FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16732
28.2.12 12:45

Za málo :lol: a nemožeš byt těhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaket
28.2.12 12:50

Sisi,já už prožila tolik zklamaní s těhu testy,že když vidím dost krve v moči,tak si říkám,že to těhotná nebudu,jen čekám až se to pořadně rozjede. Brala jsem dupfaston na srovnání MS a toto je první měsíc bez tohoto hormonu,tak možná to dělá neplechu.

• Citovat
  • Upravit
16732
28.2.12 12:57

Ahaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaket
28.2.12 13:02

Počkám a uvidím. Možná to všechno moc řeším!! Sestřička mi zdůrazňovala,abych opravdu brala,jako první den MS krvácení od rána,krev v při močení od rána byla,jen na vložce né,tak jsem zmatená.

• Citovat
  • Upravit
16732
28.2.12 13:06

A nemáš krev jen v moči? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaket
28.2.12 13:11

Sisi,to nééé je to červený hlen!!

• Citovat
  • Upravit
16732
28.2.12 13:14

Tak to jo, to budeš jen rozhozená :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaket
28.2.12 13:17

Taky si to myslím!! Budu jen čekat,až se to objeví i na vložce a od toho se odpíchnu. Děkuji moc SISI!!!!!!!!!!

• Citovat
  • Upravit
16732
28.2.12 13:19

Za málo, ať se ti daří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
28.2.12 13:33
Kleofasek píše:
Já sem z tama žádnou kartu nebrala a prošla sem si tam IVF i KET. Jediné, co budeš potřebovat je ta genetika. Ale to by ste ji moseli jít konzultovat na polikliniku ve Zléně s tím dr. s Brna. Oni tam ze Zlínského CAR vždycky posílají. Vy jste tam nebyli nebo nemáte tam jít?
No a to je všecko, nic jiného není třeba. Spermio a HP vám udělají svoje.

ne nikam jsme nešli a nikam nás neposílají. Byli jsme oba jenom v CAR ve Zlíně, nikde jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
28.2.12 13:47

Tak to vám genetiku nedělali, to by jste od toho měli doma papír, protože by vám dali jedno pro CAR a jedno pro vás. Takže ta genetika bude ještě taky trvat. Ale když na to naběhnete hned, tak se to spojí a o moc dýl čekat nebudete

• Citovat
  • Upravit
16732
28.2.12 13:49

A myslím, že je lepší počkat o něco déle než to uspěchat a pak být na dně z neúspěchu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6599
28.2.12 13:50

holky když vám přišla pozvánka na genetiku, tak za jak dlouho vás objednali? nám by měla přijít pozvánka během příštího týdne, tak ať vím s čím mám tak počítat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
28.2.12 13:52

Já už si to vůbec nepamatuju, ale myslím, že když přijde pozvánka tak to je brzo, cca 14 dnů maximálně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
28.2.12 13:57

J8 sem měla genetiku ještě ve Zlíně a nám to trvalo 1,5 měsíce. Ale my jsme to konzultovali přímo z genetikem z Brna, který tam jezdí jen jednou za týden, takže proto taková čekačka. Ale zas nám to všecko pěkně vysvětlil :)
V Olomouci se čeká asi míň..ale to ví holky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.