstaneme ve FN.Je to hrůza,že člověk se musí ohlížet na peníze,ale dnešní doba je tak nastavená,tak nám nic jiného nezbude.Asi by nám na to určo rodiče půjčili,ale to zase nechceme.
A můžu se zeptat,jak jste to řešili v zaměstnání? Jde o to,že dělám v takové menší firmě o 6 lidech a nikdo nic netuší a chtěla bych,aby to tak zůstalo,ale když jsem si čekla jiné články a diskuse,tak si kvůli tomu museli brát dovolenou,nemocenskou atd.,tak mám pocit,že se to asi moc dlouho neutají :-/Zatím těch kontrol až tak nebylo,tak to řeším,že si vezmu den dovolené nebo se objednám až po práci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.