Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Sisi teď jsem na to taky myslela… KDe jinde by se to naučily…
Toš to víš já se jich musím zastat. Ale ptala jsem se právě pro to na to, jaké má žíly, protože jestli je na tom blbě tak je dočista blázen ![]()
Sisi,ségra bude letos maturovat na zdravce,tak jsem hodila rukavici,jestli mi to vezme a ona se chytla
Strach z injekci nemám a žíly mám ukázkové,ale asi bojovala s tou zkumavkou zkoušela to 4× Ale pak jsem už musela do práce,takže dalších pokusu jsem byla ušetřena
Zašla jsem si ve VM do místní soukromé kliniky na odběrové místo a tam mi to šikovná sestřička odebrala,ale přes injekční stříkačku…taky se zkumavkou nebyla kamarádka ![]()
To já bych taky nebyla kamarádka, já jedině přes stříkajdu, ale myslím si, že je to jen o zvyku. Já to se zkumavkou nikdy neměla možnost zkusit.
Sisi ty jsi zdravotní sestra? Simi a Sisi přesně tak,kde se to mají budoucí sestřičky učit než na nás odvážných
Manžel ten byl zavřený v ložnici a nebyl ochoten vyjít ven až bude po všem. Je strašný posera.
![]()
Jééééééééééééééééé,tak ty to nemocniční prostředí znáš jako své boty!!!!!
Ahoj holky ![]()
Já mám šílenou asi angínu bolí mě šíleně v krku,jazyk mám jak mléčnou dráhu a a ni polykat nemůžu.A to jsem dnes první den v pracovním procesu. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď