Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kačko já jsem sama zvědavá jak se k tomu Dostál postaví - jen mi přijde zbytečné rvát do sebe hormony, když by mi mohla stačit minimálka… zatím na hormony reaguju dobře. Já si prostě myslím že u nás je problém v těch genetických info ze spermie
No Simi ale můj názor je že Lattová zatím na Michnovou nemá
ale to je můj názor.
No u vás by minimálka asi stačila.
tak tady to máš Kačko
1. den 75
2. den 75
3. den 150
4. den 150
5. den 150
6. den 150
7. den 150 + menopur
8. den 225 + menopur
9. den 225 + menopur
10. den 225 + menopur
11. den 225 + menopur
12. den 225 + menopur
13. den 225
14. den 225
plus 1 - 0 - 0,5 prednison
plus injekce fraxiparine
Ty jo ty si stimulovala 14 dní?To asi podle toho jak jsou folíky velké že jo?
No a já začínám hned 150j)3 dny) a pak až těch 225j(150gonal + 75 menopur).
no počkej - já měla jednu ampuli menopuru a k tomu ještě 225 jednotek gonalu… takže to máš asi úplně jinak jak já
Tak Simi.
1.-3.den 150j Gonal
4._5.den 225j Gonal
6.-7.den 225j Gonal + 75j Menopur + Fraxiparin
8. den 225j Gonal + 75, Menopur + Fraxiparin
1/2-0-1 tbl. Prednison
Tak to mám v protokolu.
no tak menopur máš stejně jako já
jen já mám první a druhý den 75 jednotek gonalu - a pak teprve 150… celkově to máš posunuté…
jinak jsem právě kontrolovala výpis z účtu kolik jsem doplácela za ten gonal - za 150 jednotek jsem na podzim dopláce 1.684,– Kč…
Pojišťovna ti dokupy hradí 2100 jednotek gonalu. Uvidíš kolik ti budou schopni dopíchnout z vlastních zásob a taky je otázka jak dlouho budeš stimulovat - jestli jako já 14 dnů nebo kratší dobu…
Jak Simi z vlastních zásob? ![]()
Já mám doma ještě 10× 75j Fostimonu tak když tak bych nedokupovala a dopíchla si po domluvě ten Fostimon
.
tak s tou výměnou netuším…
jinak když ti zůstane něco v tom gonalovém peru tak oni si to nechají (pokud jim to samozřejmě jsi ochotná ponechat) - schovají do lednice a pak to můžou píchnout někomu dalšímu.
Já tahkhle přinesla zbytek ve 3 gonalových perech - mám pocit, že ze dvou mi vytáhla jednu dávku a třetí schovala. Pro mě by toho bylo málo, ale když jim zůstalo ještě od někoho jiného tak to bylo možné potom píchnout někomu dalšímu… tím myslím zásoby z lednice…
třeba jsem dostala předepsané 3 ampule pregnylu - ale použila jen 2… Když jsem se na to ptala dr. tak s usměvem mi bylo řečeno, že tu přebytečnou ampulku jim můžu „věnovat“. Oni to pak třeba použijí pro někoho kdo by si to musel doplácet…
Jo takhle to je,už chápu.Ty pera mi nevadí je tam nechat ale ten Pregnyl stojí myslím 140,– myslím
.
Jinak já má slušnou zásobu 2×Pregnyl,utroš asi 3 krabičky,acidum folicum a ten Fostimon.
Simi prosím tě ty si od té injekce na přechod za jak dlouho začala klasickou stimulaci?
Příspěvek upraven 01.03.12 v 17:51
Včera byl chudák David na urologii a nebylo to zrovna příjemné jak to popisoval
.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď