Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Simonko ![]()
Já už pomalounku přecházím do pracovního procesu
Musím vydělat penízky na ivfko
.
já bych asi potřebovala na pár dnů vypustit, abych si práce začala vážit. Už vím proč se po mateřské do té své nechci vracet…
ani mi nemluv - dnes zastavil ředitel zákazníka akci - dva měsíce práce v prdeli… navíc jsem se dozvěděla zprávy (interní) co mě docela dostaly a nemám vůbec chuť v té práci pokračovat
Ty jo a jak si to tak može dovolit? To nemáte nějak jištěné třeba zálohou nebo tak něco? ![]()
sisi může si to dovolit, pokud se mu nezdá průběh akcí… jenomže pokud prostě programátoři (velí jim jeden ze šéfů) nezvládli svoji práci na začátku tak teď se to prostě nabalovalo až ředitelovi firmy prostě došla trpělivost.
Teď máme s kolegyňkou pocit, že to na nás chce šéfík (druhý) hodit - vykašlal se na projektovou dokumentaci, navíc na nás hodili věci se kterýma nemáme zkušenosti a tím pádem nám to trvá třeba 2× tak dlouho než jim a je z toho průser. Určitě jsme udělaly chyby, ale neneseme gró viny. Bohužel máme pocit, že to chce hodit na nás.
Do toho jsem musela překopat DPH za celý loňský rok - jsem tam udělala chyby - snad v každém měsíci tak musím udělat nějaké dodatečné nebo opravné či co a teď jsem k tomu skoro 2 dny chystala podklad
![]()
prostě den debil…
účtařinu ve staré firmě už jsem řekla že budu dělat jen do konce roku - tak ať si to exšéf zařídí jak chce (to dělám v rámci pracovní náplně u nové firmy - po dohodě); nechám si jen tátovo účetnictví…
Prostě se tam po mateřské už nechci vracet - možná budu držet podporu na mateřské - na email přijde dotaz příp. chyba nebo jiný problém od zákazníka a musí se to vyřešit - to je možné dělat z domu jen s připojením na net; buď to vyřeším sama nebo přepošlu úkol někomu a zákazníkovi oznámím jak se to řeší… ale vracet se nebudu. Mám smlouvu na neurčito tak si nechám proplatit dovolenou (za rodičák), nechám si vyplatit odstupné a nazdar…
no uvidíme jak to celé dopadne - vypadá to že v pátek šéf přijede (kvůli řešení jiné zakázky) a bude to určitě chtít projít a prodiskutovat.
Asi začnu prodávat ve Zlatnictví - to mě bavilo - jen asi vyhodím ten svůj titul…
Vidíš škoda že nebydlíš někde tady
brala bych tě do týmu.
Jeden den by si jela do Olmíku ty a druhý den já
.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď