Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
na kontrolu mám jít 7 - 10 den - chystám se ve středu… tak uvidím co mi dr. řekne
dr. mě upozorňovala, že můžu krvácet třeba dva dny, pak špinit a pak klidně zase začít krvácet
tak nevím
Simi, pokud bys jen krvácela a neměla bolení, tak to nech na středu.
Ale v případě nějakých bolestí bych šla hned zítra.
I když jestli jsi včera trsala, tak tě může bolet břicho i z toho,ne?:-)
Renčo, já vím, že ani orální sex nesmíme ![]()
Tak nedá se nic dělat. Prostě musíme vydržet ![]()
Simi, železo podporuje krvetvorbu, když třeba hodně krvácíš. Já jsem ho měla předepsané z nemocnice. Je to jenom jako doplněk stravy na měsíc. Ničemu bys tím neměla ublížit.
Renčo nee - snažila jsem se šetřit a nepařila jsem ani polovinu toho co jsem zvyklá a jen v poklidu. Tančila jsem jen s Aldou a jednu sérii pomalejších písniček (asi 3) s jeho šéfem. A fakt jsem neblbla…
až se mě kolegova přítelkyně ptala co se děje, že jsem nějaká klidná oproti normálu.
Strsim mrzí mne že jsme nebyli ,bývá to fajn,ale jsem i ráda,já bych tam včera nevydržela.
Kleo taky bojujeme z kondomem,u nás sice nepadáme,ale dost často se nařechtáme,protože to byl na začátku boj jen nasadit.Už jsme to lovili i z lustru.
Příspěvek upraven 08.01.12 v 19:53
Evčo tak my tím že jsme měli stůl přímo na sále tak jsem nemusela moc pařit a měla jsem všechno „pod dozorem“… Ale je fakt že to bývá super akce.
Jako nemám křeče, jen mě pobolívá bříško jakoby nalevo směrem k vaječníkům - tak nevím. Ale nejpozději ve středu jdu k dr. a uvidíme co řekne.
Strsim píše:Mohli jsme pokecat,škoda.Rozhodli jsme se až v pátek večer že nepůjdeme.Kdybych v tu dobu věděla ,že jdeš možná by jsme šli.Ale jsem rada,že jsme byli doma.2× my včera ostalo dost blbě,tak bych tam asi byla platná jak kozačky v létě.
Evčo tak my tím že jsme měli stůl přímo na sále tak jsem nemusela moc pařit a měla jsem všechno „pod dozorem“… Ale je fakt že to bývá super akce.Jako nemám křeče, jen mě pobolívá bříško jakoby nalevo směrem k vaječníkům - tak nevím. Ale nejpozději ve středu jdu k dr. a uvidíme co řekne.
jako pokud bych se na to necítila tak bych taky nejela - ale nakonec mi bylo docela dobře tak jsme jeli. Všichni nám říkali že jsme měli spát na té nové ubytovně, ale já jsem chtěla jet domů takže jsme o půl 3 vyjížděli z Brumova a ve 4 jsme byli doma.
Strsim píše:vidíš ,mohli jste přespat u nás
jako pokud bych se na to necítila tak bych taky nejela - ale nakonec mi bylo docela dobře tak jsme jeli. Všichni nám říkali že jsme měli spát na té nové ubytovně, ale já jsem chtěla jet domů takže jsme o půl 3 vyjížděli z Brumova a ve 4 jsme byli doma.
nechtěla jsem tam spát - navíc jsme brali ve Zlíně ještě manželova kolegu s manželkou a ty jsme tam taky vyhazovali. Navíc ráda jezdím autem - uvolním se za volantem a v noci jezdím nejraději - nikdo se mi tam nemotá ![]()
Simi, takže jsi to přežila bez alkoholu,jo?:-)
To jsi dobrá:-)
Avel píše:Strsim píše:Mohli jsme pokecat,škoda.Rozhodli jsme se až v pátek večer že nepůjdeme.Kdybych v tu dobu věděla ,že jdeš možná by jsme šli.Ale jsem rada,že jsme byli doma.2× my včera ostalo dost blbě,tak bych tam asi byla platná jak kozačky v létě.
Evčo tak my tím že jsme měli stůl přímo na sále tak jsem nemusela moc pařit a měla jsem všechno „pod dozorem“… Ale je fakt že to bývá super akce.Jako nemám křeče, jen mě pobolívá bříško jakoby nalevo směrem k vaječníkům - tak nevím. Ale nejpozději ve středu jdu k dr. a uvidíme co řekne.
Avel, jak ti „ostalo blbě“?
Hapruje tlak?
Renatt píše:
Simi, takže jsi to přežila bez alkoholu,jo?:-)
To jsi dobrá:-)
Renčo já slivovici nepiju a vínečko mám ráda dobré, pokud možno sladké a takové se na těchdle akcích hůř shání - takže mi to zase ani tak nechybí.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď