Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Toto čekání teď bude nejhorší, aspoň pro mě bylo. Dobře to dopadne, musí a když ty jsi v pořádku, to se potom bude mimískům u tebe líbit ![]()
Bré ráno,
snídám párky a nakukuju:-)
Mám dotaz,kdyz delaji ICSI,tak taky vybiraji ty nejlepsi spermijky,ne?tak co navic nabizi PICSI?Jak bude cas,musim to nastudovat ![]()
Já jsme snad tehotna,aspon ted..ja uz kolik dnu nespala v noci a vubec nejsem unavena…A porad v noci litam curat,jestli ja uz nepujdu rodit ![]()
no nic,valim uklizet,mejte vsechny krasny den…a KAty,myslim na tebe!
Sisi a jak to je s počtem mimísků které ti dají do bříška?Ptali se tě kolik jich cheš?A nebo to dělají automaticky že dají dvě? ![]()
Val-Sisi měla jen jedno,ja mela dve,dali mi obe dve…embryolozka s tebou o tombude mluvit…
no při ICSI vybírají očima nejlepší spermijky, přes PICSI vybírají geneticky nejlepší - právě vazbou přes nějakou tekutinu
Val neblázni - pořád jste na tom s tisícema líp jak my s pár kusama a to jen občas… Takže přestaň blbnout ![]()
není zač Papči - já jsem toho za poslední rok a kousek tolik nastudovala, že je ze mě průměrný doktor a průměrná encyklopedie oblasti IVF
a stále se vzdělávám ![]()
Strsim máš pravdu,je čas myslet pozitivně.
Včera si tak jedeme domů po tom odběru,spím a spím a spím,a najednou mám takovou divnou otázku na partnera:Co když nám zamění spermie nebo vajíčka?Přítel se začal tak smát až musel zajet ke krajnici…
Já vím že je to blbost,ale…nooo říkal že už jsem vážně cvočínek
Nooo prostě sranda…to ty hormony navíc ![]()
Val povídali jsme minule s embryoložkou - kvůli manželově azoo jsme se rozhodovali jestli riskneme jen spermiogram a budeme doufat že tam nějaké budou, nebo jestli M/T.
No a při povídání jsme probírali i takové možnosti jakože přijde někdo jiný místo manžela a tak…
takže si myslím,ž e tam je dost opatření aby se to nestávalo ![]()
Dokonce když Alda řekl, že ho nikdo nekontroloval (občanku) tak se nakrkla že si bude muset s děvčaty promluvit.
No my měli jenom jedno embryjko, ale doktor se mě na sále ptal jestli chcu zavést jedno nebo dvě…To mě docela nakrklo,že se jako předtím nepodíval do papírů nebo tak něco. ![]()
ahoj holky
,
Papco, tak jestli porad chodis curat, tak to budes asi fakt tehotna
,protoze to byva jeden z prvnich priznaku.
Val, nejsi sama, ja jsem asi taky takovy maly cvok
, ale napadalo me to taky. Ja verim, ze se jim to stat nemuze a ze to maji dostatecne osefovane nekolika opatrenimi najednou, i kdyby selhal lidsky clanek.
Katus, Sisi, Simi ![]()
Marki,myslis?
ja teda spis chodila curat pred porodem,no uvidime.....kurna,se nedockam ![]()
papči a jak jsi vůbec na tom? nějak se ztrácím… chybí ti to v podpisku ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.