Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Připojuju se ke Katce - Simii vše nejjj a šup sem se zprávičkou o dnešní kontrole! ![]()
Holky díky
tak já mám takové „rozporuplné“ zprávičky. Na UTZ viděla 2 GS (asi vajucha) - jedno mělo váček a vykazovalo embryonální vývoj, druhé ne. takže to vypadá na jednoho bobka.
Bohužel ale máme odpovídat 6+2, ale podle UTZ odpovídáme 5+0… Takže další kontrola příští čtvrtek…
Čau Simi, neboj určitě to do další kontroly doženete.
Mě taky napsala, že to jedno je menší. Tak máte kontrolu celkem tesně před vánocemi, právě jsem přemýšlela do kdy budou asi ordinovat.
No koukala do kalendáře a dala mi kontrolu na čtvrtek - jinak to zatím vždycky bylo po nebo st…
právě mě děsí, že je to víc jak týdenní rozdíl…
ani jsem se nezeptala - měla jsi
??? asi ještě taky ne, co??
Strsim píše:
Holky díkytak já mám takové „rozporuplné“ zprávičky. Na UTZ viděla 2 GS (asi vajucha) - jedno mělo váček a vykazovalo embryonální vývoj, druhé ne. takže to vypadá na jednoho bobka.
Bohužel ale máme odpovídat 6+2, ale podle UTZ odpovídáme 5+0… Takže další kontrola příští čtvrtek…
Strsim já měla skoro to samé,ale u tebe to jistě dopadne dobře,uvidíš.
Val právě z toho mám strach… navíc netušíme ani jestli se nám bude opakovat podobná šance jako teď…
Val a jak to bylo u Vás?Jdete do dalšího pokusu?
Simi nemysli hned na nejhorší!!!!! ![]()
Kači život mě naučil…
po pár dobrých zprávičkách přichází jobovka…
Je fakt že týden je dost ale já mu věřím kvůli tobě a Aldovi a čaká ho hezký pokojíček v novém domečku.Sakra přestaň!!!!
právěže je to víc jak týden…
já jsem dnes měla poprvé strach… a už vím proč.
Simčo nebo taky bude překvápko a nokonec budou 2 ?
Neboj určitě to doženou. Mysli na pokojiček v novém domečku !!!
tohle jsem vygooglila:
*Dobrý den paní doktorko, otěhotněla jsem po KET. Minulý týden jsem byla na UZ, kde byl údaj, že jsem v 5+2tt. Ale podle skutečných výpočtů to vycházelo o týden víc 6+2tt. Jinak je všechno v pořádku. Akorát jsem se chtěla zeptat, jestli je normální, že je miminko ve vývinu o týden pomalejší? Jestli se to třeba později srovná?
embryo je v tomhle stádiu vývoje natolik malé, že 1 mm hraje ve výpočtu velkou roli, rozdíl tedy není směrodatný - upřesní se až při dalším UZ vyšetření. Pro detailní informace se, prosím, obracejte na svého ošetřujícího lékaře. Děkuji za pochopení. S pozdravem MUDr. Dagmar Makalová.*
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.