FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17327
26.10.11 20:16

musíte se polepšit…
Maki navíc si myslím že miminko nemůže zničit vztah. Pokud se máte rádi tak tyhle problémy jen upevní to co je ve vás a na miminko se budete těšit a jen zdaleka se bude vracet vzpomínka na tyhle problémky. :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
27.10.11 07:48

Zdravím holky :mavam: Krásný ráno :kytka:
Dneska mám volno, tak ho hodlám zasvětit úklidu, jelikož je to tu jak po atomovce a je třeba důkladné debordelizace. Teď si dávám kafe na vzpruhu, polenoším a hurá do toho :-D
Strsim, tak jak je po injekcích? A jakou dávku si pícháš? Taky jsem měla včera napoprvé nerozhodnou ruku, ale nakonec dobrý, dnes už jsem to tam zabodla bez rozmýšlení :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
27.10.11 07:51

Ahoj holky :mavam:
no vidíte jak vám to pěkně jde :potlesk:
Vanilko a kde pracuješ? Plánuješ PN? Jinak v uklízení nejsi sama, také to mám v plánu, od ETu jsem nic pořádně neudělala, takže dnes mě to čeká, plus převlékání postele a praní a následně žehlení, ale to si vychutnávám, to mě baví :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
27.10.11 07:52

Vanilko no já mám 75 včera i dnes - zítra 150 Gonalu a zatím vpohodičce - teda včera na mě musel manža „zařvat“ ať si to konečně píchnu, ale dnes už dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
27.10.11 07:53

já ode dneška přejela na CARO místo kafča a uvidíme - zatím mi to docela chutná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
27.10.11 07:57

Simi taky jsem začala pít CARO, prej kofejn nemá dobrý vliv na vajucha. Ale včera v Olomouci na nádru jsem si dala normální, v té pekárně mají bezkonkurenční, mňam. Akorát jsem si ho teda tentokrát moc nevychutnala-strašně se mě chtělo brečet, ale jsu šikula :pankac: neb jsem to vydržela až do večera :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
27.10.11 08:20

Sisi, drž se, uvidíš, že brzo bude dobře. Zvlášť pokud Vám doktor doporučil neotálet.Já jsme po tom nezdaru byla taky nějaký čas jako praštěná, ale pak jsem si řekla, dobroš, za chvíli jdeme znova, musím si něco užít. Takže jsem začala chodit na zumbu, děsně mě to chytlo. :palec: Sem tam s kamarádkama na kafíčko, do toho práce a uteklo to :palec:
Pracuju ve videopůjčovně a na neschopenku asi půjdu, protože pracuju od 8 do 22 hod. a stojím celý den na nohách. Navíc tam máme i vinotéku, takže sem tam se tahají sudy, krabice s lahvema a podobně. Minule mi ji pan docent doporučil asi po týdnu stimulace, tak uvidím, jak to bude teď.
Strsim: já jsem minule taky začínala na 75 a teď mám od začátku 150. Před chvílí mě začaly trošku pobolívat vaječníky a měla jsem první nával horka, takže se asi začíná něco dít :palec:
Holky, to jse mvůbec nevěděla, že kofein není dobrý pro vajíčka 8-o Já jsem na kávě závislá. Nekouřím, nepiju, ale bez kafe ani rána. Dá se to CARO pít? Chutná to jak kafe? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
27.10.11 08:22

Sisi: máš recht, to kafe na nádraží je výborný :palec: A ty koláčky, jen se sliny sbíhají :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
27.10.11 08:24

Vanilko, já byla taky závislačka,každý den 3 i víc. Většinou turek, někdy s mlékem.Od ETu jsem neměla ani hltík. CARO mi moc chutná, ale ke kávě se to moc přirovnat nedá. Jestli víš jak chutná nemocniční bílá káva tak je to podobné. Teda když si přidáš mléko. Bez mléka jsem to nezkoušela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
27.10.11 08:28

Tak já to samý, 3 kávy denně a nejvíc mi chutná turek z modré Jacobsky. Silný kafe teda nepiju, to by mě zabilo, ale musím ho mít :mrgreen:
Zkusím si to CARO dneska koupit a uvidím. No nějakou náhražku si budu muset najít, nedá se nic dělat :-D

Příspěvek upraven 27.10.11 v 08:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
27.10.11 08:28

Makisku :hug: :hug: :hug: vím že se neplakat nedá, ale drž se

já jsem zatím spokojená - nechutná to jako kafe, ale spíš jako bílá káva (melta), ale lepší a bez mlíka jsem to taky nezkoušela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
27.10.11 10:13

ahoj,zdravím vas všechny...... :mavam:

Sisi,prosím te dotaz,rekli ti,za jakou dobu je mozne dalsi ivf?JA myslela,ze tak 3 měsice b ude muset byt pauza…samo se na vsechno vyptam v pondeli,ted tam byly ty zmatky ,bezz pocitace nedaji ani ranu :lol: nojo,hold jsme moderni doba:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
27.10.11 10:15

Ahoooj Papči, ptala jsem se na to, ráno sestřičky ta řekla, že má být měsíc pauza a v poledne doktora a ten řekl, že otálet nebudeme, ale že to může být nejdřív po novém roce páč budou odstavovat provoz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
27.10.11 10:17

Tak doufám, že na to v lednu vlítnem. Že by zas spolu? :lol:
Jsem objednaná do poradny a budem probírat co dál, tak jsu zvědavá. Snad nebudu nemile překvapená…ty moje vajca :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
27.10.11 11:41

Ahoj holky :mavam:
Simi a Vanilko gratulace k píchanečkům :palec: .
Market a Papčo,jak odstavený provoz? :nevim:
Ja teď v listopadu na tu laparku,zeptám se jak to je se snažením po ní a taky bych chtěla v lednu na další pokus. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.