FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16732
12.12.11 13:37

Připojuju se ke Katce - Simii vše nejjj a šup sem se zprávičkou o dnešní kontrole! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
12.12.11 14:34

Holky díky

tak já mám takové „rozporuplné“ zprávičky. Na UTZ viděla 2 GS (asi vajucha) - jedno mělo váček a vykazovalo embryonální vývoj, druhé ne. takže to vypadá na jednoho bobka.
Bohužel ale máme odpovídat 6+2, ale podle UTZ odpovídáme 5+0… Takže další kontrola příští čtvrtek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
12.12.11 16:14

Simi snad to prcek dožene a vše bude ok :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bertica
12.12.11 19:46

Čau Simi, neboj určitě to do další kontroly doženete. :) :) Mě taky napsala, že to jedno je menší. Tak máte kontrolu celkem tesně před vánocemi, právě jsem přemýšlela do kdy budou asi ordinovat.

• Citovat
  • Upravit
17327
12.12.11 19:48

No koukala do kalendáře a dala mi kontrolu na čtvrtek - jinak to zatím vždycky bylo po nebo st…
právě mě děsí, že je to víc jak týdenní rozdíl…
ani jsem se nezeptala - měla jsi :srdce: ??? asi ještě taky ne, co??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
12.12.11 19:59
Strsim píše:
Holky díkytak já mám takové „rozporuplné“ zprávičky. Na UTZ viděla 2 GS (asi vajucha) - jedno mělo váček a vykazovalo embryonální vývoj, druhé ne. takže to vypadá na jednoho bobka.
Bohužel ale máme odpovídat 6+2, ale podle UTZ odpovídáme 5+0… Takže další kontrola příští čtvrtek…

Strsim já měla skoro to samé,ale u tebe to jistě dopadne dobře,uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
12.12.11 20:02

Val právě z toho mám strach… navíc netušíme ani jestli se nám bude opakovat podobná šance jako teď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
12.12.11 20:09

Val a jak to bylo u Vás?Jdete do dalšího pokusu?
Simi nemysli hned na nejhorší!!!!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
12.12.11 20:11

Kači život mě naučil…
po pár dobrých zprávičkách přichází jobovka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
12.12.11 20:16

Je fakt že týden je dost ale já mu věřím kvůli tobě a Aldovi a čaká ho hezký pokojíček v novém domečku.Sakra přestaň!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
12.12.11 20:17

právěže je to víc jak týden…
já jsem dnes měla poprvé strach… a už vím proč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bertica
12.12.11 20:21

Simčo nebo taky bude překvápko a nokonec budou 2 ? :lol: :lol: Neboj určitě to doženou. Mysli na pokojiček v novém domečku !!!

• Citovat
  • Upravit
17327
12.12.11 20:23

holky víte jak je to s mýma tušeníma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
12.12.11 20:40

tohle jsem vygooglila:

*Dobrý den paní doktorko, otěhotněla jsem po KET. Minulý týden jsem byla na UZ, kde byl údaj, že jsem v 5+2tt. Ale podle skutečných výpočtů to vycházelo o týden víc 6+2tt. Jinak je všechno v pořádku. Akorát jsem se chtěla zeptat, jestli je normální, že je miminko ve vývinu o týden pomalejší? Jestli se to třeba později srovná?

embryo je v tomhle stádiu vývoje natolik malé, že 1 mm hraje ve výpočtu velkou roli, rozdíl tedy není směrodatný - upřesní se až při dalším UZ vyšetření. Pro detailní informace se, prosím, obracejte na svého ošetřujícího lékaře. Děkuji za pochopení. S pozdravem MUDr. Dagmar Makalová.*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
12.12.11 20:48

No vidíš hlavně se nestresuj!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.