FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16732
15.10.11 10:01

Díky Papčo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
15.10.11 10:04

Holky, díky všem za přivítání, tady je to takové pěkně přehledné, těším se, jak si pokecáme :mrgreen:
Strsim, mě minule nic nebylo a udělaly se mi po tom Dipherelinu cysty. Musela jsem pod narkozou na odsátí a jelikož jsem srab, tak jsem to těžce nesla :mrgreen:
Teď mám ale to samý co ty, pobolívání v okolí vaječníků a je mi sem tam špatně od žaludku.
No nezbyde nám, než doufat, že bude vše O.K. a vzhůru do toho :palec:
Holky, taky se loučím, jdu stvořit něco k obědu, ale zase nakouknu. Hezkou sobotu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
15.10.11 10:07

Sisi netrap se pořád a udělej si ten test.Budeš vědět na čem jsi a budeš v klidu,takhle si s tím trápením ještě ublížíš.Jsi těhotná a miminko všechno vnímá!!!Musíš být především v pohodě ty.Myslím na tebe a držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
15.10.11 10:09

Dík Val, no ale pověz co embryjka, jak se jim daří? Mělas tam dnes zas volat ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
15.10.11 10:11

Volala jsem tam,všechno je ok,vyvíjí se všech šest.Zítra mám opět volat a v pondělí ET. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
15.10.11 10:15

Tak to je nádhera :dance: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
15.10.11 10:28

ahoj holky,
vitam Vanilku :-)

Sisi, taky se priklanim k tomu abys byla v klidu a nechces si ten test udelat hned zitra? Nebudes se tak trapit, to bude 11 den, to uz by tam mohlo jit neco videt.
Nemusi byt nic ztraceno, treba se bobisek poradne zavrtava, taky nektere holky slabe krvaci i kdyz jsou tehotne. Neboj. Myslim na tebe a doufam, ze to dobre dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
15.10.11 10:30

Díky Marky, pojedeme do obchodu až zítra a říkám si že ten 12-tý den bude jistější. Jo už jsem četla, že holka po ET krvácela dost silně a má prcka, ale to už je jen takové tonoucí se stébla chytá. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
15.10.11 13:06

Ahoj holky :mavam:
Vanilko ahoj zlato jsem ráda že tě tady vidím :hug:
Dlouho si se neukázala a nenapsala ani SZ,ty ty ty jedna :cert:
Ale vidím že další pokus je rozjetý,no super :potlesk: .
Jak vidíš v podpisu tak nám se ve FN nezadařilo :cry:
Val velká gratulace že se embryjka vyvíjí :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Marketko,nezlob špinit můžeš a dokonce i lehce krvácet.Buď v klidu a nemysli na to :hug: :hug: :hug:
Papčo a tvoje miminka se roztahují v bříšku? :andel: :andel:
Simi to bude v pohodě neplaš holka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
15.10.11 19:34

Tak jak Maki????

jsem zpět :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: holky jsem grogy - ale ještě musím uklidit :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
16.10.11 06:27

ahoj holky…

Kačko,jojo,roztahuji,roztahuji..jeste nevim,jestli jedno nebo dve,ale neco tam asi je :-)

Marketko,ukol pro tebe,kup testik s sup sup,dnes uz ti tam na 150% dve vyskoci,ver mi,vim proc to rikám!!! a bude po stresu,budes klidnejsi,verim,ze si z tebe jen bojovniček utahuje :hug:

Jinak za chvilku vstavam a jdu chystat na oslavicku…hlavne nenapadne nepit!!stejne mi prijde,ze se neco tusi… :-?

mejte vsechny krasnou nedeli a Marketko,dnes ti davam prednost pred vsema a moc na tebe myslim! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
16.10.11 07:13

Papči kašli na všechny - prostě nepiješ ahotovo co je komu do toho. Teď všude řádí anginy tak se máš i na co vymluvit. :mrgreen: já nepiju takže se nemusím na nic vymlouvat :jazyk:

Jinak Makisku jsem strááášně zvědavá na tebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
16.10.11 07:59

Holky žádný testík nepotřebuju, včera se to rozjelo a valím jak podříznutá kráva :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
16.10.11 09:05

Sisi, moc mě to mrzí :cry: Prošla jsem si tím bohužel taky. Drž se!!!!!! Věř, že bude líp!!!!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
16.10.11 09:09

Kačko, jsem strašně ráda, že jsi tu. Viděla jsem tu diskuzi, s tebou v čele a bylo mi jasné, kam zajít na pokec :-D
Omlouvám se, že jsem se neozvala. Snažila jsem se těch pár měsíců, než se na to zase vrhneme, žít tak nějak normálně a nemyslet na to. Navíc, v práci byl blázinec, vlastně je pořád, docela se děsím neschopenky.
Kačulko, jak to s tebou tedy je? Měla jsi ve FN minimálku? Koukala jsem, že ani nedošlo k ET, jak to? Mrzí mě, že to nevyšlo. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.