FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17327
20.2.12 17:13

Val já jsem musela píchat fraxiparine - přišli mi na MRHTF mutaci (nebo tak nějak). POdle typu poruchy budeš muset píchat fraxík - já ho měla podle michnové předepsaný do 8tt. Ale kamarádka ho má napsaný po celou dobu těhu.

Kačko tak to je mi moc líto :hug: docela tě chápu - já už nechci čekat ani minutku navíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
20.2.12 18:36
Katka1311 píše:
Jééé Val,tak ty si už zas v koloběhu injekcí a UTZ :potlesk: .
Jj je to ohledně srážlivosti krve,já to budu taky dopíchávat. A jakou genetiku ještě? :nevim:

Ahojky Kači,říkal že to ještě poslali na nějakou genetiku.Že prej je to součástí vyšetření z té krve co mi brali posledně. :think: Víc budu vědět až 6.3…to prej trvá také déle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
20.2.12 18:38
Val78 píše:
Katka1311 píše:
Jééé Val,tak ty si už zas v koloběhu injekcí a UTZ :potlesk: .
Jj je to ohledně srážlivosti krve,já to budu taky dopíchávat. A jakou genetiku ještě? :nevim:
Ahojky Kači,říkal že to ještě poslali na nějakou genetiku.Že prej je to součástí vyšetření z té krve co mi brali posledně. :think: Víc budu vědět až 6.3…to prej trvá také déle.
:( jinak tě úplně chápu,ale třeba ještě změní názor.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
20.2.12 18:42

Simi ale ty jsi přece otěhotněla, myslím, že se mezi těma spermijkama najde ta pravá :palec:
Val mě taky vyšlo něco v trombofíliích, geneticky máme všechno ok a do konce 3 měsíce budu píchat fraxiparine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
20.2.12 19:02

jo - otěhotněla Maki, ale to že se bobci přestali vyvíjet může být přeci genetická vada - prostě mám strach z toho, že přestože se spermijky ukázaly, nemusí být dost silné aby to embroušci zvládli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
20.2.12 19:04

Na to nesmíš myslet, když do toho jdeš znovu, ale být tebou tak to prokonzultuju s Dostálem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
23.2.12 19:43

Holky, můžu se zeptat,jak jste to řešili v zaměstnání? Jde o to,že dělám v takové menší firmě o 6 lidech a nikdo nic netuší a chtěla bych,aby to tak zůstalo,ale když jsem si čekla jiné články a diskuse,tak si kvůli tomu museli brát dovolenou,nemo­censkou atd.,tak mám pocit,že se to asi moc dlouho neutají :-/Zatím těch kontrol až tak nebylo,tak to řeším,že si vezmu den dovolené nebo se objednám až po práci,ale nevím,jak to půjde do budoucna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
23.2.12 19:46

tak já to neřeším - šéfovi jsem to řekla, stejně tak jsem ho požádala zda si to může nechat pro sebe - jestli to udělal nebo ne netuším, nicméně krom OPU a ET jsem si nebrala dovolenou. Všechno jsem psala na lékaře - propustky po mě nikdo nechce.
Máme centrálu (cca 20 lidí) a my jsme na pobočce 3…
Asi bych to probrala se šéfem, ale záleží jaký s ním máš vztah. U nás v poho, takže jsem v tom neviděla až takový problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
23.2.12 20:04

asi máš pravdu..třeba kamoška o tom mluví úplně normálně,ale já mám pocit,že se na mě pak budou všichni blbě dívat…Asi je to zbytečná obava,ale nevím,no…Máme dobrý vztah se šéfama..ono je to taková rodinná firma,takže mse tm nic neutají.Ale snad kdybych šéfové řekla,at to nikomu neříká,tak to snad nikomu neřekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
23.2.12 20:24

to mi povídej o rodinné firmě…
já jsem raději že to moc lidí neví - aspoň se pořád hloupě neptají a netváří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
23.2.12 21:39

strsim:Právě :roll: už tak se pořád někdo ptá,kdy si pořídíme mimčo..naštěstí jsme ted s manželem tak nějak vytíženi,že se můžem vymlouvat,že není čas.To je i důvod, proč nad tím naštěstí pořád nepřemýšlím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1217
23.2.12 22:34

dobrý večer, mám na vás tady prosbu.Mohla byste mi některá říct,jaké jsou ceny ve FN.Já tam byla v roce 2008 naposledy a tak by mě zajímalo,jak jsou na tom cenově teď.Jinak absolvovala jsem tam 2× IVF a nevyšlo nám to.Pak mě dali do umělého přechodu a další IVF nevyšlo,ale následně jsem otěhotněla přirozeně.A to nám dávali úplně minimální šanci.Ale ráda na ně vzpomínám,hlavně na doc.Dostála a paní embryoložku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
24.2.12 08:09

Tak nás IVF vyšlo na 15tis. včetně ICSI, AP a PK a dokupovala jsem 150 jednotek gonalu.

Dostál tam je dál, embryoložka je nová. a Všichni jsou v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
24.2.12 08:14

Nás to vyšlo 12 500,– na podzim první pokus a teď druhý za stejnou cenu. Také včetně všeho.
A jak píše Strsim všichni jsou v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6599
24.2.12 08:52

a když budu potřebovat propustku, tak mi tam hodí razítko caru, nebo jen gynda? to by pak nemuselo být nikomu nápadné :think: a když se chodí do poradny, tak se děla automaticky i utz, nebo si s náma ten dr bude jen povídat? já vůbec nechápu jak se tam na ten utz chodí teda :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.