FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17327
6.12.11 13:17

Jani já jdu taky 12. na kontrolu - na 8.30 mám utz.
Jsem no jestli se to bere od začátku stimulky (od prvního píchání, kdy se na vaječnících začaly tvořit vajucha) tak to zítra budu přesně 6tt - takže na začátku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janiecka
6.12.11 13:27

Kačko jo chci minimálku do IVF nechci jít protože mi kardiolog nedoporučuje injekce. No mému se to první nelíbilo a nechtěl do toho jít, ale pak, že jo když se to nepovede do té doby a chce ještě teď IUI zkusit tak jsem řekla, že jo. No uvidíme co nám poví dostál a můžu jít do poradny sama nebo i s ním?? Chtěla jsem, že by hlídal malého neboť je nemocný a není kam ho dát :nevim:

• Citovat
  • Upravit
16732
6.12.11 13:30

Jani a proč ti kardiolog nedoporučuje injekce? 8o Pochopila bych, že narkózu. Jsem myslela, že i u minimálky se píchá :think:
Jinak ahoj holkyy :mavam: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
6.12.11 13:33

nazdááár pracante :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janiecka
6.12.11 13:36

PROTOŽE PŘED KAŽDÝM PODÁNÍ BYCH MUSELA JÍST ANTIBIOTIKA A TO JE PRÝ ZBYTEČNÉ KDYŽ JE MOJE TĚLO NEPOTŘEBUJE MÁM TOTIŽ PRASKLOU CHLOPEŇ A OD NAROZENÍ FALL. TETRALOGII

• Citovat
  • Upravit
Janiecka
6.12.11 13:37

NO MI JDEME 10.30 DO PORADNY TAK HODNĚ ŠTĚSTÍ AŤ TAM UŽ JDE NĚCO VIDĚT :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
17327
6.12.11 13:39

jééé tak to se možná potkáme… nepředpokládám že bych byla v 9 pryč… je to vždycky nadlouho. Někdy si říkám proč na utz neobjednávají postupně.. 8,30; 9,00; 9,30…
Vím, že na utz jdu minimálně já a Berticka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janiecka
6.12.11 13:41

No já když byla na Ultrazvuku tak jsem přišla v 8.36 a odešla 10.02 no děsné :zed: . Možná se tam potkáme nevím mi vždy kolem 10 už jsme tam, aby jsme náhodou nepřišli pozdě :) .

• Citovat
  • Upravit
10572
6.12.11 13:42

Já u minimálky píchla injekce ale to jen že mám to AMH snížené.Jinak se dávají jen léky clostil.
Já za ty prachy IVF raději 2× minimálka.No uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
6.12.11 13:45

Ahojky Kačko :mavam:
já jsem se těšila, že se mnou pojede mužíček, ale jaksi smůla - šéfík mu přeplánoval volno… Prý musí školit (nebo dělat předváděčku), zákazník jindy nemůže… takže případné :srdce: neuvidí… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janiecka
6.12.11 13:47

Jsem taky toho názoru, že raději minimálku než IVF. Já už jednou clostil měla a po něm jsem měla 14 vajíček, ale i tak se IUI nepovedlo tehdy mi to dělali ve Fertimedu a prý všechny popraskali :nevim:

• Citovat
  • Upravit
17327
6.12.11 13:48

další co utekla z fertimedu… no comment… nebo tohle jsme tu už řešily???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janiecka
6.12.11 13:49

Simi tak to ti pak bude určitě závidět a taky bude co :srdce: . Já to taky tak vždy mám něco se naplánuje a nic z toho, první je práce :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Janiecka
6.12.11 13:49

Jo jo mi jsme to už tu probírali a nejsem jediná. Já jsem moc ráda, že jsem z tam pryč :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
16732
6.12.11 13:50

Simii :mavam:
Jani toš to je blbé-takové komplikace
Katy mi bychom (když se to nepovede) v mezičase asi taky ty minimálky(tak jsem aspoň doktorku pochopila), ale by jsem asik taky pichala, když po klasickém ivf jsem snesla kulové :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.