Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Nody dají ti razítko CARu. No a buď jdeš do poradny nebo na uzv. V poradně si povídáš, probíráš možnosti a tak, eventuelně, když dr potřebuje tak tě vyšetří. No a na uzv tě vyšetří, řekne jak to s tebou vypadá, napíše zápis, když máš otázky tak ti zodpoví a jdeš domů.
ok, díky a když jdu jen na utz tak jdu přes sekretářku, tam si vyzvednu kartu a jdu do těch dveří co jsou vedle ordinace a čekám až mě zavolají, nebo jak? sem z toho trochu blbá tam ![]()
Dostál je perfektní doktor a já ho měla moc ráda.Za mě tam byla i dr.Oborná a s tou jsem si nějak nesedla.Až když zjistila,že je můj otec dr,tak pak byla ke mně jak mílius a tu přetvářku jsem nenáviděla.
Všem vám držím pěsti,ať se vám rychle zadaří a hlavně dle mých zkušeností-nikam nespěchejte a vždy si nechte nějaký čas mezi cyklama na oddech.U mě zjistili pak silnou endometriosu a zřejmě to zapříčinilo mou neplodnost.Takže jsem byla v umělém přechodu a pak se nám podařil syn.
Nody přijdeš za sekretářkou, dáš jí poslední zprávu, ona tvou kartu zanese do ordinace a ty si sedneš k těm dveřím mezi ordinacema a do toho převlékacího kumbálku jdeš v pořadí v jakém jsi přišla no a z té přeslékárny si tě zavolají.
ok, díky
toho na mě bylo na té první návštěvě moc, tak sem vděčná aspoň za tuhle diskuzi ![]()
Ahoj děvčata
tak první zkumavky na HP jsem odeslala,za pár dní odešlu druhou to bude 3.DC, na genetiku jdeme 5.3. Pak 12.4.spermiogram a poradna.Myslíte že mám čekat na výsledky až do duna nebo je možno si zavolat a zeptat se na výsledky aspon toho HP???Nevim zda mi to poví???Vždy se dovolám jen na sestřičku…A myslíte ,že když pujdem v tom dubnu do poradny tak stihneme začít v květnu se stimulací???Děkuju
Tak to ti Katy neporadím, ale myslím, že telefonem ti to neřeknou. My si nevolali ani na spermiogram ![]()
já si myslím že do telefonu ti výsledky neřeknou.
ale na druhou stranu si myslím, že je reálné stihnout stimulku v květnu… nečekají až se jim vrátí žádost z pojišťovny…
Holky děkuju,no počkáme co se dá dělat,spermio bude v den poradny,už jeden máme a ten je ok,jen prý ta morfologie trvá déle.Pokud budu mít cyklus pravidelně tak počítám že konec května to jistí
.Zatim to plácáme aby jsme nemuseli brát volno z práce,jen nevim zda při stimulaci je lepší už mít nemocenskou nebo prostě volno??? ![]()
Holky, ale víte co? Zajímavé je, že mě to třeba vždycky do telefonu řekli. Teda ve Zlíně. Nebo mě minimálně spojili s doktorem a řekl mi to on. Což teda beru jako plus.
Ale je fakt, že to može za tebe zkusit zavolat kdokoliv a nikdo to nepozná. proto to asi nechtějí říkat po telefonu ![]()
Klei ono je to státní zařízení tak se asi mosí řídit podle pravidel jak to má být správně ![]()
Marky, já vím
Protože to dává i smysl. Po telefonu nemože ten dr. poznat, s kým doopravdy mluví.
Já jak jsem byla na prvním ivf tak jak jsem si měla volat jak se daří embryjkům tak jsem dostala číselný kód, který jsem vždycky mosela embryoložce nadiktovat aby mi řekla jak se děckám daří ![]()
něco na tom holky je - oni poznají jestli mluví s váma, teda v mým případě to věděly ihned
ale já jsem exot ![]()
jinak si myslím že je dobře že to neříkají do telefonu - je to zneužitelné…
Sisi137 píše:číselný kód
Já jak jsem byla na prvním ivf tak jak jsem si měla volat jak se daří embryjkům tak jsem dostala číselný kód, který jsem vždycky mosela embryoložce nadiktovat aby mi řekla jak se děckám daří
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď