FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17327
10.1.12 08:44

Renčo nějak se to rozplynulo. Prý jsem mu měla říct, že jsem nervozní… no comment…

Keluš dělám sice v kanclu - ale kolega je magor - je mi tu zima a on pořád řve jak je tu horko - já sedím v tričku svetru a fleesové vestě a on řeve jak je tu vedro. přitom je tu 20 stupňů - což není na kancelářskou práci podle mě dost. Když jen sedím a píšu na klávesnici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
10.1.12 08:50

Je nás tam 6. Ale jedna tam ráno nechodí vůbec. Tak jsem napsala, že čekáme čtyři a pátá měla přijít s tím testem :) Ale nedopadlo to :( Takže to chuděra asi rozdýchává :(
Renčo, žvýkej. Fakt si kup žvýkačky a žvýkej. Mě to pomáhá se soustředit.
Simi, ten tvůj spolupracovník je teda bezohledný. Ty by ses neměla vůbec nachladit teď. Na kancelářskou práci je to fakt málo.
Já když jsem pracovala v té restauračce jako pomocná pracovnice, tak jsem loupala brambory, které byly namočené ve studené vodě a musela jsem byt na průvaně, mezi dveřma, protože tam bylo moje pracoviště. Zaměstnavatel nám netopil vůbec. Šetřil :cert: Šak sem tam dostala takovou chřipku, jak nikdy. No a pak mimoděložní a pak jsme se tam naštěstí nevrátila už.

• Citovat
  • Upravit
17327
10.1.12 08:57

Víš co - on je kolega celkově divný - je to programátor a musí mít vždycky pravdu - s takovým blbem nemá smysl se dohadovat. To si raději obleču svetr a vestu. A uvařím k tomu teplý čajík. Na 10 mám být u zákazníka, ale říkám si, že do té doby stihnu ještě kafíííčko.

Holky já se těším na čtvrtek - odjíždíme na tu ovčárnu, navíc v pátek dorazí za náma i švagrovci s holkama - zalyžuju si s Mišičkou, pomuchlím se s malinkou… Na minulé akci za mnou přiběhla od kolegy holčička a přest celou restauraci na mě křičela tetó - a obejmula mě - takové malé zlatíčko - uplně mě dostala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
10.1.12 09:02

Simčo, jen se hezky těš, to ti jen prospěje ;) Jsi statečná, bereš to všechno mnohem líp, než jsem to dokázala já :) Můžu se zeptat, kolik je ti let?

• Citovat
  • Upravit
14662
10.1.12 09:12

Kleofášku, ono ty KETy jsou vždy míň úspěšné:-(
I když tobě se chytlo zrovna při KET, co?:-)

Simi, tak to já mám opačný problém.
Byla jsem v práci a tam je zas tak těžký,vydýchaný vzduch:-(
A ještě kolegyně, co smrdí potem:-(
Jsem tam byla jen čtyři hodiny a měla dost.
Taky jsem jim řekla, že je tam pěkné vedro.Jenže ony dvě sedí u okna, já dál od okna, takže si nebudu moct vyskakovat:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
10.1.12 09:14

Simi, tak to si užijete:-)
Je tam sníh?
Simča už sjíždí asi taky třetí gumy,ne?:-)
Ale jen dva roky, jak jsem pochopila:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
10.1.12 09:15

třetí gumy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14662
10.1.12 09:49

Kleofášku a co vy a gumky?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
10.1.12 09:59

Renčo, včera byl první sex s kondomem :pankac:
A nescípl :pankac: Ale několikrát ho vytáhl a kontroloval, jestli kondom náhodou nepraskl :mrgreen: Prostě vyděšený z každé blbosti :mrgreen:
A že ho to tahne a kdesi cosi..ale nakonec se to podařilo zdárně až do konce :pankac:

• Citovat
  • Upravit
14662
10.1.12 10:00

Ať si koupí větší velikost:-)
My začali přerušovat, taková částečná prevence:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
10.1.12 10:08

Přerušovat? Jakože se neudělá do tebe? Nebo co to je?
Kondomy jsou na velikosti? Ty wado :D
No já už mám nakoupené 3 balíky, mosí se to využit :mrgreen: Pak se poohlédnem po větších :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
220
10.1.12 10:09

Ahoj holky :mavam:
Po 100 letech se jdu konečně podívat, co je tu nového. Zběžně jsem to tu přečetla.
Simi: nechci jitřit rány, proto jen krátce: strašně mě to mrzí :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
10.1.12 10:15

Kleofášku, jojo, jako že mám zapatlané záda, nebo břicho nebo všechno:-)
I kondomy jsou na velikosti:-)Tak to zkuste:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
10.1.12 10:59

Ahoj holky,
to já vůbec netušila, že kondomy jsou na velikosti :oops: naštěstí to nepoužíváme a snad ani nebudeme moset :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
10.1.12 12:45

Ahojky Janičko po 100 letech - nejitříš rány - prostě je to na prdlačky - ale v březnu do toho jdeme spolu - jsem se rozhodla. Ta nová dr. mi říkala počkat 2 měsíce tak počkám a hurá znova do toho.

JJ, Renčo - máš pravdu - v únoru mi bude 32.

Jéžiškotky já se tak těším na lyže - letos jsem nebyla - mezi vánocema jsem si je nebrala kvůli mimiskovi aby mě to nelákalo, ale teď se vyblbnu - pokud se teda nepřerazím. na Ovčárně je už 1,7 m tak bude prča…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.