Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Simi bude mi 31let. Mám vyčitky,že jsme se nesnažili dřív,stavěli jsme dům,každá koruna dobrá,tak jsem nechtěla jít na mateřskou.Už dva roky bydlíme v domečku a čekali jsme,že se hned zadaří a jaksi se nedaří a jsme strašně překvapení. Zatím jsme vše plánovali a vše vyšlo a najednou to nejde..........jsem jelita
Všichni kolem mě těhotní včetně mých nej. kamarádek,denně se mě někdo ptá a co Vy??? Ale to jistě všechny znáte................ ![]()
Ta gyndařka to měla uplně na háku.....kráva jedna. A cpala mě furt do zlína a když jsem řekla,že chci Olomouc,tak byla ironická......
Jaket to mi povídej - my jsme spolu s mužem víc jak 10 let (10 výročí jsme oslavili mým těhotenstvím - které teda nakonec nedopadlo…). Nejdřív vysoká, potom našetřit nějaké penízky - koupili jsme pozemek a že budeme stavět, když se zadaří miminko tak se zadaří, nějak se to udělá. Tohle jsme si řekli před 3,5 lety…
od té doby jsme se stihli vzít, rozflákat dvě auta, zrekonstruovat chatu, postavit domeček (do fáze hrubá stavba, střecha, okna, dveře, vrata) a prožít jedno těhotenství zakončené revizí.
To že jsme mohli začít dřív si říkám taky - dřív bysme přišli na problém a možná by se nám to podařilo dříve začít řešit. Ale stejně vím, že i kdybychom se začali snažit hned první měsíc co jsme byli spolu bylo by to k ničemu…
Jinak mě je 32 (čerstvě
…
hele a nechodila jsi k doktorce do Holešova - silně mi připomíná přístup mé bývalé doktorky…
Makisku tEĎ jsem si všimla že máš v podpisu 27.2. MS
co to je??????
Simi super,my teď v květnu budeme ,,slavit,, dva roky v domečku a 10 vyročííí,takže máme podobné osudy,jak tak čtu!!! Nene do Holešova jsem nechodila. Jsem z Rožnova pod Rad. a gynekoložku mám ve Valašském Meziříčí!! Jediné co mě drží nad vodou je práce. Jsem moc spokojenááá,takže to je výhoda!!
ojo - tak to máme podobný osud - mě moje práce taky bavila - až do ledna letošního roku - od té doby jsem nějak znechucená… včerejšek byla jen třešnička na dortu…
Ale snad to dopadne v dubnu (květnu) lépe než na podzim a snad budu moct brzo odejít pryč - nechce se mi teď v této situaci měnit práce - vím že chci jít na mateřskou a bylo by to zbytečné…
Simi v pondělí jsem začala krvácet a je to typická mrcha
Dneska už ze mě nejspíš prďola vypadnul-jestli to mohlo být ono ![]()
Markétko to mě moc mrzí
moc jsem tomu věřila - že to u vás dobře dopadne
Dobré ranko,tak něco malo pro zasmání
Dneska jsem měla absolvovat první odběr pro HP a jelikož mám doma studující zdravotní sestřičku,tak jsme doma udělali zkušební odběr a dopadlo to takto…obě ruce rozpíchané a kromě pár kapek krve jsem skončila po tomto pokusu se dvěma modřinama ![]()
Ty jsi teda odvážná
A jak jsi na tom se žílama? Žes do toho šla ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď