FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17327
28.2.12 12:04

jeho mama ordinuje v Holešově (gyn.) a ho jsem viděla na sídlišti dole u Moravy - ale jestli to byl on nebo jen mu někdo hodně podobný - to netuším - ale prý dříve dělal v nemocnici v KM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
28.2.12 12:17
Sisi137 píše:
Laurine pokud se chceš hrnout co nejrychleji do ivf a pak třeba do dalších a dalších pokusů tak Zlín je to pravé místo. Pokud ti jde o to, aby doktoři udělali maximum pro to, aby to vyšlo tak za mě je FN :palec: Ta pojišťovna je až to poslední, nejdelší čekání je díky genetice, kterou ti tam udělají hned před prvním ivf.

Genetiku dělají z krve ne? A to mi brali krev myslím před MS a pak myslím druhý nebo třetí den MS, to mi dělali ve Zlíně. Tak kdyby všechny výsledky byly, je nutné to dělat znovu? A manžovi taky brali krev a spermiogram už ve Zlíně taky dvakrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
28.2.12 12:18

to byl HP - na genetiku se bere krev jen jednou.
Pokud máš genetiku tak tu si vezmou - zbytek vyšetření si dělají znovu sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
28.2.12 12:20
Kleofasek píše:
Lauri, to není zas tak nadlouho, neboj :)
Je sice fakt, že je lepší se objednat telefonicky, protože to tě hned zapíše, tak možná bude chviličku trvat, než si meil přečtou. Jestli chceš, dám ti číslo.
Nás poprvé objednali cca asi za měsíc. Tak jsme tam přijeli, řekli jak jsme na tom, co už máme za sebou. Dali mě papíry na odběry HP 3DC a 21DC a můj si tam sjel udělat spermio. To celé trvalo asi ty dva měsíce. Páš se moselo čekat na ty dny cyklu. No a pak tam přijedete na druhou konzultačku a když nebude vidět žádný větší problém, tak možete stimulovat. Ale když se jim neco nebude zdát, tak vás rači zase pošlou na daná vyšetření. Což je teda dobře.
Já pořád čekám, jelikož my léčíme tu imunologii. Ale už 23.3. jedeme znova na testy, tak doufám, že to dopadne už dobře a budeme moct na konci jara najet na stimulku.

a stimulku jakou? Teď si nejsem jistá, jestli jsi tady v nějaké diskuzi psala nebo ne a je taky hodně přispěvovatelek a jsem v práci,takže nemám moc čas to projíždět celé :lol: Takže nevím, u vás jako rovnou stimulka na IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
28.2.12 12:22

Ano stimulka jako stimulace na IVF :pankac: :D
Já už čekám od října a ještě si tak 2 - 3 měsíce počkám. My přelečujeme imunitu.
Ale pokud nemáte udělanou třeba genetiku, tak by vám to v Olomouci první udělali, než vás pošlou na IVF. A pokud se jim nebude něco zdát, např. z krve, tak vás taky proklepnou.

• Citovat
  • Upravit
16732
28.2.12 12:23

Laurine záleží také na tom jakou genetiku ti dělali, dost možná jen nějakou povrchovou(jestlo to tedy nebyl spíš ten hormonální profil jak píše Simča). Mě dělali genetiku a výsledek trval zhruba měsíc. Krev brali jen jednou-přímo na oddělení genetiky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
28.2.12 12:26

no já si teď nejsu jistá, jestli oni nebrali krev i na genetiku. Cosik tam o ní před těma krevníma testama plantali.
Ale šak, kdybych tam zavolala, že chci svoji kartu a veškeré papíry ke mě a mojemu, tak mi musí dát všechno a tam to bude. A to oni asik poštou nepošlou že?
Protože jestli tedy přejdeme do Olmiku, musím šetřit dovču a hodiny v práci.
Ale radši poštou ne, ještě se to někde ztratí a bude po srandě. Pošta má obecně skvělou pověst, takže radši tam fakt asi pro to případně zajedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
28.2.12 12:29

Lepší vyzvednout osobně, ale počítala bych, že budou dělat trošku ofrky a taky za to asi hezky zaplatíš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
28.2.12 12:30

Já sem z tama žádnou kartu nebrala a prošla sem si tam IVF i KET. Jediné, co budeš potřebovat je ta genetika. Ale to by ste ji moseli jít konzultovat na polikliniku ve Zléně s tím dr. s Brna. Oni tam ze Zlínského CAR vždycky posílají. Vy jste tam nebyli nebo nemáte tam jít?
No a to je všecko, nic jiného není třeba. Spermio a HP vám udělají svoje.

• Citovat
  • Upravit
17327
28.2.12 12:30

poštou ti to nepošlou - mám pocit, že to vydají přímo do rukou… za poplatek 300,– Kč :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
28.2.12 12:32

Holky, ale v Olomouci stejně nic nechtěli kromě té genetiky a u mě imuno.
Všecky ty papíry (já sem si totiž vždycky všecko kopírovala doma) jen na to mrkli a vrátili mi to. Sami si sepsali co mám za sebou, jenom se mě ptali a já jsme odpovídala a oni psali :)

• Citovat
  • Upravit
jaket
28.2.12 12:35

HP

Ahoj holky,obracím se na Vás s prosbou o radu,názor. Jsem ve fázi,kdy mě čeká odběr krve na HP. Sestřička mi kladla na srdce,abych dobře hlídala první den MS,že to mám počítat opravdu až ode dne,kdy je menstruace od rána. Od soboty mám výtok,včera už při močení byla krev,ale vložka (slipová) pořád jen se slabým špiněním.Ale při čůraní se krev objeví.Nevím,jestli mám brát dnešní den jako první :-(

• Citovat
  • Upravit
16732
28.2.12 12:35

Simi to se nedivím ta pálka, když tam se platí aj za dobrý deň
Klei když to tak vezmeš tak vlastně k čemu by jim karta byla-mají svoje postupy a stejně si všecko udělají znovu, krom té genetiky, to by bylo zbytečné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
28.2.12 12:36

jaket první den menstruace se počítá den, kdy ráno vstaneš a máš na vložce červenou krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaket
28.2.12 12:43

Vypadám asi jako trotl,ale vždy jsem silně krvácela hned od druhého dne od špinění a tentokrát od soboty jen krev při močení a vložka ,,čistá,, Budu teda brát jako první den MS opravdu až dne,kdy ráno bude vložka krvavá. SISI děkuji za pochopení!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.