FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16732
13.10.11 08:58

Toto čekání teď bude nejhorší, aspoň pro mě bylo. Dobře to dopadne, musí a když ty jsi v pořádku, to se potom bude mimískům u tebe líbit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
13.10.11 09:01

Bré ráno,

snídám párky a nakukuju:-)
Mám dotaz,kdyz delaji ICSI,tak taky vybiraji ty nejlepsi spermijky,ne?tak co navic nabizi PICSI?Jak bude cas,musim to nastudovat :-)

Já jsme snad tehotna,aspon ted..ja uz kolik dnu nespala v noci a vubec nejsem unavena…A porad v noci litam curat,jestli ja uz nepujdu rodit :lol:

no nic,valim uklizet,mejte vsechny krasny den…a KAty,myslim na tebe!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
13.10.11 09:01

Sisi a jak to je s počtem mimísků které ti dají do bříška?Ptali se tě kolik jich cheš?A nebo to dělají automaticky že dají dvě? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
13.10.11 09:10

Val-Sisi měla jen jedno,ja mela dve,dali mi obe dve…embryolozka s tebou o tombude mluvit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
13.10.11 09:23

no při ICSI vybírají očima nejlepší spermijky, přes PICSI vybírají geneticky nejlepší - právě vazbou přes nějakou tekutinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
13.10.11 09:24

Val neblázni - pořád jste na tom s tisícema líp jak my s pár kusama a to jen občas… Takže přestaň blbnout :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
13.10.11 09:27

Simi,diky za vysvetleni… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
13.10.11 09:44

není zač Papči - já jsem toho za poslední rok a kousek tolik nastudovala, že je ze mě průměrný doktor a průměrná encyklopedie oblasti IVF :mrgreen: a stále se vzdělávám :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
13.10.11 10:03

Strsim máš pravdu,je čas myslet pozitivně.
Včera si tak jedeme domů po tom odběru,spím a spím a spím,a najednou mám takovou divnou otázku na partnera:Co když nám zamění spermie nebo vajíčka?Přítel se začal tak smát až musel zajet ke krajnici… :lol: Já vím že je to blbost,ale…nooo říkal že už jsem vážně cvočínek :-D Nooo prostě sranda…to ty hormony navíc :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
13.10.11 10:11

Val povídali jsme minule s embryoložkou - kvůli manželově azoo jsme se rozhodovali jestli riskneme jen spermiogram a budeme doufat že tam nějaké budou, nebo jestli M/T.
No a při povídání jsme probírali i takové možnosti jakože přijde někdo jiný místo manžela a tak…
takže si myslím,ž e tam je dost opatření aby se to nestávalo :mrgreen:
Dokonce když Alda řekl, že ho nikdo nekontroloval (občanku) tak se nakrkla že si bude muset s děvčaty promluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
13.10.11 10:55

No my měli jenom jedno embryjko, ale doktor se mě na sále ptal jestli chcu zavést jedno nebo dvě…To mě docela nakrklo,že se jako předtím nepodíval do papírů nebo tak něco. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
13.10.11 20:19

nikde nikdo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
13.10.11 20:37

ahoj holky :huban: ,

Papco, tak jestli porad chodis curat, tak to budes asi fakt tehotna :-D ,protoze to byva jeden z prvnich priznaku.

Val, nejsi sama, ja jsem asi taky takovy maly cvok :roll: , ale napadalo me to taky. Ja verim, ze se jim to stat nemuze a ze to maji dostatecne osefovane nekolika opatrenimi najednou, i kdyby selhal lidsky clanek.

Katus, Sisi, Simi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
13.10.11 20:39

Marki,myslis? :think: ja teda spis chodila curat pred porodem,no uvidime.....kurna,se nedockam :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
13.10.11 20:42

papči a jak jsi vůbec na tom? nějak se ztrácím… chybí ti to v podpisku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.