FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10572
15.2.12 12:44

Kleo teď přestupovala a Strsim taky tak poradí lépe obě byly ve Zlíně :palec: .
Jinak já z Ostravy přecházela do FN a brali jen spermio a krev na HP 3DC a 21DC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
15.2.12 13:48

Díky, právě jsem slyšela, že v olomouci jsou lékaři odbornější, dívala jsem se na stránky a je to tam samý doc. a PhDr. :lol:
A že je tam i příjemnější přístup. Lékařské prostředí mi nevadí. Cítím se v něm nějak bezpečněji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
15.2.12 14:10

Pospi,já přešla ze soukromého CAR do FN dojíždíme síce 100km v jednu stranu ale ten přístup se nedá srovnat :palec: .A cenově ani nemluvím :potlesk: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
15.2.12 18:01
Katka1311 píše:
Pospi,já přešla ze soukromého CAR do FN dojíždíme síce 100km v jednu stranu ale ten přístup se nedá srovnat :palec: .A cenově ani nemluvím :potlesk: .
:pankac: :pankac: :pankac: Tak tak
  • Citovat
  • Upravit
17327
16.2.12 13:13

ad karta: já jsem si ji ze zlína nechala okopírovat včetně všech výsledků i genetiky, stálo mě to teda 300,– Kč za kopii asi 20 listů (vydřiduši :cert: :cert: :cert: ), ale mám to a v Olmiku se mi to hodilo - pěkně si opsali všechno co potřebovali a nebylo nutné podstupovat vyšetření znovu.
HP jsem stejně musela podstoupit znovu v Olmiku.

U genetiky v případě azoospermie je hodně důležité jak dopadne cystická fibroza a všechny mutační geny z ní; a ještě zkoumají hodně karyotyp (nějaká kielnefům či jaký syndrom).

Ale koukněte na mýho chlapa - ten nemá jedinou vadu v genetice a přesto azoo…

Jinak Pospi to čekání je šílené - my chceme mimčo už 3,5 roku a pořád nic. občas mi to přijde na palici a divím se že jsem se ještě nezbláznila. Taky člověk pořád jen čekal - nejdřív na spg, potom jsme zkoušeli léčbu - taky nic, potom čekat na testy (při přechodu do Olmiku) a když už se člověk konečně dočká tak se zase embroučci rozhodnou nespolupracovat :roll: život je prostě někdy strašná svině

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
17.2.12 09:57

Máme spermošky - manža byl dnes na dalším testovacím spg a našli :dance: :dance: :dance: sice zase asi jen pár, ale jsou tam potvůrky.
Měla jsem strach, aby se po té zbytečné M/T nenarušily nějaké cestičky a ty mršky se znovu ukázaly, ale jsou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2142
17.2.12 18:40

Simi tak to moooooc gratuluji :potlesk: :potlesk: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
20.2.12 09:22

Holky :mavam:
Co je kde jste kdo :nevim: ???????
Nějak nám to tady vázne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
20.2.12 09:25

Já jsem tuuuuu, ale poslední dobou jsem měla nějakou depku tak jsem moc nechodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
20.2.12 13:49

Simčo ty taky já tady nebyla minulý týden 3 dny a mě je to hodně :roll:
Měla jsem depku jak blázen.
Simi jak se má ten kluk(Tom)??? :think:
A co tebe trápí?? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
20.2.12 13:56

J0éé Kači Tomík je na tom mnohem líp - předminulý čtvrtek se probral z komatu - do neděle udělal strašný pokrok. Alda mluvil minulé pondělí s kolegyňkou (účetní) a ta ví všechno ;-), Sice vydrží soustředěný asi jen 20 minut, pak si musí odpočinout, nepamatuje si co se stalo, ale ví že byl na horách, dokonce chodí… Už možná bude i v čechách…

probírala jsem se starýma emailama. Koukala jsem na email co mi poslala před rokem embryoložka ze Zlína, chtěla jsem po ní bližší info k získaným spermijkách pro Kočího (androlog):

Spermiogram ze dne 14.10.2010 vyšel jako kryptozoospermie – znamená,že spermie byly nalezeny až po centrifugaci celého objemu ejakulátu – v sedimentu. Nedá se tedy vyčíslit přesná koncentrace. Spermie byly morfologicky abnormální, tzn., neměly tvar , který je normální – abnormální tvar spermie je spojen s větší pravděpodobností, že spermie ponese i abnormální genetickou informaci.
Abnormální genetická informace znamená, že bud spermie vůbec neoplodní oocyt nebo, že vývoj embrya by mohl být abnormální a embryo by se nevyvíjelo, jak má – zastavilo by se pravděpodobně ve vývoji – aniž by jste otěhotněla.

co když prostě spermijky mít budeme ale bude to k ničemu a vždycky to dopadne stejně blbě… to se mi pořád honí hlavou.
V pátek byl Alda znovu na spg, spermijky se našly, ale mám prostě strach, že s mi podaří znovu otěhotnět a dopadne to stejně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
20.2.12 14:26

Kačko a co žere tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
20.2.12 14:56

Simi teoreticky by se to na to hodilo,jak si měla ZT ale musíš věřit že ty mršky budou dobré a nejsou všechny špatné. :palec:
David mi minulý týden zdělil že vzhledem k tomu že nastupuji do práce tak by jsme měli počkat tak nejlépe červen-červenec,že i našetříme peníze ale já nechci čekat :cert: počítám každý den,ta touha je obrovská.
Jak mi to řekl,jsem se až zhrutila.Jsem asi debil ale tak to semnou je :roll: .Tak jsem tady nebyla 3 dny.
Na duben mi to vychází cca 11.4.a kdybych ustoupila aspoň na květen tak na ten mi to vychází cca 7.5.začátek stimulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
20.2.12 15:46

Ahojky holky,všechny tady po dlouhé době zdravím :mavam:
Tak dneska konečně MS dorazila a mohla jsem si nechat píchnout injekci na „přechod“.Akorát nás pan docent moc nepotěšil.Měl částečné výsledky trombofilních markerů..Nooo,budu si muset píchat Fraxiparin..a to ještě nevíme jak to vyšetření vyšlo z genetického hlediska.Snad to bude jediný problém,pochopila jsem že je to ohledně srážlivosti krve.?Moc o tom nechtěl mluvit,že to vysvětlí 6.3 na kontrolním ultrazvuku až bude mít i tu genetiku. Jejda jejda,to jsem z toho nějaká zmatená.Tak uvidíme co bude dál. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
20.2.12 16:49

Jééé Val,tak ty si už zas v koloběhu injekcí a UTZ :potlesk: .
Jj je to ohledně srážlivosti krve,já to budu taky dopíchávat. A jakou genetiku ještě? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.