Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
jj Kačko - vyšlo to celé na cca 15 tis sakumpikum - včetně toho že jsem dokupovala 150 jednotek gonalu.
já měla 12 vajuch - z toho 9 zralých…
Stejně by mě zajímalo kde je ten rozdíl…
Ještě je možné že u mě sehrála roli antikoncepce - já nikdy nebrala prášky - nedělalo mi to dobře na migrénu…
No já antiko brala v kuse 8 roků
gyndař mi nikdy neřekl, že by měla být pauza
a to jsem za tu dobu měla asi 3 gynekology ![]()
Já brala antiko od porodu taky asi 7 let,pak jsem chodila píchat tu injekci kde nekrvásíš vůbec jako antiko(ale přibrala jsem po ní jak blázen) a teď neberu asi 4 roky.
jako to je podle mě jediný rozdíl mezi náma - proto možná „líp“ reaguju na hormony… protože na ně tělo nikdy nebylo zvyklé. ale zase na druhou stranu skrz to mám nižší AMH protože prostě tělo neomezilo jejich tvorbu po antiko…
Holky já musím od vás
,jdu vařit a povysávat.Se mi nechce.Tak zatím papa ![]()
Jo a jinak jsem se dívala na stimulační protokol a navrhují mi dlouhý a první 3 dny 150j Gonalu a pak další dny 225j Gonalu + 75j Menopur + 1 inj.Fraxiparin.
Kačko tak to máš opravdu hodně…
já měla 75; 75; pak 150 a pak teprve 225…
Kačto tys to asi na mě přenesla - nějak mě začalo bolet v krku a navíc mě asi začal bolet močák
budu muset zrušit dnešní rehabku…
uff tak kobereček dopadl dobře - na nás to nikdo nehodil - jen se to celé posune o rok a to je mi šumák - to už budu na MD - možná to „dojedu“ - uvidím jak se mi bude za rok chtít…
Strsim píše:
Kačto tys to asi na mě přenesla - nějak mě začalo bolet v krku a navíc mě asi začal bolet močákbudu muset zrušit dnešní rehabku…
A jinak mám fakt ty dávka od tebe vyšší ![]()
A když ty si dokupovala tak já budu muset taky
.
no právě jsem zrušila rehabku na odpoledne… příští pátek mám kontrolu u ortopeda - rozhodne jestli 22.3. artoskopie ano nebo ne. Bych je v olmiku dorazila - kdybych 23.3. přišla na konzultaci o berlích ![]()
Chci se s docentem domluvit - jestli klasika IVF, enbo minimálka nebo jak… MInule mi říkal, že když není jistota že budou v budoucnu spermijky tak doporučují IVF - je větší šance úspěchu. Ale to už snad máme za sebou … tak třeba by povolil minimálku. To se chci domluvit.
Kačko kouknu se přesně doma - abych ti nekecala a rozepíšu ti to ju?
Jj Simi ![]()
No já včera byla objednaná k Dostálovi a byla tam Lattová pak přišel Hejtmánek a měním názor na něj je super
.
Já už pak raději mluvila s ním a Lattová jen zapisovala
.No mě už posledně Dostál nedoporučoval minimálku když se nám nic neoplodnilo ale já si trvala na svém
.A stejně k ničemu
.
takže nakonec odchod Michnové není až taková „tragédie“ jak jsme to zpočátku všechny vnímaly…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď