Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Sisi,jak dlouho jsi tam musela lezet po ET?to se mi zas bude chtit na wc,uz to vidim
Musi se hodne pit,ze?
ležela jsem tam 2 hodiny a o pití mi nikdo nic neříkal, ani o klidovějším režimu
no já piju a odpočívám ![]()
tak mrcha konečně dorazila, škoda jen, že až kolem 8 - jinak bych to holky stihla do Olmiku za váma. takhle jedu zítra…
Ahojky,holky,nevíte náhodou některá kolik se platí za další Gonal a Menopur?Zítra další UZ a když vajijinek nebude více,budu muset si něco dokoupit…
![]()
ahoj holky,
jeden den jsem tu nebyla a tolik novinek.
Jsem zvedava na Papcu a na Kacku, jak dopadnou. Pak nam hned napiste holky ![]()
Ostatni moc zdravim ![]()
ahoj holkyyyyyyyyyyyyy,
jsme z5,byly jsme s Kackou na pokoji samy,no paradne jsme se narechtaly,Kacka je super baba,
Kačíí,tímto tě zdravím
ráda jsem te poznala
ja mám prdochy u sebe… ![]()
jinak Val,injekce jsem dokupovala,napsal mi jiny,pry levnejsi,presto jedna za 1,300kc ![]()
Ahoj holky ![]()
Simi no konečně ![]()
Papčo já tě taky zdravím a fakt jak píšeš jsme se nařechtaly
![]()
Mě tam zastavila jěště sestra a jak viděla že jdu v předklonu tak se mi snažila vnutit tbl.ale já jsem silná holka tak že nechci ale teď si ji as dám
???
Market a Market s jedničkama ![]()
Val ![]()
Sisi-jak se citim? nijak,prijeli jsme domu,ja smazila rizky,uklidila nadobi do mycky a sedim s kavou u pc a cekam,az ti dva odjedou a natahnu se ![]()
na krev jdu 24,10 ![]()
papča píše:
Sisi-jak se citim? nijak,prijeli jsme domu,ja smazila rizky,uklidila nadobi do mycky a sedim s kavou u pc a cekam,az ti dva odjedou a natahnu sena krev jdu 24,10
Ahoj Katy
tak kolik jsi snesla vajuch? ![]()
Papčo tak to mě fakt hlava nebere jaktože já jdu až 26
A kdo ti dělal ET? Za mnou za chvilku přijde přítel, od toho ETu jsme se neviděli, páč byl nachlazený, včera nebyl ani venku s klukama, aby se mu to náhodou nevrátilo. To by za mnou zas nesměl.
Marketko snesla jsem 4 ale to jedno bylo nedozralé
,tak máme 3 oocyty.
Dnes tam byl doc.Dostál.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.