Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jani já jdu taky 12. na kontrolu - na 8.30 mám utz.
Jsem no jestli se to bere od začátku stimulky (od prvního píchání, kdy se na vaječnících začaly tvořit vajucha) tak to zítra budu přesně 6tt - takže na začátku ![]()
Kačko jo chci minimálku do IVF nechci jít protože mi kardiolog nedoporučuje injekce. No mému se to první nelíbilo a nechtěl do toho jít, ale pak, že jo když se to nepovede do té doby a chce ještě teď IUI zkusit tak jsem řekla, že jo. No uvidíme co nám poví dostál a můžu jít do poradny sama nebo i s ním?? Chtěla jsem, že by hlídal malého neboť je nemocný a není kam ho dát ![]()
Jani a proč ti kardiolog nedoporučuje injekce?
Pochopila bych, že narkózu. Jsem myslela, že i u minimálky se píchá ![]()
Jinak ahoj holkyy
![]()
PROTOŽE PŘED KAŽDÝM PODÁNÍ BYCH MUSELA JÍST ANTIBIOTIKA A TO JE PRÝ ZBYTEČNÉ KDYŽ JE MOJE TĚLO NEPOTŘEBUJE MÁM TOTIŽ PRASKLOU CHLOPEŇ A OD NAROZENÍ FALL. TETRALOGII
NO MI JDEME 10.30 DO PORADNY TAK HODNĚ ŠTĚSTÍ AŤ TAM UŽ JDE NĚCO VIDĚT ![]()
jééé tak to se možná potkáme… nepředpokládám že bych byla v 9 pryč… je to vždycky nadlouho. Někdy si říkám proč na utz neobjednávají postupně.. 8,30; 9,00; 9,30…
Vím, že na utz jdu minimálně já a Berticka…
No já když byla na Ultrazvuku tak jsem přišla v 8.36 a odešla 10.02 no děsné
. Možná se tam potkáme nevím mi vždy kolem 10 už jsme tam, aby jsme náhodou nepřišli pozdě
.
Já u minimálky píchla injekce ale to jen že mám to AMH snížené.Jinak se dávají jen léky clostil.
Já za ty prachy IVF raději 2× minimálka.No uvidíme.
Ahojky Kačko ![]()
já jsem se těšila, že se mnou pojede mužíček, ale jaksi smůla - šéfík mu přeplánoval volno… Prý musí školit (nebo dělat předváděčku), zákazník jindy nemůže… takže případné
neuvidí… ![]()
Jsem taky toho názoru, že raději minimálku než IVF. Já už jednou clostil měla a po něm jsem měla 14 vajíček, ale i tak se IUI nepovedlo tehdy mi to dělali ve Fertimedu a prý všechny popraskali ![]()
další co utekla z fertimedu… no comment… nebo tohle jsme tu už řešily???
Simi tak to ti pak bude určitě závidět a taky bude co
. Já to taky tak vždy mám něco se naplánuje a nic z toho, první je práce ![]()
Jo jo mi jsme to už tu probírali a nejsem jediná. Já jsem moc ráda, že jsem z tam pryč ![]()
Simii ![]()
Jani toš to je blbé-takové komplikace
Katy mi bychom (když se to nepovede) v mezičase asi taky ty minimálky(tak jsem aspoň doktorku pochopila), ale by jsem asik taky pichala, když po klasickém ivf jsem snesla kulové ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď