FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
168
30.11.11 13:56

ahoj holky, diky jste moc hodne :)

Simi, verim, ze tam bude srdicko a vse jak ma :srdce: Taky se priklanim k nakupum na netu, vsichni kolem kaslou a pcikaji, tak bych to taky neriskovala. Setri se.
Ja jsem vcera koupila novy vanocni strom - mame teda umely- a uvazuji, ze ho nazdobim drive, darky jeste nemam vsechny, ale casu je dost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
30.11.11 13:56

Jani a ktery jsi den, nemas to v popisku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
30.11.11 14:00

Market jenže na netu nikdy nenajdu vánoční atmosferu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janiecka
30.11.11 15:04

Markét dneska jsem 12 den po IUI a nic :(

• Citovat
  • Upravit
bertica
30.11.11 15:19

Holky tak jsem si to tam dneska pěkně obrečela, hcg máme 2800.Byla tam Michnová je fakt zlatá. Vykládala si s manželem a já vyla jak husa…kontrolu máme na 12.12.tak se Simčo potkáme !! :dance: :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
Janiecka
30.11.11 15:43

Tak to je móóóóć super :D

• Citovat
  • Upravit
Hanška
30.11.11 17:03

Mohu se bertica zeptat kolikáty den jsi po ET a nebudou tam 2 mimi.

• Citovat
  • Upravit
bertica
30.11.11 17:21

Jsem 15-tý den po ET a podle paní doktorky to vypadá, že se chytly oba. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
168
30.11.11 17:55

Jani, tak to je mi lito, ale treba se jeste objevi, dokud nekrvacis, neni nic ztraceno.

Ahoj Berti, tak to gratuluji. :) Muzu se zeptat kolik jsi mela vajicek a mela jsi klasiku nebo ISCI? A spermiogram jste meli v pohode?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
30.11.11 17:56

Danuško tak to je úúúžasná zprávička - moc moc gratuluju :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bertica
30.11.11 18:34

Ahoj Market, měli jsme 13 vajíček a vše jsme nechali na ISCI.Spermiogram byl O.K. A co ty Simčo, jak se citíš, nějaké těhu příznaky nebo nevolnosti ? :mavam: Chodíš do práce nebo jsi doma?

• Citovat
  • Upravit
17327
30.11.11 18:40

Dany chodím do práce - jen domeček už trochu vynechávám, jen v neděli jsem „lehce“ poklidila. Třeba teď jsem dosmažila bramboráky a jsem zralá na postel, resp. na to dát si hodinku zchrupa, a pak pokračovat…

jinak mě pobolívá bříško, občas mám žaludek na vodě, jinak v pohodě…

co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
30.11.11 18:45

Dany a už si to uvědomuješ? nebo pořád máš jako já pocit, že to jde okolo tebe?
Jako v hlavě to mám uložené - JSI TĚHOTNÁ, mám strach, jestli se brouček bude dál vyvíjet jak má, jestli nebude někde problém, ale jinak to jde jaksi okolo mě… jakoby to prožíval někdo jiný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bertica
30.11.11 18:54

Simčo, já se cítím taky jenom unaveně, příjdu z práce na hoďku si lehnu a pak jsem zase jak rybička. Jinak to bříško pořád taky citím. Vůbec si to zatím neuvědomuju, hlava mi to nějak nebere. Ale strach mám , Michnová říkala, že rizika jsou že se třeba přestanou vyvíjet, nebo že zůstane nakonec jenom jeden. Teda vykládala to manželovi a ten mi to pak tlumočil až v autě. Já byla zcela mimo. :roll:

• Citovat
  • Upravit
17327
30.11.11 19:06

tak víš co - dokud bobka nebudu mít v náručí tak pořád nic není jisté…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.