FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janiecka
1.12.11 13:53

Jo tak to znám taky z Fertimedu, ten Sobek děs......... :cert:

• Citovat
  • Upravit
17327
1.12.11 13:59
Janiecka píše:
Jo tak to znám taky z Fertimedu, ten Sobek děs......... :cert:

taky určoval pohledem hormonální profil???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janiecka
1.12.11 14:04

To jako fakt…no děs někteří doktoři. Mě jeden řekl, že mám malou sliznici a můj, že je k ničemu, že když toho má ta málo tak co po nich vlastně chceme a to jsem řekla, že odejdu a odešla :twisted:

• Citovat
  • Upravit
16732
1.12.11 17:15

Ahoj holky,
Simi, Kači :mavam:
Berti gratulace veliká :potlesk:
Jani já bych se na inseminaci vyprdla, kór když tvůj blbě snáší odběr spermatu, ale hlavně bych si nechala poradit od mudrů :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
1.12.11 17:58

Ahoj holky, tak dneska v Brne ze 7 foliklu, 5 vajicek. Manzel mel dobre spermio, tak jsme to zkusili nechat oplodnit prirozene. Puvodne jsem chtela jeden napichnout ICSI a zbytek prirozene, ale rekli, ze to nejde, ze bud napichnou vsech 5 nebo 5 prirozene. Nevim proc, kdyz si to platim :nevim: No kazdopadne, jsme se tedy rozhodli, to nechat na prirode. (prvni pokus priroda, ten dalsi uz bychom sli do ICSI). Zitra mam volat, doufam, ze se nedozvim, ze se mi nic neoplodnilo. Bojim, bojim :( Nevim jaka byla kvalita tech 5 vajicek. Manzel rika, ze musim myslet optimisticky.
Janicko, s tou IUI me to mrzi.

Ostatni moc zravim :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
1.12.11 18:05

Marketko já si před OPU řekla že to vyjde a za tím jsem si stála. Takže myslet pozitivně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
1.12.11 21:13

Marky držím pěstě ať to vyjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janiecka
1.12.11 21:42

Markétko určitě se to povede, musíš tomu věřit ;) .Přeji hodně štěstíčka :kytka: :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
168
2.12.11 15:00

Ahoj holky :mavam: ,
tak se nam oplodnily 2 vajicka :) Moc si preju, aby dale rostly a prezily do nedele, kdy bychom si pro ne meli jet. To by byl treti den. Kdyz tam manzel volal, ja jsem nemohla, tak jsem ani nedychala. Musim na ne myslet :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
2.12.11 16:27

holky, tak nás čeká CAR… chci se zeptat, kdyby nás čekaly všechny ty procedúry apod. musíme být svoji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
2.12.11 16:28
Phoebe21 píše:
holky, tak nás čeká CAR… chci se zeptat, kdyby nás čekaly všechny ty procedúry apod. musíme být svoji?

neee - manželství není podmínkou
tak na co vám přišli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanška
2.12.11 16:35

Můžu se vás zeptat jaké jste měli dávky gonalu.mě napsal první 2 dny 37,5 a potom 3 dny 75 není to nějak málo.

• Citovat
  • Upravit
2504
2.12.11 16:36
Strsim píše:
Phoebe21 píše:
holky, tak nás čeká CAR… chci se zeptat, kdyby nás čekaly všechny ty procedúry apod. musíme být svoji?
tak na co vám přišli?
Strsim píše:
Phoebe21 píše:
tak na co vám přišli?

no doktor mi to nechtěl říct do telefonu, jen mi řekl, že ty výsledky nedopadly moc dobře… víc nevím.. dozvím se v pondělí, ale je mi z toho zle.. chce se mi brečet… já jsem myslela, že nás nic takovýho nepotká a prostě to nějak nechápu a hlava mi to nebere…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
2.12.11 16:47

Phobe neblázni - podívej se na nás - jsem těhotná po IVF a měli jsme 9 spermijek - ne 9 milionů, ale 9 kusů… nebude to tak strašné :hug: :hug: :hug: :hug:
a kdyžtak máš nás ju???

Hani já měla první 2 dny 75 jednotek, pak 150. Ale mám nízké AMH - pokud máš PCO nebo něco podobného tak je to možná schválně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
3.12.11 07:47

no ono to bude nejhorší než se vyrovnám s tím, že je problém… a holky, co když to bude blbý tak, že třeba budou mít špatnou pohyblivost nebo budou nějak poničený…? jde s tí pak taky něco udělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.