Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, tak se přidám do diskuze. Jak dlouho dopředu se objednává? nejspíš tam budu volat tenhle týden, tak nevím s čím počítat, jestli nás objednají třeba až na březen…
při první návštěvě je jen pohovor, nebo mě dr i prohlédne? na co všechno se ptá u toho vstupního pohovoru?
vůbec nevím co a jak, tak sháním info ![]()
ahojky nodysku, objednávací doby nejsou zase tak dlouhé… já tam volala nějak na začátku prosince a byli jsme objednaní 11.1., takže ten měsíc… při první návštěvě se vás budou s partnerem ptát na nemoci v rodině, tebe na cyklus, ms, jaké léky, nějaká vážnější onemocnění atd.. a dr tě pak prohlédne, objednají tě na HP a dají ti žádanku na genetiku… jinak napiš Strsim, máme teď uzavřenou skupinu, tam ji taky najdeš, ona tě přidá ![]()
ahoj Nodýsku, phoebe ti už všechno řekla, pokud bys byla 3 nebo 21 den cyklu tak ti rovnou vemou krev na ten HP.
ahoj děvčátka
právě jsem zhlédla zajímavý pořad mj. o IVF a o tom jak to bude po 1.4.2012
http://www.ceskatelevize.cz/…22001/video/
mj. s lékaři FNOL
Strsim píše:
ahoj děvčátkaprávě jsem zhlédla zajímavý pořad mj. o IVF a o tom jak to bude po 1.4.2012
http://www.ceskatelevize.cz/…22001/video/
mj. s lékaři FNOL
Simi to je nádhera, jsem si zase pobrečela ![]()
Takového dr mít, tak budu snad i normálně rodit:-)
teda tak to jsi Renči asi koukala dýl než já - já koukala opravdu jen na tu část reportáže o IVF
Strsim píše:
teda tak to jsi Renči asi koukala dýl než já - já koukala opravdu jen na tu část reportáže o IVF
Dívala jsem se až do konce:-)
Porody, miminka, ochotní porodníci atd:-)
jééé tak to já jsem už nestíííhala
ale důležité je že mi dnes Dostál potvrdil, že v dubnu můžu jít do dvou embryjek - i když říkal že si o tom ještě promluvíme, že je otázka jestli to že mi daly dva bobky nemohlo způsobit to že se nechytli - ale říkal že je to na debatu - že to s tím nemuselo souviset.
Ale mi je to fuk - já prostě chci ty dvojčátka co mi je mužíček slibuje skoro od začátku našeho vztahu (aniž by cokoli tušil) ![]()
Renatt píše:Omlouvám se,že se ptám..máme docela stejný popisek a koukám i diagnozu a ted i 4.ivf..můžu se zeptat kde si myslí doktoři že je problém??? Já mám vše ukázkové..tedy jenom ty vejcovody..vše vyšetření..sperma je ok..doktoři prostě nic nenašli a musíme čekat až se prostě ty mršky zakousnou.Strsim píše:Dívala jsem se až do konce:-)
Porody, miminka, ochotní porodníci atd:-)
Deni, ale mně se povedlo hned první IVF ![]()
Ale pak další dvě ET a dvě KET ne ![]()
Máš přeléčenou imunitu, vyšetřenou štítnou žlázu, hematologii a atd?
Já šla na první IVF po přeléčení tohoto všeho a povedlo se.
Ted se mi nedařilo určitě kvůli nervům, dost jsem na to tlačila kvůli tomu, že jsem musela nastoupit do práce,nechtělo se mi a tak jsem asi byla mnohem nervoznější než u prvního IVF, kdy jsem do toho šla v klidu, že se nic neděje, mám našetřené na tři cykly a určitě se v jednom zadaří.
Ty ještě nemáš děti?
Renatt píše:Všechno co píšeš mám v pořádku..imuno mám též v pořádku..genetiku též ok..byla jsem na hysteroskopii též v pořádku.Jak jsem psala je všechno jak má být..nemusela bych ani Prednison ani estrofem..tělo funguje na jedničku.mě vyšel 1.ket,ale mimoděložně a od tý doby prostě nic..jinak mám kolem 20 vajec..vše se oplodní..mrazí se a vždy jsou embrya ukázková.No už jsem myslela na dárkyni a doktor mě říká,že jsem debil..jsme kamarádi tak je drzí.Prý jsem zdraví jedinec a prostě tomu musím dát čas.Je fakt,že co tady holky píšou na miminu tak jim někdy vyjde těhu až třeba po 10 transferu a je tu jedna a tý to vyšlo na 14 transfer a moje kámoška až z 10 ivf
Deni, ale mně se povedlo hned první IVF
Ale pak další dvě ET a dvě KET ne
Máš přeléčenou imunitu, vyšetřenou štítnou žlázu, hematologii a atd?
Já šla na první IVF po přeléčení tohoto všeho a povedlo se.
Ted se mi nedařilo určitě kvůli nervům, dost jsem na to tlačila kvůli tomu, že jsem musela nastoupit do práce,nechtělo se mi a tak jsem asi byla mnohem nervoznější než u prvního IVF, kdy jsem do toho šla v klidu, že se nic neděje, mám našetřené na tři cykly a určitě se v jednom zadaří.
Ty ještě nemáš děti?
Deni a zkoušela jsi akupunkturu?
Já před prvním IVF chodila i na ni.
Na celkové zklidnění a posílení dělohy atd.
Renatt píše:Už jsem o tom slyšela a zkusím to..kdy se na ní chodí..asi někdy před ivf,že jo???
Deni a zkoušela jsi akupunkturu?
Já před prvním IVF chodila i na ni.
Na celkové zklidnění a posílení dělohy atd.
Mělo by se až tři měsíce před.
Nejsi z okolí Zlína?
Já chodila cca měsíc, dozvěděla jsem se o tom pozdě,ale chodit budu asi znovu, před dalším IVF.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď