Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
no já doufám že stihneme minimálku do konce března. Dr mi toho 29.12. řekla počkat 2 měsíce.
jenom 2? mě doporučili 3
![]()
A jsem četla, že tělo se dá do cajku po potratu za 3-4 měsíce ![]()
Ale zas jsem slyšela moc případů, kdy ženská otěhotněla brzy po revizi a všecko cajken ![]()
Kleuško tak to je super, že tě objednali tak brzo a ne až třeba v květnu! Určitě po 3 měsících bude vše ok ![]()
Janiecka píše:Když Bůh dá, v květnu budem už stimulovat. Anebo nejpozděj v červnu
Kleuško tak to je super, že tě objednali tak brzo a ne až třeba v květnu! Určitě po 3 měsících bude vše ok
Kleofasek píše:budu vám moc držet pěstičky.Janiecka píše:Když Bůh dá, v květnu budem už stimulovat. Anebo nejpozděj v červnu
Kleuško tak to je super, že tě objednali tak brzo a ne až třeba v květnu! Určitě po 3 měsících bude vše ok
Evčo, díky. jenom aby se ta moje imunita vrátila do normálu, potvora jedna ![]()
Kleuš neboj - určitě vrátí - navíc ve FN zobeš prednison vždy takže si to určitě pohlídají - neboj ![]()
Simi, já už se do Ol. tak těším, i když vím, že tam jenom poplkáme ![]()
Ale i tak, prostě se něco děje ![]()
ty už jdeš v pondělí, že??? a ke komu jsi objednaná?
i když to není až tak důležité - je možné že půjdeš úplně k někomu jinému.
Simi, mě se setra ptala, jestli chci k Dostálovi nebo Michnové. Jsem řekla, že je mi to jedno. Takže bude překvápko. Ale pak jsem bleptla něco o Dostálovi, tak možná k němu ![]()
to máš fuk kam se nahlásíš - resp. ke komu - stejně je to vždycky loterie ![]()
Strsim píše:
to máš fuk kam se nahlásíš - resp. ke komu - stejně je to vždycky loterie
My tam byli zatím kdysi 2× a byli jsme objednaní k Dostálovi a byli u něj.
Ted pokud tam zase půjdeme ,půjdeme k němu,ale to jaksi není jisté.
No já jsem sama zvědavá. Dostála chválila i Brebina z rodinky.
Tak bych aj ráda k němu. Ale o Michnové zas hezky mluvila Sisi a Kačka, takže je mě to ve výsledku jedno ![]()
Určitě jsou tam lepší, než ve Zlíně ![]()
A Simčo, dávám ti za pravdu. Minule jsme ti nevěřila, že Zlín stojí za H!!!
Jako oba mají něco do sebe - dostál je sice psí čumák, ale dobrý doktor. Michnová je hodně citlivá a dokáže se vžít do tvojí situace. Je těhotná - po léčbě u nich tak ví o čem mluví.
A i ta nová je docela v pohodě
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď