Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
že bysme se Kačko střídaly???
neboj - jak pojede Alda do OV tak se svezu s ním a já si tě někde najdu. Aspoň kouknu zase po OV
Strsim píše: že bysme se Kačko střídaly???
neboj - jak pojede Alda do OV tak se svezu s ním a já si tě někde najdu. Aspoň kouknu zase po OV
Katka1311 píše:
Simčo a ty máš titul?
mám - dokonce dva - ale nepoužívám je… první vůbec - druhý mám v občance, ale nepoužívám…
po střední se mi nechtělo na vysokou - ale táta mě přinutil jít aspoň na vyšší odbornou - kousek od Simčiného gymplu…
no a po půl roce mi docvaklo že to není nic pro mě a chtěla jsem prchnout na vysokou - ale táta chtěl ať nejdřív dokončím jedno a pak se vrhnu do dalšího. Takže jsem zatvrdla 2 roky na VOŠce a pak jsem šla na Báňu - EKF
Katka1311 píše:
Ty jo Simi a ty chceš se dvěmi tituly jít do zlatnictví.
Sisi137 píše:
Já bych mohla já titul nemámale neumím moc počítat
Kačko podle mě není důležité kolik máš nebo nemáš titulů - prostě je to o té práci které tě baví nebo nebaví. Mě třeba strašně bavilo dělat ve zlatnictví - dělala jsem i servírku v pizérii a byla jsem spokojená (teda jako brigádu v létě).
Ale třeba by mě bavilo najít si firmu o cca 30 zaměstnancích a starat se o ni - organizačně, účetně, atd…
Dobré ráno děvčata, nemáte prosím někdo jiné tel. číslo než 585 853 178 k objednávní do olmiku. na tomhle čísle mi to nikdo nebere. Předem díky!!!
jinak já si dnes po tom šíleném včerejšku dávám „oraz“ - už jsem v práci hodinu a už jsem si stihla vypít kafíííčko, namalovat obličej na ksicht
, přehodit rehabku na 9,30 a pokecat s kolegyní…
no to jo - jen netuším co napíšu do výkazu práce ![]()
kafíčko a chat na emiminu asi nemůžu ![]()
člověče ale jak jsem byla na rehabce - tak jsem chytla mladého typa - docela pohodář a dokonce při debatě se mě ptal na mojžíšovku, jestli to nechci zkusit. Tak jsem mu říkala, že otěhotnět se mi podařilo, ale bohužel a a že chyba je u nás na straně manžela. Tak usoudil že to asi opravdu je zbytečné.
Jinak děvčátka mám pocit, že se mi tělíčko po revizi srovnalo - OVU vypadá na 16 DC což odpovídá tomu co jsem byla zvyklá před těhu
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď