FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1421
9.1.12 20:54
Kleofasek píše:
A Simčo, dávám ti za pravdu. Minule jsme ti nevěřila, že Zlín stojí za H!!!

Já na Zlín nadávat nemůžu,byla jsem tam spokojená,ale ted rozhodují kam půjdeme peníze,né že by jsme na Zlín neměli,ale proč platit 5× tolik za něco co jinde je za míň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
9.1.12 21:11

Avelko, měla jsem ráda Chovance. Byl to dobrý doktor. Ale víš co mě řekl na to ZT? Špatné vajíčko nebo spermie. A když jsem mu řekla, že jsem se objednala přes gyndařku na imuno? Že je mu to jasné, s čím přijdu..prednison a kondomsex.
Ale co? Tak mám tu imunitu proti trofoblastu na 96% zvedlou :(
A to je sakra dost :( Všecko by to dopadlo blbě, ať přes IVF nebo normálně. Mě serou s tím, že doporučují např. PGD nebo jak se to značí, prostě to nejdražší co može byt, místo toho, aby zvolili to nejjednodušší a nejmíň nákladné :( :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1421
9.1.12 21:13
Kleofasek píše:
Avelko, měla jsem ráda Chovance. Byl to dobrý doktor. Ale víš co mě řekl na to ZT? Špatné vajíčko nebo spermie. A když jsem mu řekla, že jsem se objednala přes gyndařku na imuno? Že je mu to jasné, s čím přijdu..prednison a kondomsex.
Ale co? Tak mám tu imunitu proti trofoblastu na 96% zvedlou :(
A to je sakra dost :( Všecko by to dopadlo blbě, ať přes IVF nebo normálně. Mě serou s tím, že doporučují např. PGD nebo jak se to značí, prostě to nejdražší co može byt, místo toho, aby zvolili to nejjednodušší a nejmíň nákladné :( :nevim:
a proc by ti doporučovali imuno,tpo by jsi jim příště nedonesla další prachy.Na imuno všude posílají neradi.
to ZT mohlo být i díky imunu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
9.1.12 21:15

KLeuš ale to přece není v jejich zájmu… Já to beru jako fabriku na prachy kde je ty jako člověk nezajímáš.
Když jsem chtěla zjistit proč je na tom můj chlap tak jak na tom je, tak jsem chtěla aby mu udělali aspoň HP. Na to mi Křenek řekl, že to není důležité - že vypadá v pořádku. Takže zřejmě podle hrubšího hlasu a chlupatých rukou usoudil že je v pořádku. Pokud si s námi nevěděl rady - což bylo očividní - tak nechápu proč nám neřekl, že si neví rady ať jdeme k někomu zkušenějšímu. To mi jen ukazuje že ty jako člověk jsi jim fuk. Zajímá je jen tvoje peněženka a bankovní konto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
9.1.12 21:28
Strsim píše:
KLeuš ale to přece není v jejich zájmu… Já to beru jako fabriku na prachy kde je ty jako člověk nezajímáš.
Když jsem chtěla zjistit proč je na tom můj chlap tak jak na tom je, tak jsem chtěla aby mu udělali aspoň HP. Na to mi Křenek řekl, že to není důležité - že vypadá v pořádku. Takže zřejmě podle hrubšího hlasu a chlupatých rukou usoudil že je v pořádku. Pokud si s námi nevěděl rady - což bylo očividní - tak nechápu proč nám neřekl, že si neví rady ať jdeme k někomu zkušenějšímu. To mi jen ukazuje že ty jako člověk jsi jim fuk. Zajímá je jen tvoje peněženka a bankovní konto.
Bohužel,dnes jsme se tom bavili z holkama v práci.je to všude,všude jen tahaj prachy a skutek utek.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
9.1.12 22:06

dnes už jdu spát,je mi zase blbě.
dobrou všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
9.1.12 23:45

Hezký večer holky :srdce:
Mám dost, nevím co dřív :( Účtuju,účtuju,účtuju, hledím do zákonů o stavebnictví a zatřiďuju kody:-(
Jsem z toho neštastná:-(

Ano, Zlín je pokladnička na peníze, už jsem to psala několikrát:-(
Upozornil mě na to ale naštěstí můj OG před prvním IVF :potlesk:

Jdu si dát sprchu a spát, dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
10.1.12 06:33

Dobré ráno :pankac:
vypravila jsem mojého do práce, pěkně jsem mu nachystala snídani a ještě valím zalehnout :mavam:

• Citovat
  • Upravit
17327
10.1.12 06:59

Hele paní nemáš pocit, že trochu provokuješ??? Já už sedím v práci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
10.1.12 07:02
Strsim píše:
Hele paní nemáš pocit, že trochu provokuješ??? Já už sedím v práci
:mavam: :mrgreen: :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
Twitter
10.1.12 07:05

Simi, nakoukla jsem z okna a jsem ráda, že nikam nemusím :D Je tam hnusně.
Ale jestli máš dobrou práci, ve vyhřáté kanceláři, kde si můžeš dát teplý čajík nebo kafčo, tož to se taky dá přece ;)
Dneska má testovat jedna kamarádka z uzavřené diskuze, tak jsem celá napjatá, jak dopadla. Ale zatím se neozvala, asi si k tomu čekání udělám snídani :think:
Protože to vypadá na dýl :think:

• Citovat
  • Upravit
14662
10.1.12 07:37

Dobré ráno ženské:-)
Jsem jak po koťatech, jsme skoro do dvou ráno :hug: :hug: a o půl sedmé jsem vstávala a zmírám:-(
Kdybych nemusela dávat malého do školky, tak ještě spím:-)

Kleofášku, tak co? Má pozitivní test?:-) Je po IVF?

Simi, jak to vlastně dopadlo s manželem? Usmířili jste se hned a nebo až v průběhu večera? A už jste se k tomu nevraceli, nebo se omluvil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
10.1.12 07:41
Avel píše:
Kleofasek píše:
A Simčo, dávám ti za pravdu. Minule jsme ti nevěřila, že Zlín stojí za H!!!
Já na Zlín nadávat nemůžu,byla jsem tam spokojená,ale ted rozhodují kam půjdeme peníze,né že by jsme na Zlín neměli,ale proč platit 5× tolik za něco co jinde je za míň.

Já jsem ve Zlíně taky spokojená:-)
Co jim řeknu, to mi udělají:-)
Jen by teda měli být o dvě třetiny levnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
10.1.12 07:42

Renčo, je po KET a pořád nepíše :cert: :mrgreen:
Už jsme tam naběhlé všecky čtyři a čekáme na poslední :cert: Jindy už bývá vzhůru, dneska nás špónuje :think:
A já bych tak ještě spala.. ale zvědavost mě nedá :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14662
10.1.12 08:39

Kleofášku, jste tam jen čtyři?:-)
Holky já jsem mimo, nevím, jak zvládnu účtovat:-(
Potřebuju zapnout mozek a nejde mi to, jak jsem nevyspaná:-(
Co mám dělat?:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.