Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Sisi,já už prožila tolik zklamaní s těhu testy,že když vidím dost krve v moči,tak si říkám,že to těhotná nebudu,jen čekám až se to pořadně rozjede. Brala jsem dupfaston na srovnání MS a toto je první měsíc bez tohoto hormonu,tak možná to dělá neplechu.
Počkám a uvidím. Možná to všechno moc řeším!! Sestřička mi zdůrazňovala,abych opravdu brala,jako první den MS krvácení od rána,krev v při močení od rána byla,jen na vložce né,tak jsem zmatená.
Taky si to myslím!! Budu jen čekat,až se to objeví i na vložce a od toho se odpíchnu. Děkuji moc SISI!!!!!!!!!!
Kleofasek píše:
Já sem z tama žádnou kartu nebrala a prošla sem si tam IVF i KET. Jediné, co budeš potřebovat je ta genetika. Ale to by ste ji moseli jít konzultovat na polikliniku ve Zléně s tím dr. s Brna. Oni tam ze Zlínského CAR vždycky posílají. Vy jste tam nebyli nebo nemáte tam jít?
No a to je všecko, nic jiného není třeba. Spermio a HP vám udělají svoje.
ne nikam jsme nešli a nikam nás neposílají. Byli jsme oba jenom v CAR ve Zlíně, nikde jinde.
Tak to vám genetiku nedělali, to by jste od toho měli doma papír, protože by vám dali jedno pro CAR a jedno pro vás. Takže ta genetika bude ještě taky trvat. Ale když na to naběhnete hned, tak se to spojí a o moc dýl čekat nebudete
A myslím, že je lepší počkat o něco déle než to uspěchat a pak být na dně z neúspěchu ![]()
holky když vám přišla pozvánka na genetiku, tak za jak dlouho vás objednali? nám by měla přijít pozvánka během příštího týdne, tak ať vím s čím mám tak počítat ![]()
Já už si to vůbec nepamatuju, ale myslím, že když přijde pozvánka tak to je brzo, cca 14 dnů maximálně
J8 sem měla genetiku ještě ve Zlíně a nám to trvalo 1,5 měsíce. Ale my jsme to konzultovali přímo z genetikem z Brna, který tam jezdí jen jednou za týden, takže proto taková čekačka. Ale zas nám to všecko pěkně vysvětlil ![]()
V Olomouci se čeká asi míň..ale to ví holky.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď