Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
já jsem si dnes vzala lodičky do práce - a je mi taky šílená kosa - první chladnější den v nové kanceláři a je to docela kosa… zítra žádné lodičky - pěkně botasky teploučké a tlustý svetr ![]()
Simi,myslim,ze jsou oba fajn…ale jasny,ze ti muze byt nekdo vic sympaticky…
ja treba u prvniho ivf mela z Dostala hruzu,ale nebudu rozvadet ..takze ted jsme sla se zvlastnim pocitem..a muzu rict,ze je taky super…vcera treba pri ET mi porad vykladal co a jak a po „akci“ mi prcky ukazal jeste na utz.. ![]()
no nic,za chvilku se oblecu a valim smer skolka..a v aute si pekne pritopim ![]()
Mě včera taky Dostál,popřál hezký den,položte se,nebojte se za chvilku jsem hotov ![]()
papči a nechceš to rozebírat abych nechytla bobky já nebo ostatní holky? mě by to totiž docela zajímalo.
holky, nemáte nějaké číslo, kde bych mohla objednat přítele na ten spermiogram??? našla jsem si číslo přímo co CARu, ale to mě spojilo se sekretářkou a ona mi dala nějaké špatné číslo či co ![]()
Simi,nene,to si nemysli,nechci vas lekat,bylo to pouze takove neosobni jednani,nic vic…mozna nemel den,nebo tak,pak uz bylo vse ok,ale v tu chvilu me dostal..Dostál
..a ja uz to proste mela v sobe,takze ted jsem byla mile prekvapena,jaky je… ![]()
aha tak to jo - mě právě připadnul v pohodě. Dnes jsem dokonce byla sama v sobě překvapená, že mi při prohlídce Michnová „vadila“.
Dřív jsem měla takový pocit, že vždy raději ke gynekoložce ženské jak k chlapovi - po dnešku jsem překvapená sama sebou.
jj Simi je v pohode…tak mne teda jako Michnova nevadila,ale treba kdybych mela volit gyndr mezi zenskou a chlapem,tak beru chlapa..a mam i chlapa masera,navic fesaka,super… ![]()
Sisi doufám že to všechno dopadne dobře.Děkujinkuji za útěchu.
Strsim a kterápak jsi to byla ty?Já dnes mněla zelenou mikču,seděla jsem tam se ségrou. ![]()
Val a jak to vypadalo dnes na UTZ?Tak dnes píchneš Pregnyl a ve středu jupííííí ![]()
Katy v kolik tam máš zítra volat? Moc na tebe myslím, určitě pak dej co nejdříve vědět
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.