Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Vždycky se s tím dá něco dělat. Zřejmě Vás pošlou na urologii - tam se objednej příp. hned jak půjdete z CARu protože objednací lhůta je tam dlouhá. KDyž jsem byla manžu objednávat na operaci tak na začátku října objednávala standardně na prosinec…
Léčba je otázkou minimálně 3 měsíců - ale první výsledky se můžou dostavit už za 6 týdnů. A neboj - vždycky se s tím dá něco dělat. Jen ty musíš být v klidu, protože tvůj chlap tě v tomhle případě budu možná potřebovat víc než ty jeho.
Ten můj azoospermii nesl dost špatně a to si o něm nemyslím že je nějaký „posránek“… prostě ho to semlelo. Naštěstí jsme ale drželi hodně při sobě. Teprve nedávno z něho vypadlo, že si o sobě myslí že je jen poloviční chlap… Takže překonat sebe a podržet chlapa…
NEboooj doktoři dokážou spoustu zázraků, koukni na nás…
Simi co je PCO.Já měla u 1 IVF 16 vajíček a u 2IVF 21 vajíček.
našla jsem tohle:
http://www.bizy-bee.com/…ch-vajecniku
možná ti dává menší dávky aby se vytvořilo méně vajíček, ale byly kvalitnější.
ahojte holky.. tak jsem zpátky od mudra… no na to jak mě v pátek vyděsil, že jsem byla celý víkend nesvá, tak to není zase taková hrůza ani tragedie…
máme 31,5 mil/ml, mají trochu horší pohyblivost jen 27% a je tam většina zmetků
máme dobrých jen 35%… jinak mají špatnou morfologii.. doporučil hned IVF, ale já bych to viděla nejdřív na IUI.. uvidíme co řeknou v CARu, musím tam ještě dneska zavolat a objednat nás… dostal vitamín E, i když už od září baští selzink.. no nicméně, nikde není řečeno, že se to nepovede normálně.. myslím, že problém bude ještě se mnou, protože mám tak dlouhé cykly… ![]()
holky prosím na jakém čísle se mám do CARu objednat?
Phobe ty jsi mě vyděsila. to je v pohodičce a když zkusíte vitamínky, třeba to fakt bude lepší. A byl tam DOstál?
tel.: 588 443 178
aháá já jsem myslela, že v CARu
Zkus kouknout na netu po vitamínkách a to půjde
no já jsem mu právě koupila ten selzink a teď dostal e… dá se koupit ještě něco jiného? a ještě dotaz, komu se tam dovolám?
abych nebyla za trubku
![]()
sestřičkám
je to telefon na objednání…
no nám říkal doktor že preparát co obsahuje všechno v potřebném množství je profertil. Ale dávka na měsíc stojí 1000,– Kč…
Strsim píše:
sestřičkámje to telefon na objednání…
no nám říkal doktor že preparát co obsahuje všechno v potřebném množství je profertil. Ale dávka na měsíc stojí 1000,– Kč…
nooo víš jak.. teď asi zkusíme všechno…
děkuji moc.. pak napíšu jak jsme dopadli s objednáním
Ahoj holky, tak já po nevydařeném IUI se dala do kupy a to i s mým. Užili jsem si fajn víkend a včera měl malý ve školce Mikuláše a byl statečný ne jak doma
. Phoebe tak to máte super, můj má jen 800tis a to necelých , ale zase super pohyblivost. I tak máme syna a toho jsme zplodili sami když měl 1,5 mil.
. Vůbec nezoufej, pořád je šance a nejste na tom tak špatně
Simi já jdu k Dostálovi 12 tak jsem zvědavá co mi poví
. No můj chce ještě jednou IUI a to pokud to půjde tak teď. Četl si to tady a říkal, že není možné, aby se nám to taky nepodařilo, ale na minimálku chce nejdříve v březnu až v dubnu tak uvidím jak to bude. A jak se cítíš??? A ty jsi jak dlouho těhulka!
Jani tak držím palečky co ti řekne Dostál.A ty chceš teda do té minimálky?My taky s manžou uvažujeme březen,duben.Tak už se moc těším to píchání mi celkem chybí
.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.