FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6599
16.1.12 07:24

Ahoj holky, tak se přidám do diskuze. Jak dlouho dopředu se objednává? nejspíš tam budu volat tenhle týden, tak nevím s čím počítat, jestli nás objednají třeba až na březen… :nevim: při první návštěvě je jen pohovor, nebo mě dr i prohlédne? na co všechno se ptá u toho vstupního pohovoru? :roll: vůbec nevím co a jak, tak sháním info :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
16.1.12 07:41

ahojky nodysku, objednávací doby nejsou zase tak dlouhé… já tam volala nějak na začátku prosince a byli jsme objednaní 11.1., takže ten měsíc… při první návštěvě se vás budou s partnerem ptát na nemoci v rodině, tebe na cyklus, ms, jaké léky, nějaká vážnější onemocnění atd.. a dr tě pak prohlédne, objednají tě na HP a dají ti žádanku na genetiku… jinak napiš Strsim, máme teď uzavřenou skupinu, tam ji taky najdeš, ona tě přidá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
16.1.12 14:51

ahoj Nodýsku, phoebe ti už všechno řekla, pokud bys byla 3 nebo 21 den cyklu tak ti rovnou vemou krev na ten HP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
18.1.12 21:45

ahoj děvčátka

právě jsem zhlédla zajímavý pořad mj. o IVF a o tom jak to bude po 1.4.2012
http://www.ceskatelevize.cz/…22001/video/
mj. s lékaři FNOL

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
20.1.12 19:20
Strsim píše:
ahoj děvčátkaprávě jsem zhlédla zajímavý pořad mj. o IVF a o tom jak to bude po 1.4.2012
http://www.ceskatelevize.cz/…22001/video/
mj. s lékaři FNOL

Simi to je nádhera, jsem si zase pobrečela :lol:
Takového dr mít, tak budu snad i normálně rodit:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
20.1.12 21:42

teda tak to jsi Renči asi koukala dýl než já - já koukala opravdu jen na tu část reportáže o IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
20.1.12 21:46
Strsim píše:
teda tak to jsi Renči asi koukala dýl než já - já koukala opravdu jen na tu část reportáže o IVF

Dívala jsem se až do konce:-)
Porody, miminka, ochotní porodníci atd:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
20.1.12 21:49

jééé tak to já jsem už nestíííhala
ale důležité je že mi dnes Dostál potvrdil, že v dubnu můžu jít do dvou embryjek - i když říkal že si o tom ještě promluvíme, že je otázka jestli to že mi daly dva bobky nemohlo způsobit to že se nechytli - ale říkal že je to na debatu - že to s tím nemuselo souviset.

Ale mi je to fuk - já prostě chci ty dvojčátka co mi je mužíček slibuje skoro od začátku našeho vztahu (aniž by cokoli tušil) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
20.1.12 21:50
Renatt píše:
Strsim píše:
Dívala jsem se až do konce:-)
Porody, miminka, ochotní porodníci atd:-)
Omlouvám se,že se ptám..máme docela stejný popisek a koukám i diagnozu a ted i 4.ivf..můžu se zeptat kde si myslí doktoři že je problém??? Já mám vše ukázkové..tedy jenom ty vejcovody..vše vyšetření..sperma je ok..doktoři prostě nic nenašli a musíme čekat až se prostě ty mršky zakousnou.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
20.1.12 22:04

Deni, ale mně se povedlo hned první IVF :dance:
Ale pak další dvě ET a dvě KET ne :(
Máš přeléčenou imunitu, vyšetřenou štítnou žlázu, hematologii a atd?
Já šla na první IVF po přeléčení tohoto všeho a povedlo se.
Ted se mi nedařilo určitě kvůli nervům, dost jsem na to tlačila kvůli tomu, že jsem musela nastoupit do práce,nechtělo se mi a tak jsem asi byla mnohem nervoznější než u prvního IVF, kdy jsem do toho šla v klidu, že se nic neděje, mám našetřené na tři cykly a určitě se v jednom zadaří.
Ty ještě nemáš děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
20.1.12 22:10
Renatt píše:
Deni, ale mně se povedlo hned první IVF :dance:
Ale pak další dvě ET a dvě KET ne :(
Máš přeléčenou imunitu, vyšetřenou štítnou žlázu, hematologii a atd?
Já šla na první IVF po přeléčení tohoto všeho a povedlo se.
Ted se mi nedařilo určitě kvůli nervům, dost jsem na to tlačila kvůli tomu, že jsem musela nastoupit do práce,nechtělo se mi a tak jsem asi byla mnohem nervoznější než u prvního IVF, kdy jsem do toho šla v klidu, že se nic neděje, mám našetřené na tři cykly a určitě se v jednom zadaří.
Ty ještě nemáš děti?
Všechno co píšeš mám v pořádku..imuno mám též v pořádku..genetiku též ok..byla jsem na hysteroskopii též v pořádku.Jak jsem psala je všechno jak má být..nemusela bych ani Prednison ani estrofem..tělo funguje na jedničku.mě vyšel 1.ket,ale mimoděložně a od tý doby prostě nic..jinak mám kolem 20 vajec..vše se oplodní..mrazí se a vždy jsou embrya ukázková.No už jsem myslela na dárkyni a doktor mě říká,že jsem debil..jsme kamarádi tak je drzí.Prý jsem zdraví jedinec a prostě tomu musím dát čas.Je fakt,že co tady holky píšou na miminu tak jim někdy vyjde těhu až třeba po 10 transferu a je tu jedna a tý to vyšlo na 14 transfer a moje kámoška až z 10 ivf 8o 8o 8o tak nevím no..děti nemám :cert: :cert: :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
20.1.12 22:11

Rennat jé já to přehlídla..blbě čtu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
20.1.12 22:23

Deni a zkoušela jsi akupunkturu?
Já před prvním IVF chodila i na ni.
Na celkové zklidnění a posílení dělohy atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
20.1.12 22:27
Renatt píše:
Deni a zkoušela jsi akupunkturu?
Já před prvním IVF chodila i na ni.
Na celkové zklidnění a posílení dělohy atd.
Už jsem o tom slyšela a zkusím to..kdy se na ní chodí..asi někdy před ivf,že jo???
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
20.1.12 22:32

Mělo by se až tři měsíce před.
Nejsi z okolí Zlína?
Já chodila cca měsíc, dozvěděla jsem se o tom pozdě,ale chodit budu asi znovu, před dalším IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.