Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Nevím - ale ptala jsem se jestli ta nová je záskok a prý ani ne - že někoho k sobě sháněli - aby nebyli jen dva… Ale neříkala kdy odchází.
Tak to jo, ono je to pochopitelné-moc zákazníků málo doktorů. Musím běžet, za chvílu si pro mě dojde můj.
Ahoj holky, právě jsem se dozvěděla, že nevyšlo mé třetí IVF.
Chtěla bych změnit CAR.
Nevíte, jak je to s nativem v FN Olomouc?
Kolik se doplácí za léky a kolik za tu akci?
ahojky Renčo
dělají minimálku - v případě že neodeberou nic - cena je 1000 za léky, v případě že nedojde k ET je cena 5000 (je v tom ICSI a snad i PK, ale to nevím jistě) a v případě že dojde k ET tak mám pocit, že 7 tis.
A v těch 7tisících je i ISCI?
U nás ve Zlíně je to bez ISCI a ještě to stojí 13tisíc.
Hele Renčo - já ze Zlína utekla a jsem absolutně šťastná… zlín je továrna na prachy - ty jako člověk je nezajímáš… přešla jsem do FN a neměnila bych
Strsim píše:
Hele Renčo - já ze Zlína utekla a jsem absolutně šťastná… zlín je továrna na prachy - ty jako člověk je nezajímáš… přešla jsem do FN a neměnila bych
No až na to dojíždění:-( Tady to mám 5 min do CAR.
Doktoři jsou tam taky milí?:-)
jsou mnohem lepší jak ve Zlíně.
O tom že by neplatili gonal jsem neslyšela - naopak při stimulce dělala doktorka co mohla, abych si musela dokupovat co nejméně gonalu (nad rámec hormonů hrazených z pojištění). Jinak nás celé IVF vyšlo na 15.600,– Kč (ISCI, AH, PK a všechny doplatky za léky včetně receptů) a to už nepopisuju přístup doktorů a sestřiček. Žádná továrna na prachy jako ve Zlíně. Při ET doktor dokonce přestěhoval jednu holčinu na jinou postel, protože prý na té co ležela jsou špatné vlny…
Tak já dala teď za třetí IVF 22tisíc.
Ale to jen proto, že mi nezbylo na zamražení, jinak dávám 26tis.
5tisíc léky, 9tisíc kultivace do blastocyst,8tis ISCI a když je na zamražení tak ještě 4tisíce mražení.
Ale to je plné IVF.
Teď už nemám hrazené pokusy, tak chci jít do minimálky a tak mě zajímalo, co je v těch 7tisících ve FN OL.
Takže opravdu je v tom i ISCI?
Já chodila k dr.Slovákové a jsem s ní spokojená, KŘ.teda moc nemusím a když mi měl dělat jednou KET, tak jsem si vyprosila SL.
Ale ty peníze mě štvou:-(
Ty jezdíš taky ze Zlína?
tak já dala 7 tis za ICSI, 3,5 tis za PK a 3 tis za AH. mám pocit že 1,4 byl doplatek za 150 jednotek gonalu. a zbytek bylo za recepty, utrogestan a navíc si píchám fraxiparine na krev.
Add Křenek - ten stanovoval manželovi HP pohledem… no comment.
Je to prostě továrna na prachy.
A ta minimálka je včetně ICSI. Nevím ale jestli je v tom i PK a AH… to fakt nemám tušení.
Jsou tam teda jen dva doktoři - Docent je takový psí čumák, ale v pohodě po odborné stránce. Michnová je super, ale asi bude brzy odcházet na mateřskou a místo ní je tam nová a já ji teda viděla teď ve čtvrtek poprvé a byla taky docela v pohodě.
Jinak já nedojíždím ze Zlína - do Zlína to mám asi 25 minut, jsem mezi Ol a Zlínem… blíž to je do Zlína…
A čím jsi teda stimulovala? Když jsi za gonal platila jen 1400??
Gonalem - začínala jsem ve středu…
středa, čtvrtek 75 jednotek
pá, so, ne, po, út 150 jednotek
st, čt, pá, so, ne, po 225 jednotek…
do toho st - po menopur…
no a právě jsem si musela dokupovat 150 jednotek gonalu. To je všechno co jsem doplácela. Z toho co mi zbylo v gonalových perech mi doktorka ještě vytahovala jednu dávku, abych toho nemusela kupovat zbytečně moc, dokonce jsem dostala ještě jednu ampuli menopuru abych ji nemusela dokupovat…
A ještě se mi omlouvala že mi musí předepsat těch 150 jednotek co jsem si musela zaplatit.
Dokupy jsem měla 5nebo 6 těch gonalových per a nedoplácela jsem na ně ani 1,– Kč… vůbec nic. Ve FN v lékárně nedoplácíš.
Musela jsem si zaplatit až těch 150 jednotek co bylo nad rámec úhrady od pojišťovny.
No a na to jsem se ptala, že se tam na Gonal nedoplácí.
Ve Zlíně ti dají dvě pera za 5tisíc ![]()
To jsou fakt zmetci:-(
Je mi líto, že jsem jim tam nacpala tolik peněz a zbytečně:-(
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.