FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janiecka
1.12.11 09:33

Tak holky já to dneska předčasně dostala :,( . No co aspoň nebudou koukat pořád do testu jestli tam něco není 8o . K docentovi jdu 12 tak uvidím co poví, ale asi si dám delší pauzu pořád jen se stresovat, ale hlavně teď mezi svátky chci být v klidu. Tak všem co čekají ať se to podaří

• Citovat
  • Upravit
17327
1.12.11 09:35

Jani to je mi líto :hug: kolikátý IUI jste měli? a ten prcek na fotečce je tvůj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janiecka
1.12.11 09:37

Simi jo ten malý je můj měl v srpnu 3 a chtěli by jsme pro něj sourozence, ale nějak to nejde. Sice jsme to věděli, protože problém byl i u malého, ale myslela jsem, že už se to povede to bylo 4 IUI a z toho jednou stimulované!

• Citovat
  • Upravit
17327
1.12.11 09:47

a chceš zkusit ještě IUI? nebo zkusíš rovnou IVF nebo minimálku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janiecka
1.12.11 09:55

Asi to IUI můj na IVF nechce jít, nechce do toho vrážet peníze když malý se nám po 2,5 roku povedl sám těsně před první inseminaci. Jinak já bych asi IVF zkusila, ale kdyby se to nepovedlo tak bych si to vyčítala. Ke všemu je u nás problém, že můj má toho málo. Při malém měl 1,5 mil. a teď naposledy jen 800tis. Tak by nás to vyšlo i dost draho. Tak snad se nám podaří mít ještě jedno miminko!

• Citovat
  • Upravit
17327
1.12.11 10:00

Jani a nechcete zkusit tu minimálku? stojí to 7tis celé a je to i s ICSI, AH, všechno je v tom… KDyž by nedošlo k transferu tak to stojí 5tis. a kdyby se ti touhle metodou nepodařilo získat žádná vajíčka tak zaplatíš tisícovku…

A neblázni - miminko se vám podaří určitě - ber to tak - my měli přesně 9 spermijek v posledním spermiogramu - takže hlavu vzhůru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janiecka
1.12.11 10:11

Simi já všude četla, že minimálka stojí přes 15 tis. tak to je super jestli je to i s ICSI, no já se o tom nějak doma zkusím pobavit a taky nám to docent možná řekne i sám jako řešení by to bylo a dobré!A jak probíhá ta minimálka????? Někde píšou, že si nemusíš píchat hormony?????

To jste jako měli 9 spermijek a ty jsi těhotná s toho????asi blbá otázka co :think:

• Citovat
  • Upravit
17327
1.12.11 10:14

Jani jsem těhotná z 9 spermijek - měla jsem 9 vajíček a k nim mi našli zrovna 9 spermijek :mrgreen: takže vašich 800 tis je FAKT v pohodě brouku…

ty ceny jsem ti opisovala z podkladů které jsem dostala ve fakultce. Jinak bych plané info nešířila. Jak probíhá minimálka netuším, ale ví to Kačka - ta na ní byla. Každý na ni reaguje ale jinak… podle mě to ale za pokus stojí… není to tolik peněz aby to člověk nezvážil a neprobral alespoň s docentem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
1.12.11 10:15

jj, hormony nepícháš - asi jen zobeš nějaké pilule, ale to bych fakt kecala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janiecka
1.12.11 10:20

V tom máš pravdu. Já pořád doufám už je to zase rok a nic, první jsem si říkala, že se to povede, ale ne a tak jsme se rozhodli odejít z Fertimedu a šli do FN i kvůli fin. za IUI jsem dal skoro 800 a to bylo děsné. Je to vážne ve FN lepší!
Tak to jsem si říkala jak toho má můj málo a trápí se tím a to děsně! Nebude ti vadit když mu to povím aspoň ho to nakopne k lepšímu myšlení! A ty jsi po IVF???a kolik vajíček ti dali??? Moc ti přeji aby bylo vše v pořádku a taky bude a to až do konce než se mimi vyklube na svět :srdce: .

• Citovat
  • Upravit
17327
1.12.11 10:32

Jani mám pocit, že z Fertimedu utekla i Vanilka… ale nejsem si tím úúúplně jistá. taky si stěžovala na finanční podmínky a na přístup lidí.

Klidně mu to řekni - já jsem už kdysi kdesi napsala „Někteří jsou nešťastní z tisíců, my se radujeme ze 4 spermijek…“ (ty měl můj ve spermiogramu na začátku září…)

Dávali mi 2 vajíčka a vypadá to že se jedno chytilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
1.12.11 10:33

Dobrý den holky :mavam:
Je mi to líto že to nevyšlo :( .Jani vám dělají IUI jen s 800tis.spermijkama? 8o
Můj manža má taky málo 1mil.a naposledy měl.900tis.
Simčo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
1.12.11 10:36

Ahoooj Kači, zrovna jsem Janče psala, že tys zkoušla minimálku ve fakultce… já o tom nic nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
1.12.11 10:43

A co by potřebovala vědět?Napíšu ti Janči i do SZ jesli chceš nebo tady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
1.12.11 10:43

Hele hlavně napiš jak se vůbec máš - neukazuješ se často, tak když tě člověk vidí tak tě musí vyzpovídat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.