Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj Kleo a Katkoděkuji za zrávu ohledně krve,jsi hodná.Tak to my máme konzultaci ve čtvrtek,tak jsem moc zvědavá.Od konzultace to trva jak dlouho k vlastnímu ivf??Jsem moc zvědavá tak se nezlobte že se tak ptám ![]()
Kačko, co to je ta AMH? Snížená ovariální rezerva a jak se to dá zjistit? ![]()
Teď to čtu u Maffi a už jsem o tom někdy slyšela, ale nevzpomínám si přesně. Nemáš to náhodou i ty? ![]()
Kačko, já ti budu říkat Myško, ať se mě to neplete s druhou Kačkou ![]()
Když budeš mít v pořádku HP a spermiogram bude hotový, tak ještě UZ (sliznice, děloha, vaječníky), předoprační vyšetření a asi by to už mělo pak vypuknout ![]()
Já mám sice už druhou konzultaci, krev je hotová, zítra spermiogram. Ale já se musím přeléčit 3 měsíce s biochemickou imunitou. Mám alergii na sperma, takže já si ještě počkám ![]()
Já bohužel ani netuším co to znamená
takže neporadím bohužel…sama se teprve ve všem orientuji a tápu ![]()
Kleo to ti zjistí z krve mě to taky dělali v OL ![]()
Já mám AMH 0,77
A jinak tady někdo psal že musela dopíchávat Fraxiparin mě teď zjistili trombofílie zvýšené tak budu píchat taky Fraxík ![]()
Kačko myško tak se klidně ptej
!!!
Jinak AMH určuje ovarialní rezervu ve vaječnících ![]()
Fraxík je na ředění krve? A to si píchá každá? Já jsem brala na ředění krve anopyrin.
Katka1311 píše:A co je to ta rezerva?
Kačko myško tak se klidně ptej!!!
Jinak AMH určuje ovarialní rezervu ve vaječnících
Kleojj beru Myšku
no my spermiogram máme ,jen ne z Olomouce,ten jsme si zajistili tady,tak uvidím kdy tu krev bych mohla poslat a pak kdy budou chtít udělat vyšetření,třeba nějaké bude už ve čtvrtek…No já nevím zdy taky nebudeme muset počkat,ale spíše kuli financím,je to bohužel moc složité,protože budu muset hned na nemocenskou…Ale klidně už bych byla..
jen ty blbé peníze to je hrozné..A odkud jsi??
Je tak jsem zvědavá jakou budu mít pneumatiku já
snad to bude v pohodě…
Kleofasek píše:Katka1311 píše:A co je to ta rezerva?
Kačko myško tak se klidně ptej!!!
Jinak AMH určuje ovarialní rezervu ve vaječnícíchTo asi nebude něco jako náhradní pneumatika v autě, že?
myško a proč jste se rozhodli pro FN OL?Jinak ve FN vám budou dělat ještě taky SPG.
My na to zas peníze máme uspořené, ale jinak jsem na pracáku, takže to táhnem tak tak ![]()
Jsem ze Zlína. Do Olomouce dojíždíme asi hodinku a čtvrt autem.
Dřív jsem chodila do CAR tady u nás, ale je moc drahý. IVF+KET nás vyšlo na 35 tisíc.
Jinak my jsme měli čerství spermiogram z Prahy v prosinci a stejně si ho chtěli udělat znova u nich ![]()
Tak nevím, jestli to po vás nebudou chtět taky tak ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď
Hodně nových tváří