Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Val tak to je paráda - teď už to jen přežít do zítra, že???
Jo jo jen to přežít do zítra.Ale dneska toho mám spoustu na práci,tak to rychle uteče. ![]()
Sisi, taky je mi to lito
a nechces ten test pro jistotu fakt zkusit?
Díky holky
Marky nebudu to zkoušet páč přes MS by mě to přišlo fakt praštěné, však oni mě vezmou krev, aby se to potvrdilo a pak nevím co se mnou provedou.
Val na zítra hodně štěstíčka, ať se mimískům u tebe líbí ![]()
Market,je mi to moc moc líto
.Vím jaké to je.
Val na zítra krásny zážitek jak budeš mít prcky u sebe.
Papčo nepít a nepít
.Vanilko,ano byla minimálka ale k ET nedošlo
byli jsme z toho s manžou v šoku.Velké zklamání.
Příčinu ještě nevím,páč jsme ještě nebyli ve FN od té doby.Teď bude odpočinek,možno laparka a pak snad…??? ![]()
Jsem ráda že jsi tady ![]()
Ahoj holky, tak jsem volala do CARU, popsala můj problém a co myslíte? Mám přijít až toho 26 a léky mám užívat dál
to asi do té doby s tím fraxiparinem vykrvácím ![]()
Sisi myslíš že to je tím? a ty jsi až do 26.10. na neschopence?
Ahoj Simi, tak já nevím jestli je to tim, ale každopádně za normálních okolností to mám tak silné 2 dny, z toho jednu noc no a teď už po třetí můžu převlíkat prostěradlo ![]()
Jinak jsem na neschopence, vystavili mi ju oni a mají ju u sebe. Upřimně bych na ní chtěla zůstat do dalšího pokusu, ale s tím moc nepočítám. Právě jsem i toto chtěla pořešit páč mě to docela trápí, mohla jsem si už aspoň sehnat ubytování, protože to nepůjde ze dne na den a já se nemám jak dostat do práce ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.