Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Renčo nějak se to rozplynulo. Prý jsem mu měla říct, že jsem nervozní… no comment…
Keluš dělám sice v kanclu - ale kolega je magor - je mi tu zima a on pořád řve jak je tu horko - já sedím v tričku svetru a fleesové vestě a on řeve jak je tu vedro. přitom je tu 20 stupňů - což není na kancelářskou práci podle mě dost. Když jen sedím a píšu na klávesnici…
Je nás tam 6. Ale jedna tam ráno nechodí vůbec. Tak jsem napsala, že čekáme čtyři a pátá měla přijít s tím testem
Ale nedopadlo to
Takže to chuděra asi rozdýchává ![]()
Renčo, žvýkej. Fakt si kup žvýkačky a žvýkej. Mě to pomáhá se soustředit.
Simi, ten tvůj spolupracovník je teda bezohledný. Ty by ses neměla vůbec nachladit teď. Na kancelářskou práci je to fakt málo.
Já když jsem pracovala v té restauračce jako pomocná pracovnice, tak jsem loupala brambory, které byly namočené ve studené vodě a musela jsem byt na průvaně, mezi dveřma, protože tam bylo moje pracoviště. Zaměstnavatel nám netopil vůbec. Šetřil
Šak sem tam dostala takovou chřipku, jak nikdy. No a pak mimoděložní a pak jsme se tam naštěstí nevrátila už.
Víš co - on je kolega celkově divný - je to programátor a musí mít vždycky pravdu - s takovým blbem nemá smysl se dohadovat. To si raději obleču svetr a vestu. A uvařím k tomu teplý čajík. Na 10 mám být u zákazníka, ale říkám si, že do té doby stihnu ještě kafíííčko.
Holky já se těším na čtvrtek - odjíždíme na tu ovčárnu, navíc v pátek dorazí za náma i švagrovci s holkama - zalyžuju si s Mišičkou, pomuchlím se s malinkou… Na minulé akci za mnou přiběhla od kolegy holčička a přest celou restauraci na mě křičela tetó - a obejmula mě - takové malé zlatíčko - uplně mě dostala…
Simčo, jen se hezky těš, to ti jen prospěje
Jsi statečná, bereš to všechno mnohem líp, než jsem to dokázala já
Můžu se zeptat, kolik je ti let?
Kleofášku, ono ty KETy jsou vždy míň úspěšné:-(
I když tobě se chytlo zrovna při KET, co?:-)
Simi, tak to já mám opačný problém.
Byla jsem v práci a tam je zas tak těžký,vydýchaný vzduch:-(
A ještě kolegyně, co smrdí potem:-(
Jsem tam byla jen čtyři hodiny a měla dost.
Taky jsem jim řekla, že je tam pěkné vedro.Jenže ony dvě sedí u okna, já dál od okna, takže si nebudu moct vyskakovat:-(
Simi, tak to si užijete:-)
Je tam sníh?
Simča už sjíždí asi taky třetí gumy,ne?:-)
Ale jen dva roky, jak jsem pochopila:-)
Renčo, včera byl první sex s kondomem ![]()
A nescípl
Ale několikrát ho vytáhl a kontroloval, jestli kondom náhodou nepraskl
Prostě vyděšený z každé blbosti ![]()
A že ho to tahne a kdesi cosi..ale nakonec se to podařilo zdárně až do konce ![]()
Ať si koupí větší velikost:-)
My začali přerušovat, taková částečná prevence:-)
Přerušovat? Jakože se neudělá do tebe? Nebo co to je?
Kondomy jsou na velikosti? Ty wado ![]()
No já už mám nakoupené 3 balíky, mosí se to využit
Pak se poohlédnem po větších ![]()
Ahoj holky ![]()
Po 100 letech se jdu konečně podívat, co je tu nového. Zběžně jsem to tu přečetla.
Simi: nechci jitřit rány, proto jen krátce: strašně mě to mrzí ![]()
Kleofášku, jojo, jako že mám zapatlané záda, nebo břicho nebo všechno:-)
I kondomy jsou na velikosti:-)Tak to zkuste:-)
Ahoj holky,
to já vůbec netušila, že kondomy jsou na velikosti
naštěstí to nepoužíváme a snad ani nebudeme moset ![]()
Ahojky Janičko po 100 letech - nejitříš rány - prostě je to na prdlačky - ale v březnu do toho jdeme spolu - jsem se rozhodla. Ta nová dr. mi říkala počkat 2 měsíce tak počkám a hurá znova do toho.
JJ, Renčo - máš pravdu - v únoru mi bude 32.
Jéžiškotky já se tak těším na lyže - letos jsem nebyla - mezi vánocema jsem si je nebrala kvůli mimiskovi aby mě to nelákalo, ale teď se vyblbnu - pokud se teda nepřerazím. na Ovčárně je už 1,7 m tak bude prča…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď