FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1521
28.2.12 09:17
Strsim píše:
Tak nás IVF vyšlo na 15tis. včetně ICSI, AP a PK a dokupovala jsem 150 jednotek gonalu.Dostál tam je dál, embryoložka je nová. a Všichni jsou v pohodě

Ahojky,
cena teda včetně toho co píšeš nahoře a co když chceš zamrazit embrya?Tam se to pohybuje jak? Kolik platíš a na jak dlouho ti je zamrazí a platí se pak třeba nějaký roční poplatek nebo tak něco? A to ti zamrazí i spermíky, nebo jenom navíc oplodněné embrya? A jak dlouho to vůbec může zamražené vydržet? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
28.2.12 09:22

Zmražení embryí 2000,– a za uložení každý rok 1000,– teď nevím přesně na jak dlouho se můžou schovávat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
28.2.12 09:24

Sisi díky - to jsem nevěděla.

Ale vím že zamražení spermijek ze zdrav. důvodů je zdarma. Manželovi mrazili spermijky 2× (máme jich opravdu málo - počítáme na kusy a ne tisíce jako jiní) bylo zdarma - ani jednou nic neplatil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
28.2.12 09:29

Já to vyčetla z ceníku, jinak bych to taky nevěděla páč jsem to nikdy nepotřebovala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
28.2.12 09:32

Kryokonzervace embryí a spermií vč. poplatku za roční uchování - první 2 pejety
je to tohle jako to zamražení? Jestli ano tak ve Zlíně za to chtějí 5000 Kč a každý další rok myslím 1200.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
28.2.12 09:35

jo jo kryokonzervace je zamražení :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
28.2.12 10:07

Ahoj děvčata, Laurine, ty jsi z diskeuze IVF Zlín, že? ;)
Jsem to tam rozdráždila jak vosí hnízdo :mrgreen:
Ale mosela sem napsat svoje zkušenosti, když tam některé tak haněly Olomouc.

• Citovat
  • Upravit
1521
28.2.12 10:50

Kleofásek: jj jsem z té diskuze IVF Zlín. A jsem ráda, že jsi tam rozpoutala tu diskuzi a přidala svoje zkušenosti :hug:
Já jsem dnes ráno napsala email do Olmiku, tak uvidím, jestli a jak a co bude.
Určo by to bylo asi na delšo kdybychom do toho Olmiku přešli, vstupní konzultace, čekací lhůta na ni, vyšetření a pak schválení pojišťovnou a teprve IVF a to by určo při dalším MS nevyšlo, to by bylo už kolem 21.3.
Ale kdo si počká, ten se dočká. A mezitím můžeme zkoušet příjemněji v teple domova pod peřinou :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
28.2.12 10:58

Lauri, to není zas tak nadlouho, neboj :)
Je sice fakt, že je lepší se objednat telefonicky, protože to tě hned zapíše, tak možná bude chviličku trvat, než si meil přečtou. Jestli chceš, dám ti číslo.
Nás poprvé objednali cca asi za měsíc. Tak jsme tam přijeli, řekli jak jsme na tom, co už máme za sebou. Dali mě papíry na odběry HP 3DC a 21DC a můj si tam sjel udělat spermio. To celé trvalo asi ty dva měsíce. Páš se moselo čekat na ty dny cyklu. No a pak tam přijedete na druhou konzultačku a když nebude vidět žádný větší problém, tak možete stimulovat. Ale když se jim neco nebude zdát, tak vás rači zase pošlou na daná vyšetření. Což je teda dobře.
Já pořád čekám, jelikož my léčíme tu imunologii. Ale už 23.3. jedeme znova na testy, tak doufám, že to dopadne už dobře a budeme moct na konci jara najet na stimulku.

• Citovat
  • Upravit
16732
28.2.12 11:00

Laurine pokud se chceš hrnout co nejrychleji do ivf a pak třeba do dalších a dalších pokusů tak Zlín je to pravé místo. Pokud ti jde o to, aby doktoři udělali maximum pro to, aby to vyšlo tak za mě je FN :palec: Ta pojišťovna je až to poslední, nejdelší čekání je díky genetice, kterou ti tam udělají hned před prvním ivf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
28.2.12 11:37

Holky, další zběh ze Zlína. nějaká Elisia :nevim: Tak asi na tom něco bude, že z tama lidi odcházejí, když neřeší co mají a jenom ženou na umělé :think:
A některé holky jsou strašně naivní, když si myslí, že jsou spešl pacientky :mrgreen: Ale nech tak :pankac: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17327
28.2.12 11:44

téda děvčata tak to já raději do té diskuse IVF Zlína ani nepůjdu - by to zběhlo všechno po mých zkušenostech s Křenkem…

jinak včera jsem ho normálně potkala v KM - na sídlišti (projížděla jsem) a on ometal auto :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
28.2.12 11:45
Sisi137 píše:
Laurine pokud se chceš hrnout co nejrychleji do ivf a pak třeba do dalších a dalších pokusů tak Zlín je to pravé místo. Pokud ti jde o to, aby doktoři udělali maximum pro to, aby to vyšlo tak za mě je FN :palec: Ta pojišťovna je až to poslední, nejdelší čekání je díky genetice, kterou ti tam udělají hned před prvním ivf.

Krásně napsané SISI - líp bych to nenapsala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
28.2.12 11:47

Simi mám dneska nějaký psací den :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
28.2.12 12:00

Simčo, on je z Kroměříža?
Já ho taky nemosím, je mi nepříjemný.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.