FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16732
1.3.12 09:42

No Katy to je jak naschvál :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
1.3.12 10:20

tak dámy - dnes dorazili šéfíci - řešit ten průser - naštěstí to vypadá (zatím) že to na nás hodit nechtějí - před 9 odjeli přímo k zákazníkovi „na kobereček“ k řediteli, tak uvidíme s čím dorazí…

Kačko to je mi líto - snad bude brzy líp. :hug:

My se doma včera sluště ťafli - samozřejmě kvůli penězům na domeček - jsem si dovolila říct, jestli inteligentní elektroinstalace není pro nás zbytečný luxus… a jsem samozřejmě nejhorší - protože to jsem mohla říct na začátku - že muž nemusel nic zjišťovat atd… Ale jak jsem na začátku mohla vědět, že nás to přijde na 100 tis.???? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
1.3.12 10:21

Markétko a co ty dál???? máš nějakou kontrolu v olmiku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
1.3.12 10:25

Simi ach ti chlapi :roll:
No já jdu až toho 8/3 na uzv, jak je znám tak se budu muset objednat do poradny. Ale chcu je aspoň ukecat, aby mi dali žádanku na imunologii, je tam dlouhá objednací doba tak ať aspoň něco odsípá. A taky se chcu zeptat na antikoncepci-jestli, když další ivf bude nejdřív za půl roku, tak jestli by mi nepomohlo užívat antiko-když tlumí činost vaječníků tak by mi mohla pomoct ušetřit nějaké vajca :think: Možná se pletu, ale tak je to otázka 5 minut, ty by si na mě vyšetřit mohli ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
1.3.12 10:28

Maki proč myslíš půl roku??? Kvůli té možné imuno?
Mě řekli po revizi 3 měsíce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
1.3.12 10:32

No já chci udělat tu imunologii(i dr Michnová mi říkala, že po druhém neúspěšném ivf posílají automaticky). Počítám tak měsíc dva než mě objednají, další měsíc než budou výsledky a i když nic nenajdou tak prý doporučují 3 měsíční přeléčení, pak další kontrola a další měsíc do výsledků…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
1.3.12 10:34

Já ten první den co jsem začala krvácet jsem si řekla, že už dál nepůjdu,že to za ty nervy nestojí :nevim: ale znáš to-musím udělat všechno pro to, abych děťátko měla a to znamená dovyšetřit se a zkusit to znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
1.3.12 10:40

jojo Maki - myslím že děláš dobře.
Stejně miminko chceš a uděláš pro to maximum… A tohle je podle mě správná cesta. Zkusit přeléčit a hurá na další pokus. Možná bych zauvažovala i nad minimálkou… Třeba je i toto cesta. Ale chce to probrat s doktorem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
1.3.12 10:43

O tom se Michnová taky zmiňovala, já se jí teda ptala na to jestli se při té snížené rezervě nemusím zatím bát darovaných vajíček. No řekla mě, že snad né, že by mi to možná navrhla při třetím pokusu 8o a mezitím že bysme mohli zkoušet minimálky. Nevím jak rychle to AMH může klesat, ale tak teď jsem na tom s těma vajcama nebyla tak zle :think:
A k té pauze-myslím, že mi jen prospěje. Fyzicky se dám dohromady do těch třech měsíců to jo, ale po psychické stránce :nevim: vždyť už od stimulky jsem vyšilovala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
1.3.12 10:45

tak to mi povídej - já jsem po té revizi s nervama jak na houpačce…
a co se týče toho AMH - já mám 0,75 a doufám že to snad nebude až takový problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
1.3.12 10:47

Simčo teda to je peněz? 8o
Tak nám podej pak info jak to u vás dopadlo ve firmě.
Simi tebe vyšlo IVF na 15tis?nebo jak si to psala?Zas vyzvídám :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
1.3.12 10:47

Však to AMH máme stejné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
1.3.12 10:48

Přemýšlím jestli to v našem věku nemá většina ženských takto :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
1.3.12 10:50

No já AMH 0.77 a u 1IVF 7 vajíček a u minimálky 4 vajíčka.
Simča vede a to má AMH malilinko nižší. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
1.3.12 10:51
Jak v našem věku???
Já jsem od vás starší :mrgreen: .
Sisi137 píše:
Přemýšlím jestli to v našem věku nemá většina ženských takto :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.