Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahoj holky, diky jste moc hodne ![]()
Simi, verim, ze tam bude srdicko a vse jak ma
Taky se priklanim k nakupum na netu, vsichni kolem kaslou a pcikaji, tak bych to taky neriskovala. Setri se.
Ja jsem vcera koupila novy vanocni strom - mame teda umely- a uvazuji, ze ho nazdobim drive, darky jeste nemam vsechny, ale casu je dost ![]()
Holky tak jsem si to tam dneska pěkně obrečela, hcg máme 2800.Byla tam Michnová je fakt zlatá. Vykládala si s manželem a já vyla jak husa…kontrolu máme na 12.12.tak se Simčo potkáme !!
![]()
Mohu se bertica zeptat kolikáty den jsi po ET a nebudou tam 2 mimi.
Jsem 15-tý den po ET a podle paní doktorky to vypadá, že se chytly oba. ![]()
Jani, tak to je mi lito, ale treba se jeste objevi, dokud nekrvacis, neni nic ztraceno.
Ahoj Berti, tak to gratuluji.
Muzu se zeptat kolik jsi mela vajicek a mela jsi klasiku nebo ISCI? A spermiogram jste meli v pohode?
Ahoj Market, měli jsme 13 vajíček a vše jsme nechali na ISCI.Spermiogram byl O.K. A co ty Simčo, jak se citíš, nějaké těhu příznaky nebo nevolnosti ?
Chodíš do práce nebo jsi doma?
Dany chodím do práce - jen domeček už trochu vynechávám, jen v neděli jsem „lehce“ poklidila. Třeba teď jsem dosmažila bramboráky a jsem zralá na postel, resp. na to dát si hodinku zchrupa, a pak pokračovat…
jinak mě pobolívá bříško, občas mám žaludek na vodě, jinak v pohodě…
co ty?
Dany a už si to uvědomuješ? nebo pořád máš jako já pocit, že to jde okolo tebe?
Jako v hlavě to mám uložené - JSI TĚHOTNÁ, mám strach, jestli se brouček bude dál vyvíjet jak má, jestli nebude někde problém, ale jinak to jde jaksi okolo mě… jakoby to prožíval někdo jiný…
Simčo, já se cítím taky jenom unaveně, příjdu z práce na hoďku si lehnu a pak jsem zase jak rybička. Jinak to bříško pořád taky citím. Vůbec si to zatím neuvědomuju, hlava mi to nějak nebere. Ale strach mám , Michnová říkala, že rizika jsou že se třeba přestanou vyvíjet, nebo že zůstane nakonec jenom jeden. Teda vykládala to manželovi a ten mi to pak tlumočil až v autě. Já byla zcela mimo. ![]()
tak víš co - dokud bobka nebudu mít v náručí tak pořád nic není jisté…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.