Píchání v břiše a děloze

2979
4.3.12 21:29

Píchání v břiše a děloze..

Ahoj,

už si připadám fakt jako hysterka, ale už druhý den mě píchá v břiše až k děloze (je to jiné píchání než na začátku těhu teď jsem v 15tt) jakoby mě tam někdo píchl jehlicí, není to nijak moc bolestivé, ale je to nepříjemné, navíc cítím jakoby tlak pod žebry, ale ze strany zad…nevíte čím to může být?? Máte s tím některá zkušenosti?? Je to roztahovaní dělohy? Jsem z toho taková bezradná a celá přešla, mám celkem obavy… :nevim:

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8265
4.3.12 21:31

:mavam: taky jsem to tak mela-kolikrat jsem nemohla ani chodit..a podle me to bylo tim, jak se deloha roztahuje a roste ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
4.3.12 21:32

Podle mě to může být napínání, můžou to být i různé srůsty, co máš v dutině břišní, někomu pak s větším břichem praskají mezižeberní srůsty, to je bolest jak prase .
Mě potom v pokročilé fázy těhotenství bolelo jakoby pod klíční kostí, strašná řezavá bolest, nepomáhalo teplý, studený :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
4.3.12 21:35

jsem v 15 tydnu a taky mne obcas pichne, minulou nedeli mne to probudilo. ale doufam ze je fakt tim jak se vsecko posunuje :) nasla jsem si cviceni na posileni svalu v oblasti panve, tak doufam ze to trosku pomuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
4.3.12 21:35

A je možné že mi to jde i jako od dělohy přes přicho k pupíku a k žebrum? u těch žeber je to spíš tlak…a to břicho bodání.....ale není na to brzo v 15tt? Myslíte že si můžu koupit magnesko i bez doporučení dr??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
4.3.12 21:36
zelenaprisera píše:
jsem v 15 tydnu a taky mne obcas pichne, minulou nedeli mne to probudilo. ale doufam ze je fakt tim jak se vsecko posunuje :) nasla jsem si cviceni na posileni svalu v oblasti panve, tak doufam ze to trosku pomuze

taky mě to v pátek vzbudilo ze spaní.....několikrát mě tam píchlo…v noci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
4.3.12 21:40
therezaa píše:
Myslíte že si můžu koupit magnesko i bez doporučení dr??

ja beru magnezko myslim od 20tt na krece v nohou a pozdeji i na tvrdnuti briska-ale prvni jsem se o tom poradila z gyndarem-kvuli davkam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
4.3.12 21:42

nekdy mi prijde ze to jsou i plyny :mrgreen: tak se snazim jist neco co nenafukuje, ale asi toho moc neni. ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151

nekdy mi prijde ze to jsou i plyny :mrgreen: tak se snazim jist neco co nenafukuje, ale asi toho moc neni. ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
werunqa píše:
therezaa píše:
Myslíte že si můžu koupit magnesko i bez doporučení dr??
ja beru magnezko myslim od 20tt na krece v nohou a pozdeji i na tvrdnuti briska-ale prvni jsem se o tom poradila z gyndarem-kvuli davkam :nevim:

Aha, dobře, tak počkám co zítra a kdyžtak v úterý si zavolám a poradím.....nevím co s tím, asi už to přeháním s tím hlídáním… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
4.3.12 21:43

magnézium si nasadit můžeš, volně prodejné doplňky nejsou nic strašného, ale je to spíš placebo. Tohle píchání a bolesti k tomu zkrátka patří, tělo dostává úplně jiný tvar, po 13.tt leze děloha z pánve ven a pomalu se začne zvětšovat v břiše, bříško ještě nemusí být, ale to neznamená, že se uvnitř nedějí změny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
4.3.12 21:46

tak já si raději zavolám dr. tak třeba to zase přejde.....měla jsem akorát bolesti v začátku uplně…takové ty klasické, ale tohle je takové jiné......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
5.3.12 09:17

ahoj ja sem v 22tt a trpim jako pes,trisla, podbrisko a zada bolest urputna.je pravda ze sem par dni necvicila jen sedela v kresla na netu.takze pomalu protahuju a rozcvicuju a za par dni cekam nejake vysledky, treba ze aspon ty zada.protze chodit pro me a nebo vstat z postele je nadlicky vykon :roll:
ale mam strasne tvrde v podbrisku a fakt nevim jestli je to normalni.
k doktorovi du az 13 na test cukrovky tak se ho zeptam,ted se akorat utisuju tim ze az to prijde doo tak to bude mnohem horsi :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
5.3.12 09:21
Sidinka píše:
ahoj ja sem v 22tt a trpim jako pes,trisla, podbrisko a zada bolest urputna.je pravda ze sem par dni necvicila jen sedela v kresla na netu.takze pomalu protahuju a rozcvicuju a za par dni cekam nejake vysledky, treba ze aspon ty zada.protze chodit pro me a nebo vstat z postele je nadlicky vykon :roll:
ale mam strasne tvrde v podbrisku a fakt nevim jestli je to normalni.
k doktorovi du az 13 na test cukrovky tak se ho zeptam,ted se akorat utisuju tim ze az to prijde doo tak to bude mnohem horsi :dance:

No já právě nevím co to je…a tobě pomáhá cvičení? že bych to taky zkusila, jako já velice nemám ještě žádné břiško, to jsem taky zvědavá kdy se dostaví :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
5.3.12 09:34

no ja mela pupek uz pred tim ale ted kolem toho patyho to poroste jako z vody.
kamaradka je na koci 6 a uz ma poradnej buben:)
na to cviceni mam mic je to fajn jen tak se pohoupat pokroutit panvi.staci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí