FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17327
1.3.12 10:52

jj Kačko - vyšlo to celé na cca 15 tis sakumpikum - včetně toho že jsem dokupovala 150 jednotek gonalu.

já měla 12 vajuch - z toho 9 zralých…

Stejně by mě zajímalo kde je ten rozdíl…
Ještě je možné že u mě sehrála roli antikoncepce - já nikdy nebrala prášky - nedělalo mi to dobře na migrénu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
1.3.12 10:54

No já antiko brala v kuse 8 roků 8o gyndař mi nikdy neřekl, že by měla být pauza :cert: a to jsem za tu dobu měla asi 3 gynekology :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
1.3.12 11:11

Já brala antiko od porodu taky asi 7 let,pak jsem chodila píchat tu injekci kde nekrvásíš vůbec jako antiko(ale přibrala jsem po ní jak blázen) a teď neberu asi 4 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
1.3.12 11:16

jako to je podle mě jediný rozdíl mezi náma - proto možná „líp“ reaguju na hormony… protože na ně tělo nikdy nebylo zvyklé. ale zase na druhou stranu skrz to mám nižší AMH protože prostě tělo neomezilo jejich tvorbu po antiko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
1.3.12 11:32

Holky já musím od vás :roll: ,jdu vařit a povysávat.Se mi nechce.Tak zatím papa :mavam:
Jo a jinak jsem se dívala na stimulační protokol a navrhují mi dlouhý a první 3 dny 150j Gonalu a pak další dny 225j Gonalu + 75j Menopur + 1 inj.Fraxiparin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
1.3.12 11:39

Kačko tak to máš opravdu hodně…
já měla 75; 75; pak 150 a pak teprve 225…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
1.3.12 11:40

Kačto tys to asi na mě přenesla - nějak mě začalo bolet v krku a navíc mě asi začal bolet močák :cert: budu muset zrušit dnešní rehabku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
1.3.12 12:38

uff tak kobereček dopadl dobře - na nás to nikdo nehodil - jen se to celé posune o rok a to je mi šumák - to už budu na MD - možná to „dojedu“ - uvidím jak se mi bude za rok chtít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
1.3.12 12:39

Tak ještě že tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
1.3.12 12:41
No já Simi tady kýchám jak blázen :oops: .
Od zítra až do neděle máme v Ostravě výstavu snubních prstenů tak jsem zvědavá jak to tam 3 dny vydržím 8o :zed: .
Simi a co tvoje noha?A vy jdete zas do IVF nebo minimálka?
Strsim píše:
Kačto tys to asi na mě přenesla - nějak mě začalo bolet v krku a navíc mě asi začal bolet močák :cert: budu muset zrušit dnešní rehabku…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
1.3.12 12:42

A jinak mám fakt ty dávka od tebe vyšší 8o
A když ty si dokupovala tak já budu muset taky :cert: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
1.3.12 12:44

no právě jsem zrušila rehabku na odpoledne… příští pátek mám kontrolu u ortopeda - rozhodne jestli 22.3. artoskopie ano nebo ne. Bych je v olmiku dorazila - kdybych 23.3. přišla na konzultaci o berlích :jazyk:

Chci se s docentem domluvit - jestli klasika IVF, enbo minimálka nebo jak… MInule mi říkal, že když není jistota že budou v budoucnu spermijky tak doporučují IVF - je větší šance úspěchu. Ale to už snad máme za sebou … tak třeba by povolil minimálku. To se chci domluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
1.3.12 12:47

Kačko kouknu se přesně doma - abych ti nekecala a rozepíšu ti to ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
1.3.12 12:55

Jj Simi :palec:
No já včera byla objednaná k Dostálovi a byla tam Lattová pak přišel Hejtmánek a měním názor na něj je super :palec: .
Já už pak raději mluvila s ním a Lattová jen zapisovala :roll: .No mě už posledně Dostál nedoporučoval minimálku když se nám nic neoplodnilo ale já si trvala na svém :| .A stejně k ničemu :( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
1.3.12 14:53

takže nakonec odchod Michnové není až taková „tragédie“ jak jsme to zpočátku všechny vnímaly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.