FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17327
30.10.11 18:26

no to držím i ten gonal - teda nevím jestli je to správně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
30.10.11 18:27

jo jo je, sice to tam nepíšou, ale má se to tak dělat. U Fraxiparinu to i píšou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
30.10.11 18:50

hele Maki a netušíš proč dávají Gonal a Menopur zároveň? Všichni píšou jedno nebo druhé… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
30.10.11 18:52

Nevím, také mě to zarazilo, tady v poradně jsem četla, že je hloupost dávat gonal s menopurem dohromady… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
30.10.11 18:58

Krásnej večír :mavam: :mavam: :mavam:
Sisi, odjeli jsme ke tchánovcům, už jsem se nestihla ani rozloučit.
Do Olomouce dojíždím z Uničova. Je to asi 30 kiláků.
Strsim: super, že sis užila víkend :palec: Ten Prednison snad nijak vadit nebude. Teď budu vypadat jako největší kopyto světa, ale já jsem si při minulé stimulce píchala špatně Gonal. Zjistilo se to tak, že mi předepsali další pero, ale já jsem ještě to předešlé neměla vypotřebované, tak jsem to hned řekla, že mi ale ještě v tom předešlém zbývá a hned bylo haló, že to není možné atd. Naštěstí docent Dostál byl v pohodě, prý si z toho nemám nic dělat a stimulovala jsem dál. Nakonec jsem měla 7 folikulů a odebráno bylo 5 vajíček, takže i přes začáteční špatné dávkování se OPU podařila. :palec:
Asi jsem to málo natahovala. Teď už to radši několikrát zkouším, jestli to mám vytažené fakt nadoraz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
30.10.11 18:59

Principesko, vítej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
30.10.11 19:09

Vanilko - však na tom vytovacím pérku je ještě kontrolní linka, nebo se pletu?
ale víš co - důležité že vajuch bylo dost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
30.10.11 19:19

Strsim, jj, je tam. Já vůbec netuším, jak se mi podařilo to špatně natahovat. Jsem megatele. Ale hlavně, že jsem to dotáhla do konce a že jsem si celý jeden pokus nezkonila hned v začátcích.
Tohle je můj poslední pokus hrazený pojišťovnou, tak doufám, že už žádná bota nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
30.10.11 19:20

Vanilko neboj - dobře to dopadne
ty náhodou taky netušíš proč gonal a menopur dokupy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
30.10.11 19:45

Strsim, vůbec netuším. Je pravdou, že mě to taky trošku zarazilo, protože například ve Fertimedu se stimuluje pouze jedním přípravkem. Ale snad vědí, co dělají. Docela jsem hleděla, když jsem se tu dočetla, že by se to takto kombinovat nemělo 8-o Na netu jsem našla toto http://www.forumzdravi.cz/…al-x-menopur

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
30.10.11 20:53

hele ještě jednou jak na ten frexiparine??? otevřela jsem to balení a je tam nějaký popis speciálního krytu na použitou jehlu, ale nevím co dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
30.10.11 21:43

Ahoj holky :mavam:
Val obrovská gratulace :kytka: :kytka: :kytka:
Principesko a Milis vítám vás :mavam:
Kam chodíš v Ostravě do CAR?Já taky chodila do OV ale teď jsme už byli ve FN a jsem tam moc spokojená. :palec:
A taky nás 1IVF vyšlo hodně na to že jsme neměli ani PK,AH nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
31.10.11 07:24

Katko chodim do Gyncentra a taky chceme zkusit FN olomouc Ale po domluvě s manžel až po novem roce .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
31.10.11 07:53

Ahoj holky :mavam:
Simi ten Fraxiparine píchneš normálně jak jsem ti psala-je nachystaný přímo k použití. Ochranný kryt tam je spíš kdyby ti to pichal někdo jiný tak aby se při manipulaci s použitou jehlou nepíchnul takže-po použítí zatáhneš nahoru(směrem k jehle) a ta jehla se vlastně překryje, ale jde to těžko. Asi je to nesrozumitelně napsané, ale já nevimjak bych to popsala :nevim:
Milis třeba do Olomouce nebudete muset. Moc bych ti to přála :-)
Papčo dej vědět co jste dnes vymysleli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
31.10.11 08:02

Ahoj holky :) skoro všechny si pícháte fraxiparin, já jsem ho nedostala, k čemu je to dobré?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.