FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17327
8.1.12 18:29

na kontrolu mám jít 7 - 10 den - chystám se ve středu… tak uvidím co mi dr. řekne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
8.1.12 18:29

dr. mě upozorňovala, že můžu krvácet třeba dva dny, pak špinit a pak klidně zase začít krvácet :nevim: tak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
8.1.12 18:34

Simi, pokud bys jen krvácela a neměla bolení, tak to nech na středu.
Ale v případě nějakých bolestí bych šla hned zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
8.1.12 18:34

I když jestli jsi včera trsala, tak tě může bolet břicho i z toho,ne?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
8.1.12 18:35

Renčo, já vím, že ani orální sex nesmíme :zed:
Tak nedá se nic dělat. Prostě musíme vydržet :nevim:
Simi, železo podporuje krvetvorbu, když třeba hodně krvácíš. Já jsem ho měla předepsané z nemocnice. Je to jenom jako doplněk stravy na měsíc. Ničemu bys tím neměla ublížit.

• Citovat
  • Upravit
17327
8.1.12 19:38

Renčo nee - snažila jsem se šetřit a nepařila jsem ani polovinu toho co jsem zvyklá a jen v poklidu. Tančila jsem jen s Aldou a jednu sérii pomalejších písniček (asi 3) s jeho šéfem. A fakt jsem neblbla…

až se mě kolegova přítelkyně ptala co se děje, že jsem nějaká klidná oproti normálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
8.1.12 19:43

Strsim mrzí mne že jsme nebyli ,bývá to fajn,ale jsem i ráda,já bych tam včera nevydržela.

Kleo taky bojujeme z kondomem,u nás sice nepadáme,ale dost často se nařechtáme,protože to byl na začátku boj jen nasadit.Už jsme to lovili i z lustru.

Příspěvek upraven 08.01.12 v 19:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
8.1.12 19:48

Evčo tak my tím že jsme měli stůl přímo na sále tak jsem nemusela moc pařit a měla jsem všechno „pod dozorem“… Ale je fakt že to bývá super akce.

Jako nemám křeče, jen mě pobolívá bříško jakoby nalevo směrem k vaječníkům - tak nevím. Ale nejpozději ve středu jdu k dr. a uvidíme co řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
8.1.12 19:56
Strsim píše:
Evčo tak my tím že jsme měli stůl přímo na sále tak jsem nemusela moc pařit a měla jsem všechno „pod dozorem“… Ale je fakt že to bývá super akce.Jako nemám křeče, jen mě pobolívá bříško jakoby nalevo směrem k vaječníkům - tak nevím. Ale nejpozději ve středu jdu k dr. a uvidíme co řekne.
Mohli jsme pokecat,škoda.Rozhodli jsme se až v pátek večer že nepůjdeme.Kdybych v tu dobu věděla ,že jdeš možná by jsme šli.Ale jsem rada,že jsme byli doma.2× my včera ostalo dost blbě,tak bych tam asi byla platná jak kozačky v létě.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
8.1.12 20:00

jako pokud bych se na to necítila tak bych taky nejela - ale nakonec mi bylo docela dobře tak jsme jeli. Všichni nám říkali že jsme měli spát na té nové ubytovně, ale já jsem chtěla jet domů takže jsme o půl 3 vyjížděli z Brumova a ve 4 jsme byli doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
8.1.12 20:03
Strsim píše:
jako pokud bych se na to necítila tak bych taky nejela - ale nakonec mi bylo docela dobře tak jsme jeli. Všichni nám říkali že jsme měli spát na té nové ubytovně, ale já jsem chtěla jet domů takže jsme o půl 3 vyjížděli z Brumova a ve 4 jsme byli doma.
vidíš ,mohli jste přespat u nás
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
8.1.12 20:08

nechtěla jsem tam spát - navíc jsme brali ve Zlíně ještě manželova kolegu s manželkou a ty jsme tam taky vyhazovali. Navíc ráda jezdím autem - uvolním se za volantem a v noci jezdím nejraději - nikdo se mi tam nemotá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
8.1.12 20:30

Simi, takže jsi to přežila bez alkoholu,jo?:-)
To jsi dobrá:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
8.1.12 20:31
Avel píše:
Strsim píše:
Evčo tak my tím že jsme měli stůl přímo na sále tak jsem nemusela moc pařit a měla jsem všechno „pod dozorem“… Ale je fakt že to bývá super akce.Jako nemám křeče, jen mě pobolívá bříško jakoby nalevo směrem k vaječníkům - tak nevím. Ale nejpozději ve středu jdu k dr. a uvidíme co řekne.
Mohli jsme pokecat,škoda.Rozhodli jsme se až v pátek večer že nepůjdeme.Kdybych v tu dobu věděla ,že jdeš možná by jsme šli.Ale jsem rada,že jsme byli doma.2× my včera ostalo dost blbě,tak bych tam asi byla platná jak kozačky v létě.

Avel, jak ti „ostalo blbě“?
Hapruje tlak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
8.1.12 20:39
Renatt píše:
Simi, takže jsi to přežila bez alkoholu,jo?:-)
To jsi dobrá:-)

Renčo já slivovici nepiju a vínečko mám ráda dobré, pokud možno sladké a takové se na těchdle akcích hůř shání - takže mi to zase ani tak nechybí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.