Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kleofasek píše:
A Simčo, dávám ti za pravdu. Minule jsme ti nevěřila, že Zlín stojí za H!!!
Já na Zlín nadávat nemůžu,byla jsem tam spokojená,ale ted rozhodují kam půjdeme peníze,né že by jsme na Zlín neměli,ale proč platit 5× tolik za něco co jinde je za míň.
Avelko, měla jsem ráda Chovance. Byl to dobrý doktor. Ale víš co mě řekl na to ZT? Špatné vajíčko nebo spermie. A když jsem mu řekla, že jsem se objednala přes gyndařku na imuno? Že je mu to jasné, s čím přijdu..prednison a kondomsex.
Ale co? Tak mám tu imunitu proti trofoblastu na 96% zvedlou ![]()
A to je sakra dost
Všecko by to dopadlo blbě, ať přes IVF nebo normálně. Mě serou s tím, že doporučují např. PGD nebo jak se to značí, prostě to nejdražší co može byt, místo toho, aby zvolili to nejjednodušší a nejmíň nákladné
![]()
Kleofasek píše:a proc by ti doporučovali imuno,tpo by jsi jim příště nedonesla další prachy.Na imuno všude posílají neradi.
Avelko, měla jsem ráda Chovance. Byl to dobrý doktor. Ale víš co mě řekl na to ZT? Špatné vajíčko nebo spermie. A když jsem mu řekla, že jsem se objednala přes gyndařku na imuno? Že je mu to jasné, s čím přijdu..prednison a kondomsex.
Ale co? Tak mám tu imunitu proti trofoblastu na 96% zvedlou
A to je sakra dostVšecko by to dopadlo blbě, ať přes IVF nebo normálně. Mě serou s tím, že doporučují např. PGD nebo jak se to značí, prostě to nejdražší co može byt, místo toho, aby zvolili to nejjednodušší a nejmíň nákladné
![]()
KLeuš ale to přece není v jejich zájmu… Já to beru jako fabriku na prachy kde je ty jako člověk nezajímáš.
Když jsem chtěla zjistit proč je na tom můj chlap tak jak na tom je, tak jsem chtěla aby mu udělali aspoň HP. Na to mi Křenek řekl, že to není důležité - že vypadá v pořádku. Takže zřejmě podle hrubšího hlasu a chlupatých rukou usoudil že je v pořádku. Pokud si s námi nevěděl rady - což bylo očividní - tak nechápu proč nám neřekl, že si neví rady ať jdeme k někomu zkušenějšímu. To mi jen ukazuje že ty jako člověk jsi jim fuk. Zajímá je jen tvoje peněženka a bankovní konto.
Strsim píše:Bohužel,dnes jsme se tom bavili z holkama v práci.je to všude,všude jen tahaj prachy a skutek utek.
KLeuš ale to přece není v jejich zájmu… Já to beru jako fabriku na prachy kde je ty jako člověk nezajímáš.
Když jsem chtěla zjistit proč je na tom můj chlap tak jak na tom je, tak jsem chtěla aby mu udělali aspoň HP. Na to mi Křenek řekl, že to není důležité - že vypadá v pořádku. Takže zřejmě podle hrubšího hlasu a chlupatých rukou usoudil že je v pořádku. Pokud si s námi nevěděl rady - což bylo očividní - tak nechápu proč nám neřekl, že si neví rady ať jdeme k někomu zkušenějšímu. To mi jen ukazuje že ty jako člověk jsi jim fuk. Zajímá je jen tvoje peněženka a bankovní konto.
Hezký večer holky ![]()
Mám dost, nevím co dřív
Účtuju,účtuju,účtuju, hledím do zákonů o stavebnictví a zatřiďuju kody:-(
Jsem z toho neštastná:-(
Ano, Zlín je pokladnička na peníze, už jsem to psala několikrát:-(
Upozornil mě na to ale naštěstí můj OG před prvním IVF ![]()
Jdu si dát sprchu a spát, dobrou noc ![]()
Dobré ráno ![]()
vypravila jsem mojého do práce, pěkně jsem mu nachystala snídani a ještě valím zalehnout ![]()
Hele paní nemáš pocit, že trochu provokuješ??? Já už sedím v práci
Strsim píše:
Hele paní nemáš pocit, že trochu provokuješ??? Já už sedím v práci
Simi, nakoukla jsem z okna a jsem ráda, že nikam nemusím
Je tam hnusně.
Ale jestli máš dobrou práci, ve vyhřáté kanceláři, kde si můžeš dát teplý čajík nebo kafčo, tož to se taky dá přece ![]()
Dneska má testovat jedna kamarádka z uzavřené diskuze, tak jsem celá napjatá, jak dopadla. Ale zatím se neozvala, asi si k tomu čekání udělám snídani ![]()
Protože to vypadá na dýl ![]()
Dobré ráno ženské:-)
Jsem jak po koťatech, jsme skoro do dvou ráno
a o půl sedmé jsem vstávala a zmírám:-(
Kdybych nemusela dávat malého do školky, tak ještě spím:-)
Kleofášku, tak co? Má pozitivní test?:-) Je po IVF?
Simi, jak to vlastně dopadlo s manželem? Usmířili jste se hned a nebo až v průběhu večera? A už jste se k tomu nevraceli, nebo se omluvil?
Avel píše:Kleofasek píše:Já na Zlín nadávat nemůžu,byla jsem tam spokojená,ale ted rozhodují kam půjdeme peníze,né že by jsme na Zlín neměli,ale proč platit 5× tolik za něco co jinde je za míň.
A Simčo, dávám ti za pravdu. Minule jsme ti nevěřila, že Zlín stojí za H!!!
Já jsem ve Zlíně taky spokojená:-)
Co jim řeknu, to mi udělají:-)
Jen by teda měli být o dvě třetiny levnější.
Renčo, je po KET a pořád nepíše
![]()
Už jsme tam naběhlé všecky čtyři a čekáme na poslední
Jindy už bývá vzhůru, dneska nás špónuje ![]()
A já bych tak ještě spala.. ale zvědavost mě nedá ![]()
Kleofášku, jste tam jen čtyři?:-)
Holky já jsem mimo, nevím, jak zvládnu účtovat:-(
Potřebuju zapnout mozek a nejde mi to, jak jsem nevyspaná:-(
Co mám dělat?:-(
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď