FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16732
19.12.11 20:43

No Simi vlastně super, pracovní jsme s kámoškou přežily lehce ovíněné, pak jsme vyrazily jinam, kde přišli lidičky, které mám moc ráda, takže jsme vydrželi do 5 ráno :mrgreen: :oops: Pila jsem opatrně, abych nevyvedla ňákou kravinu tak mě nadruhý den nebylo ani blbě, jen jsem byla strašně nevyspaná, protože jsem moc nespala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
19.12.11 20:47

tak to já mám docela chuť na vínečko - bych si taky dala. Nemusím vyžahnout flašku, stačí mi dvojka na chuť :jazyk: ale musím si počkat na štědrovečerní přípitek - to bude asi tak jediné co mi Alda dovolí.
Důležité je že jsi si to užila.

Víš co mě překvapuje - Danušce dnes řekli že je 6+6… Mě řekli minulé pondělí že jsem měla být 6+2 a to jsme na ET i OPU byly spolu… Ty tušíš jak to počítají? nebo to berou podle velikosti miminka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
19.12.11 20:53

Simi tak to nevím, myslela jsem, že 6+6 je 6-tý týden + 6 dnů :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
19.12.11 20:56

Jinak mi si včera s mojím zašli opět do wellness-teď v zimě to je super, i jsme si vyplavali ven(venkovní bazén s horkou vodou), večer dali vínečko(výborné) a dnes jsme ho dopili :palec: mňamka. No definitivně mi skončila dovča-zítra mám noční :roll:
Začala jsem užívat ten gynex a mastit cytovital, tak snad to bude fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
19.12.11 20:56

já bych to právě zvala tak, že pokud jsem podle ET měla být před týdnem 6+2 tak dnes by to mělo být 7+2…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
19.12.11 20:57

jj, já bych s tebou souhlasila, čert aby sa v tom vyznal :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bertica
19.12.11 21:24

Simi, někdy si připadám, že bych usnula i ve stoje. Je to fakt síla, byla jsem zvyklá pořád něco kutit a teď nemám sílu. Celý vánoční úklid, zvládl manžel.Teď se jenom obávám toho, jaké to bude když se ten prázdný váček bude vstřebávat, jestli budu mít nějaké bolesti nebo tak… prý se může objevit i krvácení. Tak jsem docela nervní… :jazyk: Podle p. doktorky bych měla být taky 7+2, ale podle velikosti mimi naměřila jenom 6+6. Držím palečky na čtvrtek, budu na tebe myslet. :mavam: :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
17327
20.12.11 07:34

Danuš já začínám být skeptická… prsa mě přestávají bolet - bříško sice občas píchne, ale nic drastického, spát bych teda spala… ALE… víš jak
Dnes jsem od cca 5 hodin nespala - prostě jsem nemohla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janiecka
20.12.11 20:48

Simi neboj to, že tě nic nebolí neznamená, že bude hned zle! Věřím, že bude vše v pořádku a než se naděješ porodíš :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16732
21.12.11 15:53

Simonko na zítra ti přeju štěstí ať se dozvíš jenom dobré zpávy. Asi se sem nedostanu, mám denní a v práci nám asi strouhnou internet, takže se dozvím až v pátek, ale věz, že na tebe budu celý den mooc myslet. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
21.12.11 18:10

Maki jsi zlatíčko - děkuji
Dnes mě celý den pobolívalo bříško - tak různě na obou stranách tak snad dobré znamení že bobiška roste…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janiecka
21.12.11 20:04

Simi i já ti přeji, aby bylo vše v pořádku a bobišek měl srdíčko a už se dobře vyvíjel! Hodně štěstí a pak dej vědět ju :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
17327
21.12.11 20:17

jj, holky dám vědět, ale až k odpolednímu… musím ještě skočit k dědovi do domova, nazdobit mu stromeček a odnést trošku cukroví… Snad na to bude náladička
ale jste moc zlaté že na nás myslíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
21.12.11 20:21

Simi taky moc držím pěsti.. mimísek bude určitě v pořádku a velký jak má být :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
22.12.11 08:27

Siminko strašně moc ti taky držím pěsti.Uvidíš,všechno bude ok. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.