FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10572
6.10.11 12:04
Ahoj klidně se přidej :palec:
Phoebe21 píše:
ahojte holky.. ráda bych se přidala… sice do CARu nechodíme, ale chystám přítele na spermiogram… nemáme doporučení od mudra, chci tam jít na vlastní pěst, tak tady od vás budu akorát trošku tahat rozumy, za to se omlouvám :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
6.10.11 12:11

Kačí a ty jsi v práci nebo doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
6.10.11 12:12

Phoebe21 ať to nemusíš opakovat… Jak dlouho se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
6.10.11 12:17
Strsim píše:
Phoebe21 ať to nemusíš opakovat… Jak dlouho se snažíte?

jak jsem ti už psala teprve třičtvrtě roku.. vím, že to není dlouho, ale nějak mi to už vrtá hlavou no :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
6.10.11 12:29

a ještě jedna otázka: Kolik vám je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
6.10.11 12:37
Strsim píše:
a ještě jedna otázka: Kolik vám je

příteli 27 a mě 23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
6.10.11 12:38

Jani to jste ještě mladí - času dost, ale spermiogramem nic nezkazíte. Já bych do toho šla. Když přijdete že není tady problém tak se skoč zeptat ke svému doktorovi co by šlo udělat.
OVU zjišťuješ? nebo to ještě necháváš plynout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
6.10.11 12:42
Strsim píše:
Jani to jste ještě mladí - času dost, ale spermiogramem nic nezkazíte. Já bych do toho šla. Když přijdete že není tady problém tak se skoč zeptat ke svému doktorovi co by šlo udělat.
OVU zjišťuješ? nebo to ještě necháváš plynout?

já vím, že jsme mladí, ale prostě to mám nastavené jinak.. nechci to začít řešit až mi bude 35… nechci žádné oplodnění nebo tak, chci jen zjistit, jestli jsme oba zdraví nebo ne a když ne, tak to začít řešit hned…ovu jsem zjišťovala na začátku, teď ji na sobě poznám.. beru léky na úpravu cyklu a mám ji přímo uprostřed

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
6.10.11 12:45

víš ono takovou představu jsem měla i já - že chci miminko přirozenou cestou a teď jsem ráda za všechny moderní vymoženosti…
to samozřejmě není tvoje věc, nikde není napsané, že se to prostě přirozeně nepovede :hug:
Zkus zavolat do Olmiku - myslím že vás vezmou v blízké době a uvidíte hned…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
6.10.11 12:50
Strsim píše:
víš ono takovou představu jsem měla i já - že chci miminko přirozenou cestou a teď jsem ráda za všechny moderní vymoženosti…
to samozřejmě není tvoje věc, nikde není napsané, že se to prostě přirozeně nepovede :hug:
Zkus zavolat do Olmiku - myslím že vás vezmou v blízké době a uvidíte hned…

mě je to jasné.. já jsem to říkala jako, že ho nechci teď, když vím, že se nesnažíme takovou dobu.. proto chci jen vědět, jak jsme na tom, víš :wink: ne, že ho nechci nikdy…tak jsem to nemyslela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
6.10.11 12:57

Víš co Jani - já bych ho tam poslala - já jsem váhala stejně a nakonec to přesně ukázalo náš problém. KOlikrát stačí trochu upravit životní styl chlapa a hodně to pomůže.
takže za mě ať maže hned :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
6.10.11 13:20

FN Olomouc

Děkuji mocinky moc.Zítra další ultrazvuk,tak uvidíme…Holky já jsem tak ráda že jsem tuhle stránku našla.Dozvídám se tady zajímavé věci o kterých jsem neměla ani ponětí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
6.10.11 16:03

Simi chodím do práce zatím ale do kdy to nevím?Val nechceš si udělat nějaký podpisek co a jak?Ať víme co tě čeká a co máš za sebou?
Jinak i Market a Papča by si mohly dát podpisky! :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
6.10.11 19:11

Ahoj holky :mavam:

Sisi :-D , at se mimisek drzi, mohl by se zavrtavat tak 3-4 den po ET.

Papco, nezoufej, i kdyz je to asi tezke, myslim na tebe at mas taky bojovnicka jako Sisi. :palec:

Kaci, popisek, i kdyz strucny jsem si doplnila :lol:

Jinak u me to vypada, ze zacatkem listopadu bych mohla jit na injekci. Jsem zveda jak mi to vyjde, mam totiz slabou menstuaci a vetsinou prvni dva dny spinim. Pak mam problem urcit, ktery den je prvni.

Jak to mate holky s praci? Ja se moc uvolnovat nemuzu, navic musim dojizdet do Olomouce. Myslela jsem, ze ten prvni tyden kdy budu pichat injekce bych chodila do prace a pak od toho nasledujiciho si vzala dovolenou. Chci byt doma alespon 7 dni po ET, to je pry nejdulezitejsi. V praci toho mam hodne, sice delam v kancelari ale je to blazinec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
6.10.11 19:25

marky1111-diky :huban: za par dnu budem vedet…tak hodne stesti,uz se ti to blizí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.