Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Vždycky se s tím dá něco dělat. Zřejmě Vás pošlou na urologii - tam se objednej příp. hned jak půjdete z CARu protože objednací lhůta je tam dlouhá. KDyž jsem byla manžu objednávat na operaci tak na začátku října objednávala standardně na prosinec…
Léčba je otázkou minimálně 3 měsíců - ale první výsledky se můžou dostavit už za 6 týdnů. A neboj - vždycky se s tím dá něco dělat. Jen ty musíš být v klidu, protože tvůj chlap tě v tomhle případě budu možná potřebovat víc než ty jeho.
Ten můj azoospermii nesl dost špatně a to si o něm nemyslím že je nějaký „posránek“… prostě ho to semlelo. Naštěstí jsme ale drželi hodně při sobě. Teprve nedávno z něho vypadlo, že si o sobě myslí že je jen poloviční chlap… Takže překonat sebe a podržet chlapa…
NEboooj doktoři dokážou spoustu zázraků, koukni na nás…
Simi co je PCO.Já měla u 1 IVF 16 vajíček a u 2IVF 21 vajíček.
našla jsem tohle:
http://www.bizy-bee.com/…ch-vajecniku
možná ti dává menší dávky aby se vytvořilo méně vajíček, ale byly kvalitnější.
ahojte holky.. tak jsem zpátky od mudra… no na to jak mě v pátek vyděsil, že jsem byla celý víkend nesvá, tak to není zase taková hrůza ani tragedie…
máme 31,5 mil/ml, mají trochu horší pohyblivost jen 27% a je tam většina zmetků
máme dobrých jen 35%… jinak mají špatnou morfologii.. doporučil hned IVF, ale já bych to viděla nejdřív na IUI.. uvidíme co řeknou v CARu, musím tam ještě dneska zavolat a objednat nás… dostal vitamín E, i když už od září baští selzink.. no nicméně, nikde není řečeno, že se to nepovede normálně.. myslím, že problém bude ještě se mnou, protože mám tak dlouhé cykly… ![]()
holky prosím na jakém čísle se mám do CARu objednat?
Phobe ty jsi mě vyděsila. to je v pohodičce a když zkusíte vitamínky, třeba to fakt bude lepší. A byl tam DOstál?
tel.: 588 443 178
aháá já jsem myslela, že v CARu
Zkus kouknout na netu po vitamínkách a to půjde
no já jsem mu právě koupila ten selzink a teď dostal e… dá se koupit ještě něco jiného? a ještě dotaz, komu se tam dovolám?
abych nebyla za trubku
![]()
sestřičkám
je to telefon na objednání…
no nám říkal doktor že preparát co obsahuje všechno v potřebném množství je profertil. Ale dávka na měsíc stojí 1000,– Kč…
Strsim píše:
sestřičkámje to telefon na objednání…
no nám říkal doktor že preparát co obsahuje všechno v potřebném množství je profertil. Ale dávka na měsíc stojí 1000,– Kč…
nooo víš jak.. teď asi zkusíme všechno…
děkuji moc.. pak napíšu jak jsme dopadli s objednáním
Ahoj holky, tak já po nevydařeném IUI se dala do kupy a to i s mým. Užili jsem si fajn víkend a včera měl malý ve školce Mikuláše a byl statečný ne jak doma
. Phoebe tak to máte super, můj má jen 800tis a to necelých , ale zase super pohyblivost. I tak máme syna a toho jsme zplodili sami když měl 1,5 mil.
. Vůbec nezoufej, pořád je šance a nejste na tom tak špatně
Simi já jdu k Dostálovi 12 tak jsem zvědavá co mi poví
. No můj chce ještě jednou IUI a to pokud to půjde tak teď. Četl si to tady a říkal, že není možné, aby se nám to taky nepodařilo, ale na minimálku chce nejdříve v březnu až v dubnu tak uvidím jak to bude. A jak se cítíš??? A ty jsi jak dlouho těhulka!
Jani tak držím palečky co ti řekne Dostál.A ty chceš teda do té minimálky?My taky s manžou uvažujeme březen,duben.Tak už se moc těším to píchání mi celkem chybí
.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď