FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17327
7.1.12 17:04

jj, Renčo - vždycky byl takový s je to čím dál horší - v dubnu bude mít 60… Už teď se děsíme jeho důchodu - pevně doufám že mu Alda nedal klíče od domu, protože to bysme je tam měli přepadákama pořád…

Teda Kačko tak to je taky na přesdržku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janiecka
7.1.12 18:34

Je škoda, že se tvůj Simi neomluví vždyť nemá důvod být na tebe naštvaný :think: . No musí to být děs ještě, že já tchána nemám :mrgreen: aspoň si šetřím nervy!
Kači tak já bych ho asi uškrtila, kdyby mi vypnul topení :zed: :cert: . Snad to neudělal naschvál, ale jen zapomněl :! .

• Citovat
  • Upravit
1421
7.1.12 18:48

Hojík holky

Strsin tchyně a tcháni ,u mne no koment,já kvůli tchyni týden po operaci v listopadu dokonce skončila ve špitálu,zkolabovala jsem.Můj naštěstí stál ale za mnou,ale nebylo tak vždy.Tchán už naštěstí nežije,to byla kapitola sama pro sebe,v první řadě byl u něj chlast.

Takže tě úplně chápu.

Do Brumova na ples jsme měli taky jít,ale jak mi bylo celý týden blbě,zrušili jsme to.mohli jsme si dát spolu skleničku,škoda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
8.1.12 10:34

Evčo tak to jste o hodně přišli - včera vyvraceli o půlnoci teorii vzniku irských tanců… parádička - až dají kluci video na youtube tak pošlu odkaz. Odjížděli jsme o půl 3 ráno a to kluci zdaleka nekončili - chystali se ples „zavírat“.
Dokonce hrála kapela kluků z 9 třídy - hrál v ní i kolegův syn a bylo to parádní. Takže jsme se dohodli že za rok to zopakujeme, že kluci pohlídají aby se to zase termínově „nezvrhlo“ a nekolidovalo to s firemní akcí. Za mě 200 bodů ze 100… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
8.1.12 11:10

Ahoj holky, vidím, že probíráte nelehké rodinné situace.
Já mám tchány naštěstí bezvadné. Je to blbé říct, možná je to rouhání, ale v mnoha případech lepší, než vlastní rodiče.
Včera jsem mluvila s tchýní o tom léčitelovi a dohodli jsme se, že to necháme až na jaro, protože už spolu spíme stejně s ochranou. A za 3 měsíce by mohlo kouzlo pominout :mrgreen: Já mám doma zbytek prednisonu po minulém KET, myslíte, že bych ho mohla už užívat? Na tom papíru z Prahy je napsané, jednu tabletku denně 5mg.
Zitra volám té dr., tak se jí zeptám.

• Citovat
  • Upravit
16732
8.1.12 16:57

Ahoj holky,
Simi tak jak si nevybíráme rodiče tak ani tchány, bohužel :lol: smutné je, že když už tvůj nebyl při tobě, tak že nebyl aspoň zticha. Ale dost už, príma, že jste si ples užili.
Klei pokud máš 5mg tak si myslím, že ho brát můžeš, když to máš naordinované od dr z imuna,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
8.1.12 17:19

Ahoj Sisi, mám jen 8 tablet, takže začnu zítra, ať mi to plynule navazuje na ten Olomouc, pak mě dr. předepíše další. Tak začnu. Akorát dneska ten sex.. :( :zed:
Dneska jsme se měli spolu milovat, už jsme byli nažhavení a pak chcípl. Prostě jak si má dat kondom, tak ho přejde vzrušení. Takže toto bude problém.
Tak spolu asi spát nebudem :nevim:

• Citovat
  • Upravit
17327
8.1.12 17:33

jéžiškotky Kleuš tak to mě mrzí, ale třeba se přes to nějak dostanete :hug:

já celý den ležím - bolí mě bříško a mám docela strach. začala jsem zase hodně krvácet - mám pocit že víc než v pondělí nebo úterý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
8.1.12 17:50

Jsem tu jen v rychlosti, celý víkend se snažím účtovat, už toho mám plné zuby:-(

Kleofášku, nauč se to nasazovat pusou:-) To ho rozhodně vzrušení nepřejde.
Já se to naučila,protože můj než si nasadil první prezervativ, tak tři se mu nepovedly:-)

Simi, super, že se Vám na plese líbilo a snad jste se i usmířili :hug: :hug:

Katko, nezmrzli jste? Měli jste se zahřát svařákem a pak ho naúčtovat tchánovi:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
8.1.12 17:56

Pusou? :roll:
No tak to nevím Renčo.. Prostě si bude muset zvyknout, jinak nebude šukenzie a hotovo :cert:
Já to vydržím, já mám pomocníka :mrgreen: A s tím můžu bez kondomu :mrgreen: Šak mu určitě zanedlouho začne hučet v kulách a vydrží i prezervativ :pankac:
Sismi, krvácení je normální. Mě říkal dr. po potartu, že se dotaví do týdne. A ty jsi jak dlouho po zákroku?

• Citovat
  • Upravit
17327
8.1.12 17:59

Na revizi jsem byla minulé pondělí - ale zarazilo mě to… je to jak při MS a chvilkama i silnější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
8.1.12 18:07

Tak to je v limitu. Já jsem třeba nekrvácela už vůbec. Ani nešpinila. Vybrali mě moc sliznici a problémy s MS mám doteď :think:
Neboj se, to krvácení je přirozené. A jíš dost železa? Já jsme ještě užívala železo

• Citovat
  • Upravit
17327
8.1.12 18:19

nee - o železe mi nikdo nic neříkal.
Jen si říkám jestli to není tím, že jsem začala pít kontryhel. Ale to mi zase nevysvětluje proč ze mě dnes jde krom krve i sliznice (omlouvám se)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
8.1.12 18:27
Kleofasek píše:
Pusou? :roll:
No tak to nevím Renčo.. Prostě si bude muset zvyknout, jinak nebude šukenzie a hotovo :cert:
Já to vydržím, já mám pomocníka :mrgreen: A s tím můžu bez kondomu :mrgreen: Šak mu určitě zanedlouho začne hučet v kulách a vydrží i prezervativ :pankac:
Sismi, krvácení je normální. Mě říkal dr. po potartu, že se dotaví do týdne. A ty jsi jak dlouho po zákroku?

Kleofášku a víš že nesmíš ani orál?:-(
A on by taky neměl:-(
To byly pro mě muka.
Tak snad nebude manžel moc nervozní:-)
On si na prezervativ zvykne, uvidíš:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
8.1.12 18:28

Simi a kdy máš jít na tu kontrolu?
Oni přece něco říkali, že se tam nemohli pořádně dostat, ne?
Pokud tě to bude bolet i zítra,jed k dr, možná tě špatně vyčistili.
Se mnou tak ležela paní, šla taky podruhé, protože začala po týdnu dost krvácet:-(
A zjistili, že jí špatně vyčistili.
Takže to hlídej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.